Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usialala12345

Facet ginekolog

Polecane posty

Gość usialala12345

Witajcie jutro idę o gineekologa FACETA jakos mam pewne obawy zawsze chodzilam do kobiet jakie sa wasze opinnie o tym??

Gość usialala12345
upppp?

Gość ja od początku chodziłam
do faceta ginekologa i nie mam żadnych zastrzeżeń,pełen profesjonalizm,nie zdarzyło się tak,żeby jakaś sytuacja była dla mnie krępująca. Najpierw byłam trochę przerażona,ze ginekolog,że facet,ale po pierwszej wizycie strach minął,całą ciąże do niego chodziłam i naprawdę nie zdarzyło się nic kępującego,można powiedzieć,że lekarz jak każdy inny.

Gość usialala12345
zero zadnej odpowiedzi ?dzieki myslalam ze ktos mi poradzi;(

Gość usialala12345
ha sie wlasnie boje tego badania cytollogia i wogole wiem ze to ginekolog ale noo tez facet.;/

Gość lalama
A dlaczego nie mozesz isc do kobiety?

Gość usialala12345
szukalam po calym bialymstoku dzis chyba jakies kobiety ktora mnie pryjmie szybko ale wszystkie daja termin dopiero za miesiac pomimo ze jestem w ciazy;/

to tylko lekarz, tak jak facet-dentysta, facet-okulista, facet-dermatolog... czego tu sie wstydzic? ja tylko raz bylam u babki, a tak to u 3 facetow i ogolnie nie bylo roznicy

Gość lalama
No chyba cie ponoslo!!!!! nie pisz mi, ze prywatnie musisz czekac na wizyte u babki 1 m-c??!!! chyba, ze dzwonilas po przychodniach NFZ .

Gość Mamuśka007
Ja zawsze bardziej zadowolona byłam z ginekologa-mężczyzny. Może tak źle trafiłam, jeśli chodzi o kobiety, ale zawsze byłam zawiedziona.

Ja pierwszy raz byłam u faceta ginekologa i nie mam żadnych zastrzeżeń. Czasem kobieta może być gorsza niż facet.

Gość a ja cię rozumiem
Ja też na początku chodziłam do kobiety ale jak mnie zostawiła na lodzie to szybko musiałam znaleśc kogoś innego, umówilam się do przychodni, gdzie wiedzialam, że przyjmuje 2 ginekologów - mężczyzn. Poczytałam sobie opienie na znanymlekarzu, niby było ok ale jak zobaczyłam, jak ten mój lekarz woła jakąs pacjentkę to się autentycznie go wystraszyłam :O Jak się później okazało, strach ma wielkie oczy ale wiem, jak to jest przed.

Gość usialala12345
lalama ja na nfz szukalam prywatnie odrazu wchodzisz ale niestac mnie aby za kazda wizyte placic po 100zl

Gość Sikoreczka z pudełeczka
facet ginekolog to lekarz jak kazdy inny, ogląda 50 ci..ek dziennie i ma gdzies czy jestes ogolona czy nie itd. ALE facet jak to facet jest delikatny i bardziej wyrozumiały. W sumie zawsze chodziłam do mężczyzn, raz bylam u kobiety ktora miala z 60 lat i opierdzieliła mnie że sie o stół łokciem oparłam podczas gdy ona wypisywała jakies bzdety, i bezczelnie ogolnie ze mną rozmawiała. Straszna nie czuła su.ka. Ale za to rodzic bedę z połozną w szpitalu, z wyboru jesli taki bede miec a raczej bede miec.

Gość a ja cię rozumiem
Spróbuj w przychodni przyszpitalnej, ja się dostałam po tygodniu podczas gdy w innej przychodni, prywatno publicznej mieli termin za 5 tygodni.