Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria M.

Pomocy!!! do jakiego lekarza iść?

Polecane posty

Gość Daria M.

moje dziecko w 6 miesiacu zachorowało na zapalenie płuc i obturacyjne zapalenie oskrzeli,był w szpitalu,dostawał leki i po 7 dniach został wypisany do domu. dopóki działały leki było dobrze,w lutym było gorzej. po małym wysiłku zacząl ciężko oddychać poszliśmy do przychodni dostaliśmy berodual i to wszystko. po wybraniu całej fiolki troche się poprawiło, pozliśmy jeszcze raz do pzychodni,dostaliśmy skierowanie do pulmunologa. osłuchał go tylko i powiedział ze wszystko dobrze,zeby odstawić leki i tak zrobiłam,ale juz na drugi dzien syn cięzko oddychał więc znów zrobiłam na inhalacje i pomogło. gdzie się udać i jakie badania zrobić? pomocy

Gość Daria M.
odpiszcie proszę

do alergologa , albo jeszcze raz do pulmologa i powiedziec o co chodzi nie jestem lekarzem , ale wydaje mi sie że bedzie to astma tak miała moja córka tylko ona zawsze chorowała na zapalenie oskrzeli , zachorowała juz jak miała 2tyg i zaszczyki , pózniej cały czas jej się powtarzało, teraz z wiekiem ma 7 lat troche z tego wyrasta tez chodze do pulmologa i własnie bedzie mięć powtarzane testy skórne i spirometrie ,

co do badań to lekarz musi cię skierować , ajesli nie to prywatnie do alergologa i on ci zrobi prywatnie testy , i bedziesz wiedzieć co i jak, mi lekarz pediatra długo nie dawałą skierowania na zadne badania , ona leczyła na własną reke, wiec ja poszłam najpierw prywatnie na testy , ale twój synek ma pól roku , wiec nieweim czy mozna juz robic takie testy , byc moze ze z krwi a spirometrie sie robi dopiero od 7 lat , moja córka tez cięzko oddychała

Gość Daria M.
dziękuje.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
Do alergologa.

Gość joannna.8
koniecznie do alergologa, mój syn (5 latek) miał nocne ataki duszności i niemalże cały czas był podziębiony. Jak się okazało, to wszystko alergia! od razu zaczęłam szukać alergologa i trafiliśmy do dr Krauze i bardzo nam pomogła! na prawdę polecam, znaleźć dobrego lekarza, wcale nie jest tak łatwo!

Gość Ulna30, co to jest zaszczyk?
:)