Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy co roobić

Spłuczka nie przestaje nabierać wody!!!

Polecane posty

Gość A program jest słuszny!!!!
A wszystko dlatego że Urynoterapia i Kiblotechnologia są jako kierunki elitarne de facto w swoistym nieposzanowaniu!!!!

Gość pomocy co roobić
to na koniec, tylko POWAŻNIE proszę i z uzasadnieniem , mogę spuścić wodę ?? [nie bijcie ]

Gość tak mozesz oczywiscie
ale jak zrobisz siku do wanny potem polej wodą zeby nie woniało

Gość Invisible Power
"a może jakaś elektrownia atomowa się zepsuje... to by było wyzwanie!" Wypluj to słowo!!:D Wszak "po cichu[PO wielkiemu cichu]elektrownie gdzieś nad morzem chcą budować nam!" Qrffa imaginujecie se taką akcję że na nocnym dyżurze jakiś gość z personelu tu na kaffe nagle wrzuca temat-Pomocy!Rdzeń w ogóle się nie wychładza!Co robić??:O:D:classic_cool:

Gość nic ide /////
siusiu i spac😴 mam nadzieje ze moj kibelek mnie nie zaatakuje jakos z nienacka albo nie przytrzasnie klapą choc pewnie bedzie niezadowolony ze go budzę w srodku nocy a juz nie wspomnę o rozwscieczonej spłuczce:P dzięki za miłe chwile 😘

Gość vel moooo00
Pomocy!Rdzeń w ogóle się nie wychładza!Co robić?? muahahha :classic_cool: dobre

Gość trzeba by sciągnąć w
większej ilosci Niemki one podobno sa lodowate:P

Gość zupełnie nie rozumiem
Mogłabyś spuścić wodę, jakby ci nie wpadł ten stelaż. Dopóki nie będzie wyciągnięty wody nie spuszczaj. Ale wiadrem możesz spuscić, bo to nie idzie przez spłuczkę. Facetowi powiesz, że to samo wpadło, jak się boisz, choć to błahostka.

Gość pomocy co roobić
ale wam wszystkim chodzi o to że stelaż mogę spłukać??

Gość zupełnie nie rozumiem
Tak.

Gość pomocy co roobić
ok,dobranoc

Cześć. Jestem dziewczyną mieszkam sama i tematy łaziekowo rurkowo spłuczkowe są mi obce, proszę wiec o podpowiedź. Przecekała mi spłuczka. (zwykła plastikowa)Woda lała się do muszli małą strużką. Po zdjeciu pokrywy zauwoażyłam ze spłuczka nabiera za duzo wody i wylwewa się ona spustem (albo nie wie jak to nazwać to po środku z dziurą). Postanowiłam więc obniżyć poziom wody płwyakiem. Udało się, obniżyłam, woda już nie leci. Jedyne co mnie teraz niepokoi to warczący odgłos z nie wiem czy to zaworu czy wężyka czy sama nie wiem czego. Czy togrozi powodzią? Sorry za infantylne pytanie ale nie ma mi kto pomóć. pozdr;)