Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjsdghjduuuuuu

ile kosztuje "talerzyk " na chrzciny?

Polecane posty

Gość fjsdghjduuuuuu

tzn ile pieniedzy trzeba mniej wiecej przeznaczyc na 1 osobe?

Gość o cholera to ja za komunie
zapłaciłam za jedna osobę 90 zł z ciastem i tortem, obiad, kawa, herbata napoje- Trójmiasto

W cenie jest 3daniowy obiad, napoje zimne i ciepłe oraz zimna płyta czyli 3 sałatki, 5 rodzai mięsa, deska serów, owoce.

Gość zozolinnnnda
Blanka co znaczy "tzry daniowy obiad"?

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
60 zł bez ciasta tortu napojów - WLKP

Gość ja placilam
130 zl w warszawie.rosówl,poledwiczki w sosie kurkowym plus surówka i ziemniaczki,oraz faszerowana piers z kurczaka z pieczonymi ziemniaczkami i salatka.do tego zimne napoje,ciasto,kawa,herbata,owoce,zimna plyta z wedlin i roznych rodzajow serów,łosos z kozim serem i kaparami.dodatkowo zaplacilam za 2 butelki wodki i 4 karafki wina(wodki moze max.0,5l wypito,bo w jednej i drugiej butelce zostało 3/4) za trort placilam oddzielnie

To zależy jak ma wyglądać przyjęcie. My płaciliśmy 190/osoba ale to było w święta i przyjęcie było podobne powiedzmy do komunii, czyli goście od obiadu do kolacji. Opcja z sama kawą, ciastem i kolacją typu jakieś tak sałatki, krokiety, cos na ciepło... kosztowała kosztowała około 140 za osobę.

Gość Niebiessskoooka,,
W warszawie w parku skryszewskim - moj brat płacił chyba 70 zł za osobe. Pierwsze danie to do wyboru rosół/ flaczki, 2 to kaczka pieczona w jabłkach, kopytka i buraczki albo zrazy z kaszą gryczana z surowka, napoje kawa, tort

Gość gbfcchczzzzzzz
70 zł /osobę obiad - rosół, 2 danie ziemniaki frytki pyzy kluski śląskie kuleczki ziemniaczane smażone (do wyboru) po 2,5 porcji mięsa na osobę (do wyboru) karkówka dewolaje z kurczaka schabowy z pieczarkami i serem duszone mięso roladki wołowe klopsiki surówki 5 rodzajów buraczki, z kapusty pekińskiej, z marchewki, duszona kapusta, gotowany bukiet warzyw na deser lody kawa ciasto - własne napoje- własne tort - własny potem kolacja - mięso które zostało z obiadu, barszczyk z knedlami, ryby 3 rodzaje, do tego chleb i herbata lub kawa opcja z ciastem tortem i napojami wychodziła około 115 zł małe miasteczko w Wielkopolsce

Dużo zależy od : Miejscowości standardu lokalu menu Moja przyjaciółka płaciła teraz 65 zł za osobę dorosłą. dzieci do lat 4 za darmo. od lat 4 do 14 - 50 % ceny Było (dali jej propozycję co mogła wybrać). Rosół. ziemniaki/frytki/ryż 3 sosy 3 rodzaje mięsa 3 rodzaje surówek Później z ich listy mogła wybrać sobie 3 przekąski zimne i 3 ciepłe oraz 2 sałatki. Herbata/kawa/soki liczyli wg zużycia. Ciasto/owoce/tort we własnym zakresie.

Gość gość
To zależy czy zorganizujesz je u siebie czy u w jakiejś sali, ile będą brali od talerzyka itp. Ja polecam bardzo Ci lokal Rozdroże w Warszawie. Organizowałam tam przyjęcie i było bardzo udane.

Gość gość
o matko jakie ceny !! ja płaciłam 65 zł w lublinie 2 dania na ciepło 2 przystawki kawa herbata bez limitu, napoje i wino , jak na 4 h uważam ze wystarczająco

Gość gość
65zl to bardzo tanio, oplacalo im sie ? Tyle to kosztuje towar

Gość Stonogowska
Hej :) Jeśli szukasz lokalu na Chrzciny, to polecam stronę http://www.ChrzcinyiKomunie.pl . Tam można zadzwonić, powiedzieć przeznaczoną kwotę, a oni BEZPŁATNIE znajdą idealny lokal ;)

Gość KamilaU
To zależy od lokalu!Ja byłam w tym roku na chrzcie chrześniaka w Domu Kresowym i było na prawdę fajnie!NIe wiem ile płacili dokładnie za talerzyk ale jedzenie było pyszne i było go mnóstwo!