Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcesprawićprzyjemność

Co na DZIEŃ MAMY???

Polecane posty

CO kupujecie swoim Mamom na Dzień Matki? Ja zupełnie nie mam pomysłu, a chciałabym zobaczyć uśmiech na Jej twarzy :-) Dzięki różnym świętom moja Mama ma już mnóstwo dobrych perfum, kremów i innych kosmetyków, więc to raczej odpada, bo nie nadąza tego zużywać... Piszcie, co Wy kupujecie, moze coś mnie natchnie ;-)

Gość ale porażkaaa
podłączam się do tematu :P ja osobiście zawsze kupuję jej ogromny, kolorowy bukiet kwaitów (uwielbia je :D) i dobrą, niemieloną kawę prosto ze sklepu Tchibo. No ale zawsze daję jej też jakiś drobny upominek - narazie pomysłów jednak brak :P

:-) koszt 200-300zł

W rossmanie mają fajny zestaw biżuterii właśnie z okazji dnia matki za bodajże 35 złotych i chyba to jej kupię no i do tego różowy bukiet róż i czekoladki merci

no to też jakiś pomysł, tylko akurat moja Mama ma mnóstwo biżuterii i to z pięknych minerałów (sama robiłam) i tak nieczęsto to nosi. Może torebka? A co myślicie o ładnie zapakowanej kasie? :-D Pomyślałam,ze włoże kasę w ładne pudełeczko i powiem, zeby sobie coś kupiła.... :-? moze tak być? czy jednak trochę dziwnie?

Gość zabiegana matka :-)
ja bym się ucieszyła, gdybym dostała bon na zabiegi kosmetyczne, a po powrocie do domu dostałabym obiad, który ktoś ugotuje i pozmywa po obiedzie :-) i może jeszcze poodkurza, posprząta- po prostu zrobi za mnie to, co robię codziennie :-) u kosmetyczki wiecznie się spieszę zamiast relaksować, bo mam mnóstwo rzeczy, które muszę zrobić w domu (albo wydaje mi się , że muszę) oczywiście cieszyłabym się z kremu przeciwzmarszczkowego, "drogiego" w sensie nie za 15 zł, tylko za 30 złfajnego balsamu do ciała, tuszu do rzęs,kilku lakierów do paznokci, na pewno nie biżuteria z rossmana po prostu z tego, czego używam codziennie, tylko z nieco wyższej półki

no ok, ale miało nie byc o kosmetykach ;-) Moja Mama ma od nas same super wypasione, drogie kosmetyki. Obiadu nie mam jak zrobić ani posprzątac, bo nie mieszkam z Mamą :-) Talon na zabiegi kosmetyczne jest ciekawy, ale w miejscowości mojej Mamy nie ma żadnych dobrych salonów (małe miasteczko, 2 kosmetyczki na krzyż i to zapewne słabe) i moja Mama nigdy nie korzystała z takich rzeczy :-( ehhh

Gość coś użytecznego
Torebka, bluzka, komplet ręczników, ładne kieliszki czy kubeczki?

Gość true.true
up

Gość podnoszeeeeeee
up

Gość podnosimyy
up

Gość dhsagd
najlepiej spytac, po prostu. ja wiem, ze mama potrzebuje dwoch gladkich, obcislych tshirtow - blekitnego i lawendowego i to wlasnie jej kupie. ponadto zel z mlekiem i miodem do kapieli bo go uwielbia, szczotke na kijku (do szorowania plecow) i balsam do ciala.

Gość bajajka
ja poszukałabym czegoś w magicznej planecie. jakiś gadzet do kuchni zawsze się przyda. może masazer do stóp to dobry pomysł? poszukaj, na pewno znajdziesz coś odpowiedniego w przyzwoitej cenie. praktyczne prezenty są jednak najlepsze :)

Gość OnaenaonA
Ja chyba kupie likier porzeczkowy:)

Dla dziewczyn, których mamy "mają wszystko" - polecam zabrać je na koncert/do teatru/do opery/co tam Wasze mamy lubią. Przynajmniej moja mama, od kiedy na któreś urodziny zabrałam ją do filharmonii, to teraz nie chce żadnych innych prezentów. Wprawdzie akurat na ten Dzień Matki dostanie kubek z napisem "kocham moje wstrętne, leniwe, rozwydrzone dzieciaki" :D ale to dlatego, że do opery idziemy i tak tydzień później ;)

Gość co to był za robakakk
jak Twoja mama lubi słodycze to kup jej zamiast banalnego bukietu taki cukierkowy,z żelek i innych chyba w empiku mozna kupic ale może gdzieś jeszcze koszt jakies 15-20 zł a naprawde fajna sprawa :) do tego płyta - jakiś film albo muzyka? ja mojej mamie zrobię składankę jej ulubionych piosenek

Gość czizaz ludzie
:(

Gość dziewczyny przesadzacie
filharmonia to super sprawa, ale tylko dla tych z dużych miejscowości

Gość odet---kaa
Mysle ze juz teraz po mału mozna zbierac pierwsze pomysły związane z prezentem na Dzień Mamy. Ja równiez dokładam do tego taki serwis https://www.superprezenty.pl/ Znajdziecie tutaj na pewno wiele ciekawych propozycji prezentowych

Gość wiwiana24
fajny pomysł, jak dla mnie taka róża sprawdzi się idealnie dla mamy :) sama chyba podkradnę Ci ten pomysł ;)

Gość najlepszy pomysł
to ten z koncertem, albo ajak mama woli się posmiać. Sama z marszu na pewno się nie wybierze, a jak dostanie bilet, to pójdzie i się rozerwie

Gość teona233
ta statuetka + bilety do kina

Gość przepraszam ale...
Tandeta straszna ta róża w szkle:(