Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoloSport.

Ale lipa! wysłałem jej takiego sms-a a ona mnie totalnie zlała

Polecane posty

Gość AS26
Chyba coś w stylu "Zastanów się co mówisz", "Opanuj się" A tekst z smsa mógł być odebrany, jako obraźliwy.

Gość zły pies
No właśnie. To "ogarnij się" to teraz oznaczać może wszystko. Jak kolega zawala studia, bo za dużo imprezuje, to mu matka powiedziała: ogarnij się! I co to niby znaczy w tym kontekście? "Opanuj sie"? " Zastanów się co mówisz"?

Gość zły pies
Nie mówiąc o tym, że ten tekst w smsie, o krwi, mnie osobiście się kojarzy z...menstruacją :-(. To nie dziwne, że dziewczyna go spławiła, skoro on o menstruacji do niej pisze :-/.

Gość AS26
W tej sytuacji: "Weź się za siebie", przemyśl co robisz, zmobilizuj się. Określenie dość uniwersalne, nie wiem gdzie widzisz problem w interpretacji - prawie zawsze jest to w formie reprymendy ;) - czasem na poważnie, czasem żartobliwie - ale jednak.

Gość palanytttt
jedyny sposób na kobietę która Ci się podoba to olanie jej i nie zwracanie na nią uwagi. Więc ogarnij się i nie rób z siebie błazna to może będziesz miał szansę

Gość zły pies
No właśnie...określenie jest dość uniwersalne. Jak ktoś nie ma nic do powiedzenia, to burknie "ogarnij się" i myśli, że sprawa załatwiona. A potem sa takie problemy, jak autora wątku.

Jako facet nigdy nie wyslalbym takiego smsa. Takimi wiadomosciami moga wymieniac sie 15-letnie dzieci z patologicznych rodzin. Moim zdaniem, zostales odebrany jako desperat...a przekaz od laski jest jasny.

Gość zły pies
To znaczy co? W tym przypadku "ogarnij się" znaczy "piedol się"?

Gość AS26
Raczej "zastanów się co piszesz". U mnie byłbyś już spalony i najprawdopodobniej nie odpisałabym wcale.

Gość AS26
@ palanytttt To znakomity myk, ale tylko w gimnazjum :P Poważni faceci nie bawią się w takie podchody, bo kobieta, która się szanuje, nie zrobi pierwszego kroku i potem zamiast związku jest sytuacja patowa.

to trzeba było coś swojego napisać a nie perfidnie przepisywać pezeta !!! gdybym ja odstała takiego smsa od kolesia który się o mnie stara pomyślałabym że trakutuje mnie troche jak k* i chce mnie tylko przelecieć więc chyba zacznij rozglądać się za nowym obiektem pozadania ..

Gość ochbojesięboję
Trzeba chyba nie mieć nawet kawałka mózgu, żeby podrywać dziewczynę cyctatami z "tfurczości" polskich murzynów, czyli raperów. Przecież to "tfurczość" tworzona przez debili dla debili.

jakby mi kolega napisał że mu stanęło w krwi na mój widok to śmiałabym się do końca dnia i o jeden dzień dłużej. no ale przy okazji..byłby u mnie spalony. Przy każdej okazji patrzyłabym mu na spodnie :D