Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arikateria

Pomocy..!mam jakies schizy ...ciaza...izotek....ciaza izotek itd

Polecane posty

Gość arikateria

Cześc. Mam 26 lat...Od paru miesiecy biore izotek.przez pare lat chodzilam z facetem ale w ostatnich miesiacach sie psuło i spotykalismy sie coraz zadziej...nie mniej jednak dochodzilo do współżycia....Dodam ze zabezpieczam sie srodkami antykoncepcyjnymi i prezerwatywa.....tylko strach przed ciaza doprowadzil do tego ze wcale nie mam ochoty na seks...jednak ciagle drecza mnie mysli czy aby taka antykoncepcja jest na 100 procent skuteczna.. z chlopakiem rozstalam sie 2 miesiace temu i wtedy ostatni raz ze soba spalismy a mnie ciagle drecza mysli czy aby nie jestem w ciazy...boli mnie brzuch, sutki, w krzyzu i jeszcze to straszne uczucie niepokoju...zrobilam 2 tyg temu test i wyszedl negatywnie....dzis zrobilam kolejny i wynik tez ujemny jednak po kilku godzinach zrobila sie cieniusienka kreseczka.....a ja znow wpadlam w panke....

Gość Gucio :)
Powinnaś się udać do ginekologa, on prawidłowo stwierdzi ciążę czy jej brak, idź i to jak najszybciej, bo po co się tak bać i zadręczać ?:) Co z myśli to z głowy :)

Gość arikateria
ciaza to by bylo najgorsze co mnie teraz moze spotkac....facet powiedzial ze jakby co to jest to moj problem i zebym mu nawet nic nie pisala na ten temat.....i jeszcze mam chyba depresje....:(

Spokojnie, jakoś to będzie, nie wolno się przejmować na zapas ;) U lekarza wszystko się wyjaśni, wspomnij o stosowaniu tych leków w razie wu.

Gość arikateria
tylko ja sie teraz tak strasznie boje....przeciez mi nie wolno zajsc w ciaze...podczas branie izo.....wspolzylam tylko pare razy i zawsze uwazalismy....do tego tabsy i gumki....ale czemu mnie ciagle te mysli drecza:( okres dostalam regularnie w czasie dwóch ostatnich 7 dniowych przerw

Rozumiem twój niepokój, bo jesteś w niepewności, nie wydaje mi się, żeby to była ciąża, brzuch boleć może od niepokoju, stresu, a reszta to tylko złudzenia ;)

Gość arikateria
jutro dla pewnosci zrobie jeszcze jeden test i zapisze sie na wizyte do ginekologa......zastanawiam sie czy wszyskie dzieczyny biorace izotretynoine tez tak wariuja...mnie te ciagle mysli drecza od samego poczatku kuracji......juz mi nawet libido spadło do zera

I słusznie :) Wizyta u lekarza wszystko wyjaśni :) Będzie dobrze, Powodzenia ;)

Gość arikateria
Dziekuje :) tylko ja chyba oszaleje do tego czasu.....zreszta nie chce myslec co bym mogla zrobic jakby sie potwierdzily moje urojenia

Gość Karolajn987
http://shinybox.pl/?ref=9624109 Zapraszam do super konkursy, wystarczy się zarejestrować i wygrać super kosmetyki. Naprawdę warto ;)