Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudowłosa Marketta

Zemsta na byłych facetach-jeżeli godnie nie odeszłyście, to jak się zemściłyście

Polecane posty

Ja się przespałam z - pracowaliśmy razem- z naszym firmowym informatykiem a on w ramach "rewanżu" namieszał w bardzo ważnej prezentacji mojego byłego. Powklejał w nią maile w których mój były oczerniał członków zarządu. Prezentacja została wydrukowana i mój nieświadomy niczego ex porozdawał ją wszystkim na prezentacji. Nie muszę dodawać że szybko wyleciał z firmy a wilczy który dostał, spowodował że żadna z firm nie chciała go w Warszawie zatrudnić. Przeprowadził się do innego województwa, ta jego nowa dziewczyna go rzuciła.

Gość vffbfbdfbdfupupu
łoł niezle!!:)

mój były wyjechał na 2 tygodnie i dał mi klucze do mieszkania abym podlewała kwiatki i odbierała pocztę. Któregoś dnia zauważyłam u niego soczewki kontaktowe (on nie miał wady wzroku), mleczko do demakijaży i różową szczotkę do włosów. Zdenerwowana, do pudełka po soczewkach nalałam wody z toalety,tuż po załatwieniu, do mleczka dolałam cifu a szczotką wyczesałam psa koleżanki :D To było nasze rozstanie!

hahaha dobre. Ja sie nie zemscilam ale zycie chu...tak pokaralo , ze nie musialam sie wysilac nawet.

Gość hare hare
zemsta to wyraz słabości, jest charakterystyczna dla ludzi maluczkich

Gość bredkkkka
Godne odejscie to odejscie bez zemsty. Zemstwa to wyraz slabosci.

Gość bredkkkka
A temat smierdzi prowokacja bo podobny watek byl w " Na Wspolnej" :)

Gość - Podobno
zemsta jest rozkoszą Bogów