Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacko00034

Moja dziewczyna jest flecistka, kumple sie smieja, rodzina docina.

Polecane posty

Gość Jacko00034

Moze problem wydawac sie wam smieszny, ale mi do smiechu nie jest. Moja dziewczyna skonczyla Akademie Muzyczna, gra w orkiestrze na flecie, co niestety wszystkich moich znajomych i rodzine doprowadza do smiechu. Chcialybm zaprosic ja do siebie, ale boje sie ze moi bracia zaczna jak zwykle docinki, zeby zagrala na moim flecie itp. Ona jest bardzo wrazliwa osoba, wiem, ze pewnie nie chcialaby mnie znac po czyms takim. A z drugiej strony sie zastanawiam, przeciez to zdolna, utalentowana osoba, wiec czy jest potrzeba sie wstydzic jej zawodu?

Gość mikemaruda
hehe dobrze ci gra na flecie ? :o

Gość Jacko00034
jest bardzo zdolna, ale do perfekcji opanowała flety jednodziurkowe :classic_cool:

Gość Alf na prezydenta
naucz ją paru celnych i krótkich odpowiedzi które pójdą żartownisiom w pięty... i drugi raz nikt się nie odważy na żart w tej sprawie :)

Gość wkurza mnie takie zachowanie
W Polsce ludzie ze wszystkiego się śmieją, bo są debilami. Pewnie nawet nie wiedzą co to flet, stąd to naśmiewanie się.

Gość nimffetka
niech na braci fletach zagra,to bedzie spokoj :D

Gość Jacko00034
no wlasnie o takich chamskich docinkach jak te powyzej z podszywem wlacznie, pisze tutaj, wstyd mi zaprosic dziewczyne do swojego miasta, ze trafi na takich baranów jak tamci i bedzie straszny wstyd.

PRZECIEŻ WIADOMO, ŻE FLET TO PENIS :)

Gość muszka_wydmuszka
Niech zaprosi wszystkich tych co się śmieją na swój koncert. Myślę, że docinki się skończą.

Gość Jacko00034
No wlasnie tacy sa ludzie w Polsce, najlepiej cos wysmiec i zrobic z kogos kretyna, a dziewczyna na prawde mnostwo pracy i energii wklada w muzyke, miala kiedys stypendium od ministra kultury, cwiczy po kilka godzin dziennie juz od szkoly podstawowej, wyjezdza czasem do Niemiec lub Japonii na koncerty z orkiestra. Ale najlepiej nie znajac sytuacji oceniac, albo jeszcze lepiej-wysmiac i wydrwic.

spadaj podszywie! ja znam jeszcze inne znaczenie tego słowa w przeciwieństwie do ciebie i innych ludzi w tym kraju

Gość zesralem się....
niech zaprosi i zagra im wszystki na fletach :-)

Gość Sikoreczka z pudełeczka
wspolczuje Ci ze masz tak bardzo nie kulturalne towarzystwo wokol siebie. zaproś ją jesli jestes pewien ze nie narazisz jej na posmiewisko. Jesli nie- nie zapraszaj i poczekaj az sie wszyscy przyzwyczaja a szczeniaki dorosną. Kumple sie smieją?? To co to za kumpe którzy się wysmiewaja z Twojej dziewczyny?? Ch.. je nie kumple :O ... jezu

Gość Alf na prezydenta
niech zaproponuje braciszkowi ze zbyt rubasznym poczuciem humoru grę na dwa flety - każdy na swoim :P dla urozmaicenia rodzinnego spotkania albo jeszcze lepiej - na rynku żeby sprawdzic komu więcej w kapelusz wrzuca przechodnie ;)

Wracając do tematu-może uprzedź rodzinę, by nie wyjeżdżali z takimi tekstami przy Twojej dziewczynie.

Gość Jacko00034
uczyła się grać w poznańskich słowikach :classic_cool:

Gość joannaa234
Przychodzi facet do lekarza z widelcem w penisie. Lekarz pyta. Jak pan oddaje mocz ? Facet na to-znam parę chwytów na flet.

Gość Jacko00034
Pochodze z rodziny robotniczej, moi rodzice skonczyli szkole zawodowa, moi bracie maja tylko matury, nie sa juz takimi gówniarzami bo maja 21 i 24 lata wiec powinni zmadrzec. Nie wiem, czy w ogóle warto ja zapraszac, wiele o niej opowiadalem, wiec z jednej strony wszyscy sa ciekawi i chca ja poznac,a z drugiej nasmiewaja sie w wiadomy chamski sposób

Gość Jacko00034
moja rodzina popiera teorię walki klas :classic_cool:

Gość Jacko00034
a oczywiscie procz tego dochodzi jeszcze inna sprawa, moja dziewczyna z wyksztalcenia jak juz pisalem jest muzykiem, a znajomi i rodzina caly czas mowia muzykant, gdzie ona bedzie grala, czy na weselach, czy pod kosciolem. Wszystkim sie wydaje, ze muzyk to taki biedak szarpiacy struny na dworcu pkp za pare groszy, a ona jest na prawde uzdolniona, skonczyla 5-letnie studia, wczesniej szkole muzyczna, teraz gra jako solistka z wieloma orkiestrami w kraju i nawet za granica, wiec jak kogos tak wyksztalconego, wrazliwego mozna nazwac 'muzykantem'. Niby problem blahy, ale nie daje juz rady, nie wiem czego mam sie bardziej wstydzic, swojej rodziny, czy jej zawodu?

Ehh, jakie to wszystko zawistne, ktoś umie coś dobrze robić, to wyśmieją. Bo może staromodne. A jakby umiała perfekt stepować?

wiesz , akurat skonczona szkoła i wykształcenie maja sie nijak do kultury osobistej. Są ludzie ktorzy nie maja w zyciu niczego i niczego waznego dla swiata nie dokonali ale poziom kultury maja wysoki i zyciowo są madrzy i nie krzywdzą drugiego czlowieka . Powiedz ze nie zyczysz sobie glupich uwag bo pożałują. Czasem się ma glupią rodzinę niestety i na to nie ma rady, rodziny sobi enie wybieramy, ale wydaje mi się że jak przyjdzie co do czego to takie kozaki juz z nich nie będą. I glupio im będzie zwrocic uwage i docinac lasce ktora przewyzsza ich zapewne intelektem i ktorej nie znaja.

Gość gandziaa_26
żartujesz? Z ciekawości - ile masz lat?

Gość widze ze
niektóre zawody jednak nie są dla kobiet

ja pochodzę z rodziny muzyków, którzy pracowali na dobrych stanowiskach. Jak Twoja rodzina jest na tyle prymitywna to ich uswiadom i zdeklasuj. Moze im się glupio zrobi i się przymkną z tymi swoimi docinkami.

Gość 34234234234
PRZECIEŻ WIADOMO, ŻE FLET TO PENIS O kurwa, to ja mam 34 lata, i jak byłam w liceum czy nawet na studiach to nie było wiadomo, że flet to penis. A mówia że społeczeństwo mądrzeje...

Gość Jacko00034
ale oni wlasnie uwielbiali zawsze wypalac z glupimi tekstami w nieodpowiednim momencie, a ta dziewczyna jest na prawde wrazliwa, niesmiala, malomowna, nie jest jakas przebojowa laska, ktora zaraz odpyskuje. Jest spokojna, lubi ksiazki, sztuke, teatr, wystawy, koncerty, to osoba z innej bajki, wiec troche sie boje, ze jak zobacza, ze nie potrafi sie obronic, bo wg nich, jak ktos nie przeklnie i nie krzyknie to jest cytuje'dupa wolowa' to nie wiem, co wymysla. Nie wiem, czy jest sens tego spotkania u mnie. W Polsce jesli nie wpasujesz sie w ogólne ramy czlowieka jestes dziwakiem, a ludzie mysla, ze moga sie z ciebie smiac.

kto mowi ze spoleczenstwo mądrzeje :O pierwsze słysze :O... głupieje!! głupieje.... !

Gość kobieta 40 letnia
na flecie hahahahahahahahaha posikalam sie ))))))) na prostym czy zgietym ??????