Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze razzzz

Podryw na siłowni!

Polecane posty

Gość jeszcze razzz
Pelen sukces. Wymienilismy sie numerami :) Ale z niego niesmialek.... Ale sie przelamal :P

Gość jeszcze razzz
Wlasnie napisal:) Panie i panowie, jednak warto, nawet gdyby mialo nic nie wyjsc, zawsze razniej jak sie kogos zna

Gość wierny wybrca PO
musisz być brzydka albo jest gejem w ostateczności ma już dziewczynę:P

Gość jeszcze razzz
Dziewczyny rzadko podrywaja. Co nie znaczy, ze im sie nikt nie podoba. Kolezanki mnie znienawidza, a mowilam, jak chcesz to dzialaj, ale nie chcialy wiec ich strata:)

Gość jeszcze razzz
Prawde mowiac i ja niewiele zrobilam. Przyznalam sie koledze, ze tamten mi sie podoba, a on na to, ze ja jemu tez i to od dawna. Wiec zalatwil mi asekuranta do wyciskania, wiadomo kogo, a potem poszlo samo.

Gość jeszcze razzz
Potrzebny nie jest, ale on o tym nie wie. :PGeneralnie 40 kg na 3 serie po 12, dzis trzecia seria 50 ale tylko 8 powtorzen dalam rade. Ale to na lawce prostej, na skosach idzie gorzej, zwlaszcza, ze klaty od laweczek nie zaczynam.

Gość jeszcze razzz
Za to przysiady z 60-tka robie, tu akurat bez asekuracji sie boje. Niestety jestem jedyna kobieta cwiczaca silowo, reszta poprzestaje na aerobach oraz hantelkach do 4kg

60 na przysiady to sporo, ja nie mam do tego pleców i kolan. Tylko nie przesadzaj z siłowymi bo jak hardkorowy koxu bedziesz wyglądać to raczej faceta nie przyciąga :p

Gość jeszcze razzz
Masz racje, faceci nie lubia duzych kobiet. Ale przy nim jestem drobna, naprawde:D A na kolana warto uwazac.:)

Gość crazy_lizard
no właśnie, lepiej nie schodź poniżej 10 powtórzeń w serii, bo to znaczy, że ciężar już się robi za duży i może pójść za bardzo w masę/siłę - a jak jest 10 powtórzeń i więcej, to jeszcze bardziej na rzeźbę idzie

Gość Poważnymówcz
Przepraszam czy ty napisałaś, że on jest żonaty?

Gość jeszcze razzz
Slyszalam, ze zonaty. Ale wiadomo, ze takie same szanse, ze to prawda jak ze nie. Obraczki nie zauwazylam. Zqpytam przy najblizszej okazji. A co do cwiczen to wlasnie zaczynam rzezbe, bo mase juz zrobilam jaka chcialam. Myslalam, ze wystarczy zredukowac ciezar, zwiekszyc liczbe serii i powtorzen, skrocic przerwy i dodac aeroby. No i ujemny bilans kaloryczny. Zgadza sie?

Gość jeszcze razzz
Up?

Najlepiej jak Ci to wytłumaczy kolega z siłowni :p Do każdego typu celu inna dietka potrzebna

Gość jeszcze razzz
Kolega sie nie zna, oni wszyscy na mase jada.

Jest tak jak pisałaś wyżej, tyle że aeorby kręcisz przed siłowymi. Musisz zadbac o odpowiednia ilość białka i aminokwasów bo możesz spalić mięśnie i z zrzeźby nic nie bedzie.

Gość jeszcze razzz
Dzieki wielkie! Dobrze, ze napisales, bo robilam godzine aerobow po silowych i widze, ze to blad. A Ty zmieniaj silke na koedukacyjna i zycze owocnego przebierania w fit laskach :P

Teraz to ja wylatuje za granice, za późno sie dowiedziałem o takich możliwościach na siłowni hehehe. Pozdrawiam i życze powodzonka

Gość jeszcze razzz
Wzajemnie i dzieki jeszcze raz :)

Gość ...teraz ja!
heh, no to szybko poszło:) fajnie, że ci sie udało, tylko lepiej sprawdź, czy tej żony nie ma:) pozdro!

Gość tommy z USA!!!!!!!!
to nie prawda ze faceci nie lubia durzych kobiet!! lubia przeciwienstwa kochana..wiec jesli ma zone a ty jestes jej przecwienstwem masz szanse..jesli jest instruktorem fitnes ,zapewne ma wymagania ..czy myslisz ze je spelniasz?? POWODZENIA instr. z chicago ;)

Widzisz, nawet jakis hardkorowy koxu z czikago Ci doradza :p powiedzmy, że to go usprawiedliwia w kwestii pisowni, a druga sprawa to wy tam w usa macie same mac chickeny kobiety, od 100+ w pasie :p Własnie wróciłem z siłki, zdycham dzisiaj, białko i nyny :p

Gość jeszcze razzzz
Kręcą mnie jego obfite plaki potne na koszulce orast cudownie wyrzeźbiona ginekomastia ;*

Gość tommy z USA!!!!!!!!
za byki ..sory .:( nie bede sie tlumaczyl dlaczego tak ,a nie inaczej i zapewne jeszcze nie jednego walne wiec uprzedzam:P. z tymi koksami ,jasne bralem jakmialem 22 lata. poza tym jamowie ogolnie o kobietach..nie tylko tych w usa. mieszkam w londynie w tej chwili,i przeraza mnie widok dziewczyn 15-latek z tylkami jak matka po 3 ciazy. usa oczywiscie jest na 1ym miejscu w fast food diecie :D jeszcze razzzzz....ja lubie kiedy sie poce,wiem ze dobrze zapierdala..em i daje mi to satysfakcje.co nie znaczy ze sie nie myje :P

Gość jeszcze razzz
Oj podszywie, wcale nie. On sie nie poci i zawsze bardzo ladnie pachnie. Czego nie moge powiedziec o sobie :( Ciekawostka: odkad razem cwiczymy inni faceci z silowni pala sie do pomagania mi :D Ech to meskie ego :P

Gość jeszcze razzz
On nie jest instruktorem na szczescie, bo bym sie wkurzala, ze pomaga innym laskom. A tak mam go wylacznie dla siebie :) Chyba sie zaczynam zakochiwac, juz nie moge doczekac sie poniedzialku...

a nie wpadłaś autorko na to, że olewa Cię i ma w nosie właśnie dlatego że ma żonę wyrywać zajętego faceta - żenada wiesz kim jesteś?\wyobraź sobie, że masz męża i dowiadujesz się, że jakaś laska go podrywa wiedząc o tym, że jest zajęty jak byś ją określiła?

Gość jeszcze razzz
Jeszcze sie nie dowiedzialam, czy ma zone. Zreszta poki co nic zdroznego nie robimy, zwykly flirt i nic wiecej.