Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśleImyśle24

jak uważacie, co moge zrobić.

Polecane posty

Gość myśleImyśle24

Poznałam go 2 tygodnie temu na jednym z portali, rozmawiamy ze sobą codziennie, bardzo go lubię, wydaje mi się, że dobrze się nam razem rozmawia, mamy podobne zainteresowania. Często opisujemy swój wygląd jednak do tej pory nie poprosił mnie o zdjęcie. Co mam myśleć? Może mam sama zaproponować, jednak nie chce pierwsza wychodzić z taką inicjatywą..? A może go to po prostu nie interesuje?

napisz do Bravo z tym pytaniem Tam na pewno ci poradzą na tak zawiły i nurtujący problem

Gość jak mi powiesz, skąd
pewnie jest paszczurem i wie, że jak poprosi Ciebie o fotę, Ty poprosisz jego :P poproś i sama zobaczysz...

Gość ŚW Augustyn
moze nie chce Cie przeleciećod razu tylkopoznać...........

Gość myśleImyśle24
no przez wysłanie fotki raczej mnie nie przeleci:)

Gość interesuje
go Twoje wnetrze I najpierw chce poznac Twoj charakter. Tez tak mialam I myslalam, ze jakis brzydal a pozniej bylam mile zaskoczona.

no przez wysłanie fotki raczej mnie nie przeleci" ale strzepać zawsze pod nią sobie może :P

Gość myśleImyśle24
poznajemy się cały czas ale to nie zmienia faktu, ze chce wiedzieć jak wygląda. Zastanawiam się czemu on nie

Gość myśleImyśle24
Chciałabym na podstawie tego zdjęcia wiedzieć jak się uśmiecha, jak ma smutną mine, ogólnie jak wygląda.

Chciałabym na podstawie tego zdjęcia wiedzieć jak się uśmiecha, jak ma smutną mine, ogólnie jak wygląda. cos jak cars?

Gość myśleImyśle24
nie jest typem faceta który się wstydzi. Przynajmniej odniosłam takie wrażenie. Nie chce wyjść na zdesperowaną prosząc o fotkę. To facet powinien wyjść z taką propozycją.

Gość myśleImyśle24
bo to on zagadał, on poprosił o numer i niech dokończy to co zaczął..:p boje się, ze odmówi jak poproszę. Albo uzna za desperatkę.

Gość interesuje
albo sprawdza czy interesuje cie tylko wyglad

Gość myśleImyśle24
Wiem, dlatego wychodzi na to, że póki co nie chce.Szkoda.

kobieta i tak zawsze wmówi sobie to co chce :)

Gość myśleImyśle24
haha, no tak poczekam spokojnie, a jak nie poprosi to sama to zrobie:)

Gość pije kawusie
Wyslij mu pierwsza i napisz,a teraz twoja kolej żeby było sprawiedliwie,bo z ciekawości kupełe można zrobić ;d

to o nim dobrze swiadczy ze nie chcial odrazu zdjecia..ale moze lepiej popros go o te zdjecie zeby uniknac rozczarowania..

Gość myśleImyśle24
strasznie ciekawa jestem. wydaje się byc w porządku. Ale moge się mylić. Naprawde fajnie nam się rozmawia.

Gość myśleImyśle24
wydaje mi się że głownie chodzi o to, że bardziej interesuje się moim charakterem niż wyglądem.

to o nim dobrze swiadczy ze nie chcial odrazu zdjecia" Kobiet w takich momentach bardzo się łudzą że faceci patrza na ich wnętrze ... to im schlebia :P Ale faceci tez są cierpiliwi i szczwani :P Tez potrafią wyczekać i nie byc nachalni Trochę bajery,trochę makaronu na uszy i będzie dobrze do momentu az sie okaże ze wysłana fota przedstawia dorodnego "paszteta" :P

Gość myśleImyśle24
dzieki za zniszczenia mojego światopoglądu:p

Gość znajomosci z neta
zawsze dzialaja wg schematu:) nie poprosil o fote, bo sie wstydzi wysłac swoją. proste. jesli sie chcesz doszukiwać glebi to moze sie łudzi, ze jak go lepiej poznasz to cos zaiskrzy zanim bedzie musial pokazac, ze jest przecietnej urody. To, ze sie swietnie gada, to niestety tylko czesc sukcesu. Aha, i nei pisz tylko glupot, ze wyglad nie jest dla CIebie wazny. Dla kazdego jest.

Dobrze a ktos jest tak naiwny by wierzyc, ze facetowi nie zalezy na wygladzie? Zapytam inaczej czy jest tu ktos tak zaklamany by twierdzic, ze nie zalezy mu na urodzie ewentualnego partnera? Wydaje mi sie zupelnie naturalne, ze wybierajac partnera wybieramy tez osobe, ktora jest dla nas atrakcyjna fizycznie. A to czy ktos jest atrakcyjny fizycznie poznamy widzac ta osobe? A moze ja sie myle, moze tu chodzi o zwiazek dusz, ktos z kim mozna dobrze pogadac, i wcale ale to wcale nie myslimy o sexsie. Ty tez chcesz wiedziec jak on wyglada, czy to zle swiadczy o Tobie? I nie wyglupiaj sie tylko zapytaj normalnie o zdjecie.