Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgdfgdfgdfg

Facet z małym penisem nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną. To coś pośredniego.

Polecane posty

Gość gdfgdfgdfgdfg
katalinama co za głupoty opowiadasz. Kobieta po porodzie nie potrzebuje 2 litrowej butelki szerokości głowy dziecka do zadowolenia. To naturalne, że pochwa wraca do dawnego stanu. A jak coś się przytrafi to jest zawsze zabieg na zwężenie pochwy i po tym jest jak nowa. Jak mi będzie to potrzebne to sobie zwężę. Pieniądze mam. Na razie nie potrzebuję tego.

Gość wlazlem i bede przemawiał
zawisc hahahaha. ja umiem dogodzic kobiecie. ty pewnie porzadnego loda zrobic nie potrafisz. tutaj jestes anonimowa i mozesz wylewac te frustracje hahaha ale w prawdziwym zyciu jestes nikim. Zwykla zdzira do ruchania.

Gość do katalinama
badania na prostytutkach zaprzeczają temu co piszesz. w zeszłym wieku były badania mające wykazać, że prostytutki są szersze od innych kobiet jeśli chodzi o waginy. wyszło, że prostytutki są tak samo zbudowane i się budową nie różnią. to, że od seksu się staje luźniejszym było dawno zakwestionowane. wyszło wręcz, że seks dobrze wpływa na zdrowie i z jego uprawiania jest wiele korzyści. oczywiście jeśli się uważa na to żeby nie robić tego z ryzykownymi partnerami, bo można się zarazić wieloma chorobami.

kompleksow nie mam. zawiodlem cie rozumiem. autorka jest dziwka i to jest fakt. a ty jestes tylko glupim internetowym napinaczem. wypierdalaj leszczu

widze ze moderacja usuwa komentarze hehe. i w sumie dobrze. no bo co jeszcze mozna dodac w tym temacie. wlasciwie nic. wszystko zostalo juz napisane

Gość kwuser
Kobieta wysoka (taka 175 cm i wyższa) mająca w dodatku duże stopy (takie powyżej rozmiaru 40) prawie ZAWSZE jest szeroka (nawet jako dziewica), to oczywiste, jak duża dziewczyna to wszystko pozostałe ma również duże! Logiczne.

Gość do kwuser
Nie jest tak. Wielkość narządów płciowych nie ma nic do wzrostu. Tak samo u kobiety jak i u mężczyzny.

Gość kwuser
A właśnie że ma! Nie mogę sobie jakoś wyobrazić wysokiej 180 cm panny ze stopami rozmiaru 43 i ściśniętą waginą!! Nie, to nielogiczne, taka laska musi być szeroka!!

Gość źródło
" badania na prostytutkach zaprzeczają temu co piszesz. w zeszłym wieku były badania mające wykazać, że prostytutki są szersze od innych kobiet jeśli chodzi o waginy. wyszło, że prostytutki są tak samo zbudowane i się budową nie różnią. to, że od seksu się staje luźniejszym było dawno zakwestionowane. wyszło wręcz, że seks dobrze wpływa na zdrowie i z jego uprawiania jest wiele korzyści. oczywiście jeśli się uważa na to żeby nie robić tego z ryzykownymi partnerami, bo można się zarazić wieloma chorobami." Wypadałoby podać źródło tych rewelacji

Gość tak to widze
w 1971 byłem w woju na wyspie WOLIN ,pisarzem był Janek z Pesztu ,jego mama była polką ojciec węgrem -----------Janek miał 165 cm wzrostu ważył ok.74 kg a teraz wam podam wymiary jego człona 28cm długość i 17cm obwód nosil ze sobą specjalny pierścień który zakladał przed stosunkiem ze swoją dziewczyną albo jak ześmy jechali na mewki do Szczecina a pozatym to był fainy chłopak ,jak szedł z nami na patrol w Międzyzdrojach to rżnoł Niemki ,Szwedki i co podeszło mu pod człona ,żadna mu nie odmówiła a żony oficerów z K........wszystkie były zerżnięte przez niego miał ten power ......my też ale nie tak jak on w stanie spoczynku miał do kolan przy erekcji stał jak dyszel ,w 2001 r zmarl na zawał serca ...............

Gość źródło
kobieta z czasem staje się luźniejsza, wpływa na to wiek i przebieg

Gość chełm1
wlazlem leszczem to ty jestes skoro nie potrafisz dyskutowac na argumenty, autorka nie jest dziwką

Gość do źródło
Ja ci mogę odpowiedzieć. Było co najmniej kilka takich badań, ale historycznie bardziej znane były te, które przeprowadził Alexandre-Jean-Baptiste Parent-Duchtelet. Badane było tysiące prostytutek, aby udowodnić, że posiadają one nienaturalnie duże waginy. Jednak ku wielkiemu rozczarowaniu jego i licznych zwolenników tej teorii cały trud żmudnych obserwacji poszedł na marne. Okazało się, że prostytutka to taka sama kobieta jak każda inna i to, że została prostytutką nie było warunkowane jej budową, ani też stosunki z klientami nie wywołały poszerzenia pochwy.

Gość agnetttka7822
mój pierwszy facet.. (zaznaczam że pierwszy żeby nie było że byłam 'rozepchana' bo zaraz wskoczycie ) , nie wiem ile miał cm.. z 12-13? do buzi wchodził cały a nie mam praktyki w głębokim ;) seks to nie była jakaś fizyczna przyjemność, nie czułam go, tzn czułam że coś tam wkłada a potem prawie NIC

Gość podbijame
bo na forume wieje chooyem :o

Gość Darek

Jeżeli któryś z mężczyzn decyduje się na powiększenie penisa to mogę powiedzieć , że Ja robiłem i bardzo dobrze wyszedł. Zabieg wykonywałem u dr Smoleńskiego z kliniki Bona Dea w Krakowie  i bardzo dobry lekarz więc warto się do niego udać