Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwodnik versus kawaler

Lepszy 30-to letni rozwodnik, niż 30-to letni stary kawaler.

Polecane posty

Gość gość
kawaler - normalny facet mający pracę, zainteresowania, rodzinę, hobby przyjaciół itp. ale kobiet jak to kobiety dla nich im facet ma więcej kobiet w swoim życiu tym lepiej jest odbierany. Pewnie dlatego tak lecą na żonatych

Gość gość
kawaler to jest ok tak do pewnego wieku, a starzy kawalerowie to bawidamki, piotrusie pany, mamisynki lub inne dziwaki.

Gość księżna Anna
30 letni rozwodnik to słabeusz 1. co dał się omotać babie i w porę się opamiętał 2. związał z tą której zrobił dziecko i nie mógł z nią wytrzymać 3. nie kochał za mocno ale nikogo lepszego nie było więc brał co jest. To jakiś samiec beta!

Gość gość
gość kawaler to jest ok tak do pewnego wieku, a starzy kawalerowie to bawidamki, piotrusie pany, mamisynki lub inne dziwaki. xxx Bo co? bo nie ma marudzącej nad głową baby? Jak facet nie chce was utrzymywać to od razu dziwak tak? a kij wam w oko

Gość gość
raczej osoba odpowiedzialna, ktora nie boi sie zobowiazan. ksiezna anna a ty jestes dziewica?

Gość gość
ktos kto zdeycdowal sie na malzenstwo z osoba, ktora kocha, a nie chula cale zycie i mysli tylko o wlasnym czubku nosa

Gość księżna Anna
Tak jestem dziewicą i 30 letni kawaler to lepsza partia niż rozwodnik o ile nie jest prawiczkiem.

Gość gość
jakieś dziwne poglądy rodem z 18stego wieku.. przecież większość "kawalerów" w tym wieku ma na koncie sporo kobiet w tym dłuższe związki, często z wspólnym mieszkaniem. czym, to się różni od rozwodnika? poza tym nie wiem z jakiej zapadłej wioski pochodzi autorka, że 30 letni chłopak jest "starym kawalerem", ale widać, że w mieście nigdy nie była:D

Gość gość
księżna Anna Tak jestem dziewicą i 30 letni kawaler to lepsza partia niż rozwodnik o ile nie jest prawiczkiem. xx To poczekaj umówię się z d****ą, stracę prawictwo i będę spełniał twoje wymagania

Gość gość
mnie tam bardziej dziwi, że ktoś w dzisiejszym świecie, który oferuje tyle możliwości decyduje się na małżeństwo w wieku 20 kilu lat. to jest dla mnie dziwne. a jak ktoś hulał i decyduje się w końcu na ślub, to przynajmniej wiadomo, że nie podjął takiej decyzji lekko tylko naprawdę chce być z tą osobą skoro potrafi i lubi zyć sam i teraz się świadomie tej wolności wyrzeka. nie wiem za to jak rozwód może przemawiać na czyjąś korzyść- raz olał takie poważne zobowiązanie jak ślub, oleje drugi raz i następny,,

Gość gość
Nie dziwi mnie takie irracjonalne myślenie kobiet o kawalerach kobiety mają dziwne patrzenie na świat

Gość gość
precz z rozwodnikami

Gość gość
najlepsze wstydliwe prawiki :-D

Gość szkodnik33
Najwięcej jest nieudaczników w małżeństwach. Szczególnie w związkach dwóch fajtłapów, bez wykształcenia bez dobrego zawodu itd. nieudaczniki chowają nieudaczniki.

Gość wanted_parka
Najwięcej procentowo jest byle jakich związków. Związki poza szarą strefą małżeńską to garstka. Pamiętajmy nieudacznik może tylko się parować z takim samym nieudacznikiem jakim on sam jest. Nikt z normalnej rodziny nie bedzie sie mieszal z trollem.

spotykam sie z facetem 29- letnim. zaden dziwak, po prostu zycie ulozylo mu sie tak a nie inaczej. jest inteligentny, z poczuciem humoru i odpowiedzialny 🖐️ nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

Gość gość
Ludziom sie nei udaje..moj brat np ma 36 lat i jest kawalerem. Mial dziewczyne, w sumie narzeczoną ale po 6 latach związku z ta głupią pipą oczy mu sie otworzyly, w sumie stwierdzil ze dobrze ze przed slubem niz po.

Gość gość
mi sie oczy otworzyły w wieku 28 lat po 7 latach byci w związku z jakim wampirem energetycznym jestem i jej pojebaną rodzinką az sie ciesze choc dzis mam 31lat to z perspektywy czasu ciesze sie ze z nią nie jestem ciagle tylko czegos chciała porównywała mnie do kogos kto ma wielką bogatą rodzine i ona tez tak chce a tu lipa ona i ja z biednej rodziny i tego nigdy nie rozumiała potem jakies zdrady itp a chuj w dupe mam swiety spokój

Gość gość
tez tak mysle

Gość damascenkama13latgimbusiara
"Jakaś tam książka czy dwie, fajna praca w fajnym czasopiśmie" Damascena lecz się na głowę póki jeszcze nie jest za późno.. może 10 płyt i 10 książek na rysunek afrykański... 13 letnia dziewczynko weź się za naukę lepiej... skończ chociaż te gimbazę... to będzie twoje największe życiowe osiągnięcie... ;)

Gość gość
"trudnasprawatojestbardzo 2012.05.15 oj nie przesadzajmy z ta niepelna rodzina i spieprzonym zyciem bo czesciej zniszczyc mozna dziecku zycie poprzez fundowanie mu widoku ciaglych rodzinnych awantur". Zgadzam się i coś o tym wiem. W życiu nie chcę takiego domu dla swoich dzieci.

Gość gość
zacznijmy od tego że niekiedy syndrom 30letniego kawalera to kwestia wyboru - nie przymusu. Ktoś taki może być po licznych zwiazkach, nieudanych przeważnie, tutaj wypowiadaja się panie które nie znaja kompletnie meandrów męskiej psychiki - życie każdemu pisze inny scenariusz, nie każdego da sie włożyć w jeden worek. W wieku 30 lat ktos kto jest sam moze miieć dość bycia w związku z kimś, po prostu czeka na tą jedyną.Czasami warto czekac nawet do 50ki by poznac kogoś kto jest tego wart niż być na siłe z kimś tylko dlatego, że tyka zegar biologiczny. Miłosc to nie wyścigi tylko powazna sprawa, lepiej w nią zainwestować póżniej ale za to dobrze niz szybko i byle jak. Ale tutejsze panie oczywiście wszystko wiedzą najlepiej i już wsadziły 30letniego kawalera do worka "dziwak,c***a" itp. To tylko dowodzi jak płytkie i zaściankowo myślace mamy społeczeństwo.

Gość gość
Taaa usmiech.gif Trzydziestoletni kawaler stołujący się w weekendy - zazwyczaj - u mamusi. xxx A trzydziestoletni rozwodnik to jak myślisz gdzie się stołuje w weekendy i nie tylko? Też u mamusi i pranie wozi do mamusi, a co niektórzy rozwodnicy to nawet wracają do mamusi mieszkać po rozwodzie. Żeby mi ktoś nie wiem ile dopłacał to nie związałabym się z rozwodnikiem - facetem, którego inna kobieta nie chciała tak bardzo, że aż się z nim rozwiodła. Tylko desperatki wiążą się z rozwodnikami, alimenciarzami

Gość gość
Ale sie obsmialam......30-latek jest stary????? Co za idiotka to wymyslila?:D:D:D

Gość gość
autor pewnie zazdrości swoim rówieśnikom kawalerom że nie mają większych zobowiązań i jak to kawalerowie mogą hulać i bawić bez zobowiązań typu opieka nad dziećmi, czy alimenty. Właśnie z kawalerem babki zwiążą się prędzej niż gościem który już raz spierniczył komuś życie - i swoim dzieciom.

Gość gość
30 lat i stary kawaler? o ludzie podobno od 30 zaczyna się mężczyzna wcześniej jest młodzieniec. Zresztą lepiej dla mężczyzny jak pierwsze związki ma po 30 bo młodym to często wystarczy zamachać cyckami i głupieją więc lepiej dla nich jak za młodu nie mają kobiety a doświadczenie seksualne można z prostytutką zdobyć zawsze.

Gość gość
gość 2013.11.09 kawaler to jest ok tak do pewnego wieku, a starzy kawalerowie to bawidamki, piotrusie pany, mamisynki lub inne dziwaki. x zwykle do 30 wolni są ci normalni faceci a przed 30 powodzenie mają imprezowi często właśnie bawidamki, piotrusie pany i inne dewianty

Gość gość
nie da się ocenić kogoś po stanie cywilnym to za duże uproszczenie każdy przypadek może być inny

Gość gość
Nie zgadzam się z autorką. 30-to letni kawaler to wcale nie stary kawaler. Męża poznałam kiedy miał 30 lat ja miałam 19. Wiem, że wcześniej miał inne dziewczyny. Jesteśmy bardzo udanym małżeństwem. A 30 - to letni rozwodnik jest coś z nim nie tak skoro rozwodnik.

Gość gość
30 to może jeszcze nie a le >>>>>>>>>35 lat to zdecydowanie rozwodnik.