Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papeteriankaaa

ona ryby on bliznieta, jest to osiagalne?

Polecane posty

Gość papeteriankaaa

jw

Gość ana polka i nie tylko
wiezysz w te głupoty????daj spokój

Gość 230V
jeden hoduje rybki drugi wychowuje bliźniaki - jest to osiągalne :)

Gość papeteriankaaa
hehehe no a co mam nie wierzyc?

Gość ana polka i nie tylko
pewnie ze nie wiez to kosmos jakiś:)ja wam życze wytrwałości w zwiazku i miłości a nie poleganiu na głupich horoskopach

Gość 230V
ja nie kumam - Twoja sytuacja jest zgoła odwrotna :)

Gość papeteriankaaa
hmm up

Gość ja jestem blizniakiem kobietą
jak oczekujesz stabilnego , spokojnego słodkiego zycia to nie wybieraj na partnera blizniaka, wiem po sobie jak traktuje innych , manipuluje nimi , nie interesuja mnie uczucia , zrywam kontakty z ludzmi w jednej chwili impulsu i nigdy za nimi nie tęsknie, potrafie skreslić 5 letnia znajomość w chwile i nigdy juz nie oddzywać , ciągle szukam nowych ludzi a potem ich porzucam bez kontaktu , ciagłe zmiany numeru tel , zeby nie musiec widziec starych znajomych i są to moje cechy charakteru a nie choroba bo był taki czas ze wydawało mi się ze coś jest nie tak z emocjami , psychiatra rozwiał moje obawy , jest ok reasumując blizniaki to egoistyczne swinie

Gość papeteriankaaa
o matko

Gość Księżycowa Kotka
Kobieta bliźnięta - Typowy opis kobiety Bliźniczki :) a związek Ryby i Bliźnięta to ciężko .... może Ascendenty macie z jednego trygonu?

i jeszcze coś to też męczarnia dla mnie blizniaki nienawidza nudnych ludzi !!! ciagle musi cos się dziac a najlepiej jakby cyrk obwozny za nimi biegał i co chwile pokazywał inne sztuczki zeby broń boze blizniak nie znudził się bo znudzony moze ZABIĆ .

Gość papeteriankaaa
no widzisz a ja poznalam faceta typowy domator... ciezko go gdzies ruszyc, jest z trzeciej dekady, sama go wyciagalam na imprezy a on niechetnie, kumplew go wyciagaja a on wolal spedzac czas ze mna wydaje sie byc zrownowazony i opamnnowany, hmm chyba ze to tylko pozory...

Gość Księżycowa Kotka
wiem coś o tym, mam ASC w Bliźniętach ;) i dobrą koleżankę z tego znaku, i byłą koleżankę, z którą przyjaźniłam się 7-8 lat i ona nagle zerwała kontakt. Ot, tak.

Gość Księżycowa Kotka
Autorko albo pozory, albo może ma silny ASC np. w Skorpionie, Raku co by też tłumaczyło czemu zainteresował się Rybką :)

Gość pomidorowa z ziemniakami??
mezczyzni i kobiety spod tego samego znaku zodiaku roznia sie :O ja jestem ryba i moze 50-60 procent sie zgadza, reszte mam z barana, bo ojciec jest baranem, a te znaki nastepuja po sobie

Gość papeteriankaaa
cholera co to ten asc? no wlasnie wydaje mi sie ze to ja bardziej wole imprezowac; on nawet nigdzie nie nie urlopuje bo woli w domu siedziec taki typ dziwny

wiesz ze to zrywanie kontaktu jest jak oczyszczenie dla duszy biednego zdenerwowanego blizniaka , tak to działa zajebiste uczucie w sercu gdy podejmuje w głowie decyzje o zerwaniu jakiejs znajomości , ja czuje się wtedy jakbym zabiła tej osobie dusze tzn. była ponad nią ,niczym bóg , nie wiem jak to ubrac w słowa

Gość papeteriankaaa
masakra, wiec nie warto sie wiazac

tak jak napisalam, mam polowe z ryby, polowe z barana i masakra, dwa tak rozne znaki spotkaly sie w jednym ciele, humory mi sie zmieniaja w 5 sekund, potrafie kogos kochac a za minute nienawidziec, potrafie sie smiac a za minute wrzeszczec na kogos :O

Gość ja też oblalam
ja też jestem bliżniaczką i to wszystko niestety prawda,

ryby z blizniakiem ? jaki to miesiąc ?musze sobie przypomniec czy znałam kogos spod ryb

ja jestem blizniakiem kobietą wiesz ze to zrywanie kontaktu jest jak oczyszczenie dla duszy biednego zdenerwowanego blizniaka , tak to działa zaj**iste uczucie w sercu gdy podejmuje w głowie decyzje o zerwaniu jakiejs znajomości , ja czuje się wtedy jakbym zabiła tej osobie dusze tzn. była ponad nią ,niczym bóg , nie wiem jak to ubrac w słowa to nie znak zodiaku, to choroba :O

Gość Księżycowa Kotka
"reszte mam z barana, bo ojciec jest baranem, a te znaki nastepuja po sobie" - ha ha :D znaki rodziców nie mają nic wspólnego ze znakami dziecka, po prostu genetycznie możesz odziedziczyć jakieś cechy , albo masz ASC w Baranie. Autorko wpisz sobie w google "oblicz ascendent" i tam bedzie na pozycji nr 2 strona horoskopfree coś takiego, i tam możesz obliczyć ale musisz znać godzinę urodzenia i miejsce oprócz daty dokładnej. ja uciekam na razie papa 🖐️

Gość 230V
ja też jestem hybrydą barana z bykiem i mówię mam - przejebane

czytaj dokładnie pisałam ze jestem po konsultacji psychiatrycznej bo tez mi sie wydawało ze cos nie tak to nie choroba to cechy charakteru w znaku zodiaku

mozna byc hybryda, ksiezycowa poczytaj najpierw, idiotko :O jestem spod znaku ryb a jestem uparta jak baran, lubie kontrolowac wszystko jak baran, robie dalekosiezne plany jak baran a nic z nich nie wychodzi, nie jestem 100procentowa ryba :O

nie warto się wiązać z kobieta to pewne !!!, tylko ze on jest facetem moze miec te cechy o których pisałam ale nie musi , ktos powiedział ze domator zgadza się ale do czasu az mu nie minie , my sie zmieniamy non stop na lepsze dla siebie nie dla otoczenia.

pomidorowa ty masz jakies problemy ze sobą ? dlaczego wyzywasz innych od idiotek jak sama inteligencją nie grzeszysz ?

Gość mama_madzi
On ma kuśke, ona pipke i nie ma chu.ja żeby nie wyszło im razem.

Gość autorka tematuuu
ja nie wiem ale on jakos nie pasuje zupelnie do tego opisu, moze to juz pod raka podchodzi