Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie Do Wiary Przeciez To Tomek

Pytanie do kobiet, jak byście zareagowaly i jak wolały?

Polecane posty

Otóż jest pewna sytuacja.. zauroczyłem się w koleżance, świruje już do niej od dłuższego czasu ale nie wyczuwam z jej strony jakiejś tam większej ochoty na moją osobe.. ale czasem sie spotkamy sami , na spacer czy cuś tam.. tak czy tak.. wolały byście aby wasz kolega was pocałował niespodziewanie czy np zapytał "czy moge cie pocałować?" bo chciałbym zrobić w końcu jakiś krok do przodu ale boje się ją pocałować "od tak bez słowa" bo obstawiam że mnie odepchnie i dosłownie będzie mega przypal...

Gość nie wierze ze mnie kochasz
jeśli masz 15 lat to się najpierw zapytaj, jeśli jesteś już dorosły to doprowadź do takiej sytuacji być wyczuł, że i ona ma na to ochotę

proponuj wpierw dotyk. Chcwyć jej rękę w swoją i zobacz jak zareaguje albo obejmij ją rameiniem. Jak sie odsunie to nici :( jak nei odsunie to wtedy możesz śmielej sobie poczynać. Nie całuj tak z neinacka :)

cieżko doprowadzić do jakiejś takiej sytuacji aby było fajnie, blisko,ciemno, romantycznie i najlepiej pod wpływem.. raczej sie wieczorami nie widujemy, tylko np czasem w południe na spacer, albo na uczelni.. chciałbym zrobić krok dalej ale kompletnie nie wiem jak.. no i boje się ją tak z nienacka pocałowac, a pytanie "czy moge cię pocałowac?" mam wrażenie,że jest bez sensu i odrazu by mnie skreśliło..

wyczuj ją :) chwyć za rękę czy przytul, obejmij, ale delikatnie :) nie całuj i nei pytaj czy mozesz pocałować

Gość Niebiessskoooka,,
chwyć za dłon, obejmij, cokolwiek zeby zobaczyc jej reakcje. wyczuj czy ona jest chociaz minimalnie zainteresowana twoją osobą bo jesli traktuje cie wylacznie jako kolege to takim pytaniem czy pocałunkiem zrobisz z siebie nieporadnego idiote

Gość Nie Do Wiary Przeciez To Tome
wiele razy trzymaliśmy się za ręke.. ale zawsze to było raczej tak na zasadzie żartu koleżeńskiego...

Gość no takie pytanie jeste bezsenu
najlepiej idzcie a browara do jakiejs knajpki i tam działaj, jak ona bezie juz nieco znieczulona browarem

Gość no takie pytanie jeste bezsenu
no albo zapros ja do siebie na jakis film , do tego otwórz czerwone winko

chciałem już pare razy.. ale zawsze znajdowała wymówkę

no i to mnie boli, bo ja jestem zakochany..

Gość Cha4444
gdyby mnie ktoś pocałował z zaskoczenia to bym liścia strzeliła.