Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inezka1992

Jak pozbyc sie prusakow?

Polecane posty

Gość pracaaa3
prusaków czyli niemców???

Generalne porządki (najlepiej remont, ale pewnie na to nie masz ani ochoty ani kasy ;) a chodzi o to, żeby znaleźć i zlikwidować wszystkie zakamarki, w których mogą się chować i zakładać gniazda ), płytki globol, sterylny porządek i kwas borowy. Powodzenia ;)

Remont juz byl Zmienilismy meble, wszystkie urzadzenia typu kuchnia, zmywarka itd nawet połozylismy nowa terakote a one ciagle sa. Co prawda jest ich malo ale sa.

Gość ciężka sprawaz robalami
No nie ma łatwo, bo one skądś lezą do mieszkania, rurami, czy przez kratki wentylacyjne, zawsze się dostaną. Mogą być w mieszkaniu obok na przykład gdzie będzie brudno i będą się też rozłazić po okolicy. Może być sklep spożywczy na dole, czy bar i też będą lazły do góry. W domu musisz mieć bardzo czysto. Sprzątać po jedzeniu, nie zostawiać żadnych okruchów, śmieci. Rozkładać pułapki. Wstawać w nocy, zapalać światło i tłuc. Czyścić wszystko chlorem, bo zabija zarazki, nie wiem co jeszcze.

Gość gość
Na prusaki pomogli mi dopiero panowie z tej strony http://www.ddduslugi.pl/, żadne inne domowe "sprawdzone" metody mi nie pomogły.