Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papeteriankaaa

ona ryby on bliznieta, jest to osiagalne?

Polecane posty

Gość beznickowa baba
Ja bliźniaczka z drugiej dekady - bardziej domatorka, niż imprezowiczka; lubię swoje rodzinne życie, lubię być w domu i dla domu, lubię mieć co robić, szybko nudzi mnie brak zmian (skutkuje to przestawianiem choćby mebli miejscami:p, albo porządkowanie w szafkach wg nowego trendu:p), nie mogę bez zajęcia, muszę się zdrowo spocić, zmęczyć, wtedy jestem spełniona. Od czasu do czasu lubię spotkać się z koleżankami. Przyjaciółki nie mam, powód? Kiedyś mocno się zawiodłam na kimś kogo uważałam za przyjaciółkę. Do dzisiaj nie traktuję tak nikogo. Jedynie rodziców i męża, choć on, to inna kategoria przyjaciela. Jestem raczej nieufna, ale dlatego, że dostała kopa kilka razy, dzisiaj jak żartuję, to z niedowierzania. Można mówić serio do mnie - nie dowierzam. Mówią, że czasem zakładam czarny scenariusz. W sprawach oczywistych dla mnie to, co dla kogoś jest pesymizmem, jest zdrowym realizmem. I tak to pojmuję - jestem realistką. Dlatego nie gram w totka, ot - okazyjnie i bez wiary w cuda:p bardziej dla dreszczyku emocji:p:p:p Mój mąż - ryba z I dekady. Leniuch jakich mało, więc idealnie pasujemy do siebie. Hehe, nie powiem, że nie robi, bo robi, jak zrobi to dokładnie i dobrze, ale zabiera się do roboty z takim "celebrejszyn", że mnie wszy zjadają, ja bym szybciej zrobiła. On się męczy jak wieszam pranie:p na balkonie, mnie męczy to, że jego męczy. Ja jem po to, żeby żyć, on żyje po to żeby jeść:p Pracowity, oszczędny, odkąd jest ze mną, z imprezowej duszy towarzystwa stał się domatorem. Mało kiedy gdzieś wybywa, aż mnie wkurza:p no ale jak wybędzie, to o 1 w nocy ciężko znaleźć go po drugiej stronie łóżka:p:p:p raz a dobrze:) Generalnie to nie od znaku zodiaku, a od naszych charakterów zależy, czy sobie wzajemnie pasujemy. Może coś w tym jest, ale ... ja nie wierzę :-D

Gość autorka tematuuu
ale fajnie.. dalas mi nadzieje ze moze on tez jest inny

Gość do autorka tematuuu
jest mozliwe a nie kazdy blizniak to huj

Gość Księżycowa Kotka
pomidorowa z ziemniakami?? durna rybo, a raczej wściekła piranio :D idiotką to jesteś akurat ty wypisujac takie brednie że masz w sobie pol Barana bo ojciec to Baran :D i powiem ci jestes typową wredną, chamską , złosliwa Rybą :D autorko oczywiście, jest tak moze z 10% bliźniaków ktorzy nie uwydatniaja typowych cech przesstawicieli tego znaku :) sprawdziłaś Ascendent? :)

Gość autorka tematuuu
hm nie sprawdzałam

Gość autorka tematuuu
hm ascendent wyszedl lew

Gość Rybcia

Ja ryby on bliźnięta w związku 2 lata :)