Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabciazabcia

ile powinnam wazyc przy wzroscie 170cm??

Polecane posty

Gość zabciazabcia

jaka jest idealna waga przy wzroscie 170 cm?? ja zaze 70 kg:(:( nosze rozm 40, schudlam 10 kg i znowu widze ze przybieram:(

Gość Viveettex
moja ma 75kg i faktycznie przy wzroście 170 powinna mniej ważyć ja sądzę że jakieś 60-65kg

Gość Pani Grzebień
ja mam tyle samo wzrostu i ważę 54 kg, chcę zbić do 52 kg bo wtedy najlepiej wyglądam i brzuszyska nie ma.

Gość zabciazabcia
nie jestem gruba ale wkurza mnie to ze co schudne i znowu nabieram:(

Gość zabciazabcia
omg 52?? ja zaczynam dietke i na silownie co 2 dni chodze

Gość Pani Grzebień
pow 60 kg na ten wzrost u mlodej dziewcyzny to zdecydowanie za dużo :O no chyba że jest jakąś spotrsmenką

Niebiesko zielona..! -> wiesz bo niektóre przy takim wzroście mogą lepiej wyglądać przy 70 nic 60 kilogramach :P

Gość Pani Grzebień
tak 52 bo wtedy brzucha nie ma i spodnie tak nie opinają. musisz zmienić nawyki żywieniowe, naprawdę można schudnąć, ja kiedyś ważyłam 62 kg :O:O:O:O bo się obżerałam, ale schudłam i utrzymuję swoją wagę, już nie wracam do tamtej. naprawdę da się

Gość Pani Grzebień
nie mówcie że 70 kg to dobra waga, wystarczy 3 kilo do przodu i będzie nadwaga wg wskaźnika BMI

Gość zabciazabcia
wiecie co mnie gubi?? podczas calego dnia jem malo, rano platki, w pracy kanapka z brazowego chlebka i owoce , a jak wracam do domu do zjadla bym konia z kopytami taki mam apetyt:( i wtedy wpierniczam na noc..... plus slodycze, ale i tak ograniczylam. ja tak mysle zeby zejsc do 62 - 65 kg i bedzie git

Niebiesko zielona..! -> no wiesz ale jeśli ćwiczy to może mieć bardzo rozbudowane mięśnie które są cięższe niż tłuszcz :P Auutorko ważniejsze są proporcje ciała a nie kilogramy ;)

Gość zabciazabcia
wazylam 76 kg kiedys schudlam do 66 kg i znowu waga pokazuje 70 :(

Gość zabciazabcia
wiem wiem ale niedawno zaczelam chodzic na silownie i basen. brzuszysko mam i tylek :( ale na tylek nic nie poradze bo mam szerokie biodra i zawsze bedzie duzy

Gość Pani Grzebień
nie będzie git minimum 10 kilo musisz schudnać, wiem co mówię bo jak ważyłam 62 kg czułam się tłustą lochą. no włąśnie podst. błąd rano zjedz duuuuuuuze sniadanie i tak to spalisz obiad tez jedz porządny dużo ruchu a na kolacje bardzo mało najlepiej nic i efekt murowany.

Gość Pani Grzebień
Niebiesko zielona..! no, 58 kg to MAX u Ciebie, więcej ważyć nie powinnaś zwłaszcza w tym wieku

Gość zabciazabcia
wiem dziewczyny, ale najgorsze jest to ze wracam do domu o 19 i wtedy gotuje dla mojego i dla siebie bo mieszkamy razem . on jest szczuply a ja sie pase jak wieprz:( poprostu bede przygotowywac sobie jedzonko obiadokolacje dzien wczesniej zebym miala juz co jesc jak wracam a nie dopiero gotowac na glodnego, i jesc po 20 na noc:( musze byc twarda i nie dam sie zlamac. !!! :D

Gość qwssfdgfsdg11
szerokie biodra? chyba kpisz sobie. jakbyś schudła 20 kilo, to byś zobaczyła, że zad jest po prostu otłuszczony, a pod sadłem miednica jest zbudowana jak u każdej przeciętnej kobiety.

Gość zabciazabcia
a prowadzicie jakis temat o diecie? chciala bym sie przylaczyc do was

Gość zabciazabcia
qwssfdgfsdg11 wiem ze waze za duzo...