Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to prawda..........

Będę miał operacje wydłużania nóg bo jestem niski. Czy dobrze robie?

Polecane posty

Gość gość
Taaaaa.... Koleś płaci debilom 10zł powyżej średniej krajowej to się go boją, żeby ich nie wjybał z roboty i robią co im każe - pewnie ochroniarz berze z pupy prosto do buzi....

Gość gość
Sory... miało być 10zł powyżej najniższej krajowej !!!!!! Zapomniałem, że ogólnie to tutaj jest taki poziom !!!!

Gość gość
Ludzie, wytężcie trochę umysły - boją się mojego szefa nie dlatego, że nosi pistolet, tylko dlatego, że facet ma charyzmę i nie da sobie w kaszę dmuchać, wniosek z tego taki, że nie trzeba być wysokim żeby ludzie się z tobą liczyli! Chciałbym zobaczyć farbowanego faceta, do tego rudego :]

Gość gość
do goscia co uwielbia niskie kobietki- podaj meila jak mozesz, mam kolezanke co ma 143 cm i nie ma nikogo, na pewno chetnie do ciebie napisze x x wzrost to żadna przeszkoda... bardzo proszę: barafiki09@gmail.com

Gość gość
Bardzo dobrze robisz

Gość gość
ja mam ok 170 cm wzrostu i od niedawna po przeczytaniu postów w internecie nabawiłem się jakieś kompleksowej obsesji na tym punkcie. jakiś koszmar, cały czas myślę o swoim wzroście, porównuje się ze wszystkimi w na ulicy i jak ktoś jest wyższy to od razu łapie doła. wcześniej jakoś o tym nie myślałem i czułem się normalnie. z dziewczynami nie miałem źle, nawet parę razy wyższe ode mnie i ładne chciały ze mną być. no ale teraz nie mogę się pozbyć natrętnych myśli. wiem że to chore i tłumaczę sobie to na różne sposoby ale to wraca. kupiłem sobie wkładki do butów, szukam po internetach właśnie tych zabiegów na podwyższenie wzrostu ale ceny są kosmiczne, najtaniej chyba jest w indiach - ok 15 tyś dolarów ale cały proces jest skomplikowany i trwa do roku czasu. trzeba nosić specjalny aparat, nie można się normalnie poruszać tylko na wózku inwalidzkim. muszę chyba z tym się udać do psychologa. masakra.

Gość gość
ja mam 175/176cm i kupilem air maxy 90 + wkladki podwyzszajace i ledwo mam w tym 182cm a jest w ch*j niewygodne... noga z tymi wkladkami leci do przodu...

Gość gość
ten gosc co na 1 stronie pisal ze ma nike air force + wkladki podwyzszajace + WLOSY NA ZEL i z 172cm robi mu sie 182 mnie r******l hahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahaha od kiedy to WLOSY NA ZEL dodaja cokolwiek do wzrostu xD i jeszcze dodaje mu to niby 10CM hahahah

Gość gość
Pisałem wcześniej o obsesji na punkcie wzrostu. Jednak mam 173 ale to i tak mało. Kupiłem 2 zestawy wkładek i mam w w nich 180 Trochę, k****, niewygodnie ale co zrobić.

Gość gość
Jeżeli jesteś gotowy na ból oraz wydatki związane z tym zabiegiem to ja życzę Ci powodzenia i mówię poważnie,bez ironii,dla mnie ludzie,którzy próbują Cię odwieść od tego pomysłu nie wiedzą co przeżywasz,tak,to prawda,może nie umrzesz,ani nie jesteś kaleką z powodu niskiego wzrostu,ale sam mam problemy związane z wyglądem i wiem jak to wpływa na psychikę człowieka,samo "weź się w garść i nie p*erdol" nie wystarczy.

Gość gość
naciąg se jeden zwoj w mozgu i bedzie ok:-D :-P

Gość 173.

Mam 173 cm wzrostu i tez nigdy sie nad tym nie skupialem poprostu bylem niski ... i tego nie swiadomy.. i nigdy nie mialem przez to problemu w kontaktach damsko-meskich... jesli chodzi o faceta to wzrost ma znaczenie ... idealny jest facet taki 178-183 max -- powyzej tego to tez jest KALECTWO... problem z ciuchami i fajnymi sportowymi samochodami wszedzie malo miejsca .. wszedzie sie garbisz.. mam kumpla 192 i non stop gdzies przypier****/prztrze lbem ..

cchcialbym miec te 180... tym barzdziej ze UBUSTWIAM kobiety w szpilkach ... ale jesli wlasnie o kobiety chodzi to chocbym sam mial 2 metry zwrostu to nie chcial bym wysokiej... male jest piekne.. facet ma byc postawny itd.. ale wysokie dziewczyny sa dla mnie poprostu nieatrakcyjne. idealne sa takie 160-165--- pozatym wysokie laski maja wielkie ochydne stopy w rozmiarach 40+ xD bleeee

sam zastanawialem sie nad taka operacja przedluzania ale bylem juz kilka razy polamany i wiem jak bardzo to boli.. ile czasu trwa regeneracja organizmu itd... a taka operacja przedluzania nog to ogromne ryzyko.. i jakis rok kompletnego kalectwa.. przy takim rocznym lezeniu jesli ktos jest wytrenowany (silownia) to wzsytsko z ciebie zejdzie! ... albo i gorzej ... bo sie do tego roztyjesz jak bania od lezenia i zarcia.. no i nie wspominajac o bulu zwiazanym z sama operacja rozieta skora i potem bulami przy kazdej zmianie pogody... a cos o tym wiem! pozatym taka operacja nie da rady dodac wiecej niz 3-4 cm..... miesnie/sciegna/i skora musza sie naciagnac... nie da rady tego zrobic na 10 cm!!!!

jesli technologia pojdzie do przodu i dalo by sie to zrobic jakos mniej inwazyjnie z efektem okolo 10cm to bylo by warto... ale przy obecnym ryzyku i kosztach zdrowia i portfela ?? zeby dostac 3 cm ??? ....  nie warto..

przy wzroscie 170.... wystarczy przykoksic co optycznie bardzo pomaga ... ubrania wybierac mocny slim.. do tego odpowienie obuwie i fryzura i juz masz okolo 176 .. czyli mozesz chodzic z laska 165 z 10cm szpilkami i nie bedzie wyzsza!.

jesli ktos ma 160-165 to juz faktycznie problem... ale wtedy dodanie nawet tych 5 cm zawiele niezmieni .. wiec raczej nie warto.

Gość gość

Włóżcie sobie podpiętki. albo dajcie  sobie zrobić buty z ukrytymi podwyższeniami i nie dramatyzujcie 😛