Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtorkowa pomarańczka

cała prawda o mnie, muszę się wygadać, moze zrobi mi sie lżej.

Polecane posty

Oczywiście mam tu czarny nick. Jestem osobą nienormalną. Przynajmniej zdaje sobie z tego sprawę. Jestem kobietą, dość młodą dziewczyną. Mam problemy ze sobą. Na kafe siedzę już od 2 lat, codziennie od 1 do 5h,zalezy ile mam czasu.Mam ciągle huśtawki nastroju, raz płaczę a po chwili zaczynam się śmiać. Jestem fałszywa, obgaduje wszytskich naokoło, koloryzuję, kłamię. Wyzywam się na innych osobach, słabszych ode mnie. Potrafię miłą rozmowę nagle zamienic w jakiś moj monolog, w którym pragnę pokazać, że gardzę rozmówcą, ze ja jestem najlepsza, a wszyscy inni to dno społeczne.wywyzszam się, jestem zarozumiała, zadufana w sobie, przemądrzała. jestem agresywna, potrafię podnieść rękę na osobę słabszą ode mnie...dlugo by wymiena]iac jeszcze, ale musze juz owoli konczyc.

Gość Syn Stalina
Pokaz cycki

gdybym je miala bardzo chetnie

Gość no wypisz wymaluj nasza
noxi ;p

Gość Philo Zofia
dobrze ci zrobi kafeteryjny celibat ;)

Gość Syn Stalina
Pokaz takie jakie masz

Gość ////////////
Ty chyba się nudzisz własną nudą

nie jestem noxa. to co wymieniłam to mało, musze sie przyznac tez ze lubie wypic sama lub w towarzystwie, co prowadzi nieraz do urwania filmu. uwazam sie za najpiekniejsza, jestem dumna ze swojej urody, jedank gdyby nie kosmetyki kolorowe to nie mogłabym na siebie patrzec.patrze na wyglad innych osob, jesli osob jest brzydka to nie chce miec z nia nic wspolnego.reszte dopisze popołudniu bo teraz musze leciec

Gość 9iuiu8
wiekszość kafeterianek ma tak samo jak ty :D:D:D

dotego mam grzybice pochwy i kłykciny

czasami w przypływie impulsu o 4 ad ranem wdrapuję się na dach i udaję koguta

Gość hahahahahahahaah8888888888
jenny to ty? :-)

Złym człowiekiem jesteś i tyle. Nie przejmuj się jednak, nie jesteś sama, na świecie jest w chuj oszustów, zboczencow i degeneratow tobie podobnych którzy nie mają problemu z skrzywdzeniem drugiego człowieka bez większego powodu. Zawsze już będziesz zła, nigdy to się nie zmieni i nigdy nie będziesz prawdziwe szczęśliwa, podobnie jak nigdy nie będziesz w stanie prawdziwie kochać - choć prawdopodobnie, niestety, będziesz kochana. Nie ulzy ci jak napiszesz cos anonimowo bo tak naprawdę nie czujesz się winna wystarczająco długo a poza tym na ta ulgę nie zasługujesz wiec wypierdalaj. Dodam jednak coś co może sprawić że poczujesz się lepiej: istnieje popularne (i niesłychanie romantyczne) przekonanie że każdy człowiek rodzi się dobry (tabula rasa) - to jest jednak nielogiczne i mało prawdopodobne. Co za tym idzie twój mózg jest zjebany lub został zjebany podczas twojej młodości - przez rodziców lub opiekunów może. Jest więc mało w tym twej winy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia