Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arturek123456

dziewczyna opowiada o swoim byłym czy to normalne ?

Polecane posty

Gość Arturek123456

Jestem z moją perełką prawie rok mieszkamy ze sobą jesteśmy zaręczeni.Ostatnio zaczęła opowiadać o swoim ostatnim związku który trwał 4 lata ( dalej utrzymuje kontakt z byłym na bazie przyjaciel/przyjaciółka) mówiła ,że czasami ma wyrzuty sumienia ,że zostawiła go dla innego ( dla mnie) , opowiadała mi o ich wspólnych wakacjach , że było pięknie itp. Nie wiem jak mam to interpretować pomóżcie mi dziewczyny bo zaczynam się martwić zaufała mi na tyle ,że poruszyła ten temat czy po prostu zaczęła tęsknić jak uważacie czy to normalne powinienem był jakoś zareagować ?

Gość spojrz z dystansem na moją odp
Mi jako kobiecie wydaje sie ze ona teskni i tak jakby chce Cie przygotowac na rozstanie, znaczy zebys mniej cierpial,zeby sie to rozleciało, skoro mowie ze to bylo piekne itp to na pewno tęskni i wspomina, pytanie czy chcesz z kims takim byc.W zyciu nie powinno sie o bylych opowiadac!

Gość spojrz z dystansem na moją odp
mówi*

Gość gundakunens
To nie jest normalne:O Być może z jakiś powodów mówi o tym celowo- jak ostatnio jest między wami? Może z Tobą też chce jechać na jakieś wypasione wakacje?? ;) Może być tez tak, że dziewczyna nie ma za grosz taktu i wyczucia... No jak facetowi obecnemu można mówic o eks i to jeszcze w superlatywach? To go kastruje:o A mówienie z kolei o eks źle świadczy o braku klasy... Dlatego o eks nie mówi się. Bo i po co. To nigdy niczego konstruktywnego do związku nie wnosi, co pokazuje i Twój przykład (zaczynasz się martwić).

Gość ja bym zrobila tak
dziwne masz podejscie jako kobieta .. do pani powyzej.. Ja zblizam sie ku pierwszej wersji samego autora. I dodam ze kobiety czasem po prostu zapominaja o tym co mowia, dla nich wydaje sie to takie normalne skoro sa juz z kims innym, ze cos powiedza, wspomna, czasem pokusza sie o porownanie. Moim zdaniem zadne rozstanie sie nie szykuje. Jesli juz bardzo chcesz zwroc jej uwage, ze czesto o bylym wspomina i ze tego nie chcesz, bo to przywoluje twoje glupie mysli.

Gość wwweetr
Słabo to wygląda. Nie powinna poza tym utrzymywac znajomosci z ex.

Gość gundakunens
No dokładnie- utrzymywanie znajomości z eks jest zupełnie zbędne i nie wiadomo czemu służy tak naprawdę. Ile lat ma Twoja dziewczyna? Pewnie przed 25 mocno.