Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to prawda..........

Będę miał operacje wydłużania nóg bo jestem niski. Czy dobrze robie?

Polecane posty

Gość gość
wkładki muszą być jedynie żelowe, najlepiej te HEIGHTEEN za 40zł z allegro (dodają około 4cm) i do tego Air Maxy, które nam się podobają (też coś około 3-4cm) 6cm to jest MINIMUM dzięki takiemu połączeniu, więc jak ktoś może stać się z typka 175cm wzrostu, typem z 180cm to już jednak jest SPORA różnica:D Pozdrawiam.

Gość gość
Witam 1) Mam identyczny problem i też jestem bardzo zainteresowany taką operacją. Do autora: kiedy idziesz na operację i czy można z Tobą porozmawiać przez maila/skype? 2) Wydaje mi się, że to poważny zabieg. Należałoby zasięgnąć opinii w internecie lub skontaktować się z osobami które miały taką operację. 3) Ciekawe, czy są jakieś skutki uboczne, które mogą ujawnić po dłuższym czasie np. po 20 latach? Pozdrawiam

Gość gość
Oczywiście że mogą: nawet po zwykłym złamaniu na starość czujesz uraz sprzed 50 lat, a taka operacja to taka sama ingerencja. :) Poza tym ciekawe czy dziewczyna, która odrzuca faceta ze względu na wzrost poleci na faceta całego pooranego bliznami.

Gość niskaaaaaaaaaaaaa
Przestancie mowic , ze to bezsensu!! wysoki niskiego nei zrozumie. jestem w Twoim wieku i mam 154cm wzrostu, i komplex przez cale zycie mimo iz mam mezczyzne ktory mnei kocha , i przyjaciol ktoryz mowia wrecz odwrotnie z ejestem dziewcyzna ze male jest piekne z elepiej byc mala niz duza. Co wy gadacie o wkladkach do butow!! zawsze od dziecinstwa slyszalam, ubierzesz buty nba obcasie, a tego nikt nei zrozumie kto nie jest niski, ze ten komplex sie ma nawet cale zycie , ze glupio jest isc obok kogos wyzszego, ze ludzie Cie nei szanuja i traktuja jak dziecko. Ja Tobei zadroszcvze i dopinguje, sama jak zarobie kiedys pieniadze to zdecyduje si ena taka operacje. Mam nadzieje ze jeszcze sie odezwisz na tym forum. I Opowiesz wiecej szczegolow, jak i rpowneiz efektow po operacji.

Gość gość
No to cię zaskoczę - mam 1,52 wzrostu, jestem dziewczyną i wzrost jest moim ostatnim kompleksem. Kompleksy są w głowie - taniej i zdrowiej będzie wybrać się na jakąś psychoterapię.

Gość gość
ale co innego niska kobieta a co innego niski facet :D to tak jakby mówić ,że jak u faceta małe cycki są cool to u kobiety też są cool :D Wzrost jest ważny u faceta. Ten kto urodził się karakanem ma przesrane :)

Gość zagubionaaaaaa
na durna laski trafiasz i tyle sama mam 162, taki facet bylby dla mnie ok, przynajmniej nie trzeba zadzierac glowy przy calowaniu :)

Gość gość
nie ma co sie oszukiwać , wzrost jest ważny u mężczyzny...jak masz 166 to nie dziwie sie ,że myślisz o operacji :O też bym myślał :P

Gość gość
to czy tego chcesz czy nie zalezy tylko od Ciebie... prawda jest taka ,że kompleksy są w głowie... Napoleon był niski ale sie tym nie przejmował... ale jeśli jest to kompleks , który nie daje spokoju , który ogranicza Ci życie towarzyskie i nie jesteś w stanie sie zaakceptować to może dobrze robisz...ale pamiętaj ,że to zawsze życie z ciałem obcym.

Gość niskaaaaaaaaaaaaa
Tak bo pewnie znal ktos Napoleona... Nie wazne czy ktos jest facetem czy kobieta. Jeden ma na tym punkcie komplex a drugi nie. Ktos gruby moze czuc sie zle w swoim ciele, a ktos niski juz nei , tak? Bo to nei normalne. bo nei zrobisz tego naturalnym sposobem, kazdy wie jak sie czuje, i nikt nei mzoe ingerowac w jego uczucia, bo nikt inny tego nie zrozumie. I nie chodzi tu o robienei czegoz dla Kobiety, czy dla mezczyzny bo sie nei znajdzie, bo wzrost tu nei ma nic do rzeczy a jak ktos tylko po wzroscie o cenia potencjalna kandydatke/ta na milsoc swojego zycia to nei zasluguje na nia. To chodzi o swoej samopoczucie! Ktos ma odstajace uszy to robi sobie operacje,, czmeu ma cale zycie sie meczyc! tak samo ze wzrostem!

Gość gość
Przestań człowieku nie rób tego, czy wiesz, że możesz pózniej nie stanąć na nogi! albo chodzić jakoś koślawo, do tego ten ból, wcale nie będziesz bardziej męski!

Gość gość
niska ale niski wzrost u kobiety jest jak najbardziej akceptowalny ;) najładniejsze dziewczyny jakie znam to zawsze te najniższe , głowa do góry :)

Gość gość
facet zaczyna się od 180

Gość niskaaaaaaaaaaaaa
Taaak. najfajniesze sa momenty jak dzieci z podstawowki zaczepiaja, i mowia przeciez jestesmy starsi od Cb bo jestesmy wyzsi.. Udowodnione jest naukowo ze osoby wyzsze wbudzaja wiekszy respekt. sprawdze to na swoim przykladzie jak zostane kierownikiem budowy :] Chlopaku trzymaj sie. Jakbys mial ochote popisac z kims to zostaw meil..

Gość gość
80 tys euro ? czy to aby tyle kosztuje ??

Gość gość
to forum to jakieś wysypisko ludzkiej zaborczości i głupoty. ma się wrażenie że piszą tu jakieś zacofane wieśniaki a teksty w stylu mężczyzna zaczyna się od 180 są żałosne. dla lasek liczy się 1. szmal. 2. dobry sex 3. intelekt / wygadanie. i dopiero może wzrost. przykłady niskich współczesnych osób które osiągnęły z***bisty sukces i mogą mieć każdą kobietę lil wayne - 167 tom cruise - 170 eminem - 173 ja rule - 168 Dustin Hoffman - 168 tak można wymieniać i wymieniać. myślicie że jest jakaś wielka różnica w tych 10 cm ? c***a prawda. jak ktoś wcześniej napisał koszt zabiegu to około 50 tyś, za 8 możesz sobie przedłużyć palca.

Gość gość
Nie masz racji...

Gość gość
Spoko. Przytaczajcie przykłady osób sławnych. Są bardzo adekwatne.

Gość gość
No to cię zaskoczę - mam 1,52 wzrostu, jestem dziewczyną i wzrost jest moim ostatnim kompleksem. Kompleksy są w głowie - taniej i zdrowiej będzie wybrać się na jakąś psychoterapię. x x ja tez mam 152 cm, ale laska, jak mozesz porównywac dziewyczne co chłopaka, przeciez o dziewczyny niski wzrost to czesto atut, tak samo jak kruchosc, a mezczyzn odwrotnie.. chyba z 12 latek masz ze tak piszesz.. Mi mimo to moj wzrost b przeszkadza w zyciu, widze ze ludzie nie traktuja mnie powaznie... jest udowodnione, ze ludzie z niskim wzrostem sa postrzegani jako mnie wartosciowi, inteligentni, sa rzadko zatrudniani na stanowiska kierownicze... z moim wzrostem juz miałam nieraz problemy z zatrudnieniem sie do wielu prac, nawet raz mi odmówiono opieki nad dzieckiem- było niepełnosrpawne i mieli watpliwosci czy dam rade fizycznie.. niestety nie stac mnie na operacje, ale jakbym miała te 30 tys to zrobiłabym prywatnie ilizarowa.... ta metoda mozna wydłuzac nie na zadne kilka centymetrów tylko dowolna ilosc, niektorzy nawet maja po 25 cm wydłuzane... pekam ze smiechu jak ludzie pisza u psychologu... ja ogólnie nie jestem osoba co sie przejmuje wygladem, czy ma kompleksy... w sumie to ich nie miałam, naweyt nie zauwazałam, ze jestem niska... az mi ludzie zaczeli dogadywac "jaka jestes niska", itp... zreszta w lustrze widac, ze sylwetka osoby co ma 152 cm jest po prostu nieciekawa

Gość gość
to ktos tez podaje rózne wzrosty, np. 173- to juz nie jest niski wzrost! Ale wzrost u faceta ponizej 168-170 jest juz nieciekawy, i oczywiscie ma znaczenie to dla jego całego zycia. To nie kwestia problemów urojonych, co by mozna rozwiazac u psychologa, tylko rzeczywistych... wiec jak ktos ma kase to uwazam, ze taka operacja jest po prostu jedna z najlepszych inwestycji w siebie, jakie mozna zrobic

Gość gość
Można dyskutować i dyskutować. Może następujące porównanie pomoże: Pamiętam jak przesiadłem się z samochodu o mocy 55KM na samochód o mocy 150KM. Nagle wszystkie manewry na drodze stały się o wiele łatwiejsze - włączanie się do ruchu, wyprzedzanie itp. Wszystko jakoś bez problemu i z przyjemnością....

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak operacja wydłużania nóg świetne prowo

Gość gość
Zanim coś napiszesz weź się doinformuj....

Gość Koszyczek123
weź se hormon wzrostu :P

Gość gość
Do dziewczyny z 19.09 16:33 za to sylwetka, z nogami wydłużonymi o 25 wygląda bardzo ciekawie i proporcjonalnie. Weź się puknij w czółko. Też jestem niska ale nikt mi nie dogaduje z tego powodu, ludzie traktują mnie poważnie. Masz kompleksy tylko sama przed sobą nie chcesz się do nich przyznać.

Gość elizzabeth2728
weźcie przestańcie ludzie z tym wzrostem!!!! To tak jak operacje plastyczne u kobiet, nowy nos ma zmienić całe ich nieudane życie, nie piszcie bzdur, wygląd nie jest aż tak znaczący, ja mam 168 cm, wiem że jestem atrakcyjna i mogłam (jeszcze jako panna) przebierać wśród facetów jak tylko chciałam a spotykałam się tak samo z wysokimi jak i z niższymi facetami! Oczywiście powierzchowność jest ważna ale dla mnie nie wzrost jest tu wyznacznikiem atrakcyjności a twarz, zadbany uśmiech, dłonie, dobre ubranie i przede wszystkim kultura. Tego nie nadrobisz wzrostem. Wydać tyle pieniędzy na fanaberię, która tak bardzo ingeruje w organizm uważam za grzech! Lepiej załóż aparat na zęby żebyś miał piękny uśmiech. Znam kilku facetów bardzo niskich ok 160 cm i przez głowę mi nie przeszło że są gorsi od wyższych, mają stanowiska, pieniądze, żony czasem nawet wyższe od siebie i żyją sobie normalnie bez tragizowania jak ty! Może problem jest w tym że jesteś jeszcze bardzo młody, szczupły i masz chłopięcy wygląd, niektórzy nabierają męskiego wyglądu po 30stce. Poza tym niżsi dłużej mają młody wygląd, i mniejsze problemy z kręgosłupem co ja uważam za plus.

Gość LILIAN 1000
Najważniejsze to byś miał długiego i grubego członka.Takiego ze 20cm . To robi na kobietach wrażenie. Czują się dobrze wypełnione..Dla krótkich konusów pozostają opowiastki o ,, technice,, że można się ,,dopasować,, i inne bzdury. Rozmiar męskości jest tak samo ważny jak wygląd piersi u kobiety. Techniki można się nauczyć a jak długości zabraknie to lipa.

Gość gość
Jestem kobietą i mam 172 cm wzrostu. No i cóż, szczerze mówiąc nie zwracam w ogóle uwagi na mężczyzn poniżej 190 cm wzrostu, wydają mi się niscy i mało męscy, bez względu na inne ich przymioty. Z drugiej strony często widuję pary, w których to ona jest wyższa, tak więc nie wszystkim kobietom niski wzrost przeszkadza. Poza tym jak masz 166, to jest bardzo wiele kobiet niższych od ciebie.