Fanta33 0 Napisano Maj 16, 2012 witam wszystkich pragnacych zrucic zbedne kilogramy... od Poniedzialku jestem na diecie( zbilansowanej, z przewaga bialka) , ale najwazniejsza regula jest po 16nie wolno nic nie jesc. Dozwolone jest tylko przyjmowanie plynow ktore nie zawieraja zadnych kalori.( herbata, woda, cola zero) Metoda ta jest znana wsrod wielu modelek i aktorow, jest stosowana czesto jako anty aging metoda- odmladzanie. Znana pod nazwa " Dinner Cancelling" Dinner Cancelling pobudza produkcje Hormonow: Somatropin i Melatonin.Te Hormony sa zatrzymuja/ zwalniaja proces starzenia. (Z wiekiem niestety produkcja tych hormonow spowalnia sie.) Od poniedzialku jestem na tym programie, moja waga po 2 dniach pokazala -1kg. Zapraszam chetnych do wspolnego odchudzania. Ja mam do zrzucenia 20 Kg.Mamm 33 Lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanta33 0 Napisano Maj 16, 2012 Program odchudzania i odmladzania jednoczensie. Zadnych chetnych? wszystkie Panie mlode i piekne... :) szczesciary:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada Napisano Maj 16, 2012 ja pierdole, co za bzdura..a nie mozesz po prostu mniej zrec? i rozlozyc mniejsze posilki rownomiernie w ciagu calego dnia? juz widze jak wpierdalasz do 16 a po 16 udajesz ze jestes na diecie...w takie bajki to tylko zapasłe idiotki uwierza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanta33 0 Napisano Maj 16, 2012 do Metada widze ze nic nie zrozumialas dziewczynko, nie szkodzi, na glupote nie ma ratunku. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szczególnie ta cola zero nie Napisano Maj 16, 2012 ma kalorii i dobroczynnie wpływa na organizm odwładzając go z każdym łykiem :D Dieta wbrew logice i jak widac równiez nieskuteczna, bo po 2 dniach nie pozbyłas się nawet nadmiaru wody z organizmu:O Z góry gratuluje efektu jo-jo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada Napisano Maj 16, 2012 ja dziewczynko przynajmniej nie musze zwalac 20 kilo...hahaha, a gdybym musiala zrzucic nawet ze 2 to zrobilabym to w madrzejszy sposób..no ale grubas znajdzie zawsze wymowke i głupia diete, wazne zeby sie jednoczesnie nazrec i poudawac ze sie jest na diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorki.......... Napisano Maj 16, 2012 Co to znaczy 14 godzin? Ja ostatni posilek jem o 20, a nastepny dopiero o 11-12 nastepnego dnia:D To tez ta dieta? Hehehe,głupie to ze hej:D Nie zrzucisz nic i tyle w temacie:D ps. Naucz sie pisac poprawnie po polsku-zacznij od nazw hormonów, ktore piszemy z malej literki:D w wersji polskojęzycznej brzmią odpowiednio somatotropina i melatonina:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Maj 16, 2012 Fanta, nie przejmuj się głupim gadaniem, mój znajony schudł sporo, jak tylko ostatni posiłek jadł o 17, ja też tak jem, kolacja o 17, potem nic, na początku trudno, ale z czasem organizm się przyzwyczai. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorki.......... Napisano Maj 16, 2012 Dni tygodnia tez z małe, smieszny grubiutki czlowieczku:D Gdybyś nie napisała, ze masz 33 lata to pomyslalabym, ze topik założyla jakas 16-latka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szczególnie ta cola zero nie Napisano Maj 16, 2012 'Odchudzacze' ciągle nie rozumieją, że nie jest problemem zrzucić zbędne kilogramy, tylko trwale je zrzucić:O Co z tego, że sie odchudzisz, jak po zakończeniu diety będziesz miał efekt jo-jo? Co z tego że teoertycznie schudniesz, skoro tak naprawde spalisz mięśnie? Ciało nie będzie ładne, a potem w miejsce mięśni, których sie pozbyłeś wejdzie tłuszcz?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apetitoo Napisano Maj 16, 2012 jem tak od dwoch tygodni, do 16. przed trzy posiłki dietetyczne. i nic mi nie ubywa. biegam 5km dziennie. ale musze sie przyznac , ze po obiedzie zawsze cos słodkiego zjem i moze dlatego nic mi nie ubywa, a wczoraj to juz kryzys miałam, jadłam chyba 3 batoniki. musze jakos oduczyc sie tych słodyczy. mam doła, i nie moge na siebie patrzec. mam jakies 10kg do zrzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalinka_nie_chudzinka 0 Napisano Maj 16, 2012 Ej pomaranczko czemu sie nie zaczernisz ? Bo lubisz ponizac innych pod róznymi nickami co? brak mi słów na Was moze pochwalicie sie swoimi zdjeciami skoro jstescie takie super szczuplutkie ? Cos mi sie nie chce wierzyc bo po co chudziutkie diewczyny mialy by sobie duuupsko zawracac jakims forum o dietach skoro sa takie zajebiscie chude? i cieszcie sie ze na swiecie jest wiele puszystych kobiet bo gdyby nie one to wasze zycie stalo by sie podajze nudne.. Bo co takie dziewuszyska wredne robily by przez caly dzien ? żal.pl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalinka_nie_chudzinka 0 Napisano Maj 16, 2012 Szczególnie ta cola zero nie-również nie popieram tej coli , ja pije tylko zwykla wode zadnych slodzonych a t cola 0 mimo wszystko jest gazowana , co do efektu jojo jesli ktos sie odchudza i pozniej stara sie nie powracac do fast foodów i sie obzerac to wage utrzyma. fanta chciala sie tylko podzielic dieta lub tez potrzebuje wsparcia jak wiekszosc dziewczyn na tym forum , a prawie kazdy zjechal ja jak psa i wyzywa od grubasów to forum jak mi sie zdaje jest wlasnie dla osób puszystych wiec nie rozumiem do czego wy sie czepiacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada Napisano Maj 16, 2012 a przyszlo ci do glowy oślico wyzej, ze moze topik z działu diety pojawia sie na glownej stronie? i skoro sam tytuł nie ma nic wspolnego z dieta-to ktos moze kliknac z ciekawosci a potem juz ryje ze śmiechu jak czyta tak poronione pomysły? przyszlo ci do łba czy nadwaga odbiera umiejetnosc realnej oceny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada Napisano Maj 16, 2012 i w ogole wybacz ale nie bede gadac z kims kto doprowadzil sie do stanu 120 kilo-dla mnie to forma uposledzenia umyslowego:O schudnij wieprzku do 50-55 kg to mozemy pogadac jak czlowiek normalny z normalnym:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanta33 0 Napisano Maj 16, 2012 Agnisio,Natalinko, Apetito witam, proponuje nie zwarac uwagi na pomarancze, jak widac maja problemy gorsze jeszcze od nadwagi. Oczywiscie nie kazdy musi byc zwolennikiem tego sposobu odzywiania. Niechodzi o to zeby do 16 tej zrec, po 16 post... ale osoba inteligentna dobrze o tym wie, i nie trzeba tutaj niczego wyjasniac. Witam wszystkich( poza pomaranaczami) na topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada jeśli mogę Napisano Maj 16, 2012 się wtrącić - ale ty świnia jesteś - też właśnie znalazłam topik na głównej i nie mogę się nadziwić jak można być takim prostakiem ?? czy ty potrafisz zachować jakiś poziom ?? dlaczego przyczepiłaś się do dziewczyny ?? skąd tyle jadu i żółci ?? ej szkoda słów - nawet jeśli nie zgadzasz się z tym co pisze to przedstaw kontrargumenty jeśli ci się chce i potrafisz to zrobić z zachowaniem szacunku dla drugiej strony albo - spadaj z tego topiku i miłego dnia ci życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalinka_nie_chudzinka 0 Napisano Maj 16, 2012 metada a nauczyli cie liczyc ? nie no usmialam sie na maxa hahhahahahaahahahahha jaki osioł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada Napisano Maj 16, 2012 hahaha, następny grubas atakuje:D sporo was tuczniki:D jedzcie dalej, jedzcie tylko pamietajacie nawpierdalac sie zawczasu bo od 16 post:D a potem pewnie nie spicie po nocach marzac o paczce chopsów albo 10 pączkach:P uffff, jak dobrze byc szczupłym:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada jeśli mogę Napisano Maj 16, 2012 o a ja jestem pomarańczowa haha :) ok jak nie witasz pomarańczek to ja wracam do pracy haha :) powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada Napisano Maj 16, 2012 mnie nauczyli upośledzona krowo, gorzej z toba:d chyba ze uczysz sie liczyc wskazówka wagi, im dalej sie odchyla tym lepiej:D o matko, co za zlot spasionych bab:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada jeśli mogę Napisano Maj 16, 2012 nie no Metada - nie rozumiem - jesteś szczupła ?? to czemu taka nieszczęśliwa haha ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada Napisano Maj 16, 2012 nieszczesliwa jestem jak musze patrzec na takie przelewajace sie tłuste pączki jak wy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanta33 0 Napisano Maj 16, 2012 dziewczyny, najlepiej ignorowac taka prostaczke i nieznizac sie do jej poziomu, Metada jest taka szczupla ze od rana buszuje na forum o dietach, napewno szukasz topiku "jak przytyc" hahhahha ...jak bylam szczupla nie interesowaly mnie tematy o dietach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada jeśli mogę Napisano Maj 16, 2012 uważaj bo jak ci się jad przestanie wylewać uszami i dojdzie do oczu to będziesz wyglądała jak bazyliszeka haha :) a ja jestem szczupła jeśli chceesz wiedzieć a wogóle nie rozumiem co to za różnica czy ktoś jest szczupły czy nie - to jego sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...........................,,, Napisano Maj 16, 2012 colo zera nie ma kalorii :P ale mnie rozbawiłaś dziunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada jeśli mogę Napisano Maj 16, 2012 nie no nie mogę hahha -Metada ty to jesteś haha znajomi na pewno cię kochają haha - dobra to tyle ale przynajmniej mi się ciśnienie podniosło haha :) dziewczyny ja spadam do pracy - powodzenia jeszcze raz :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalinka_nie_chudzinka 0 Napisano Maj 16, 2012 fanta witam wita ja proponuje nie zwracac uwagi na take ewenementy które na foum próbuja sie podbudowac , fajna dieta lecz ja juz narazie stosuje moja MŻ i nie narzekam :) ale moze poznie wyprobuje Twojej w sumie to ja tez jem bardzo duzo biała , moja kolezanka byla na tej diecie co Twoja i bardzo ladnie schudła. Wiec 3mam za Ciebie kciuki. a tk w nawiasie wydaje mi sie ze kobiety puszyste maja wiecej serca i sa bardziej wychowane i mile niz WIEKSZOSC tych patyczaków które swoja inteligencja równaja sie z zerem zero wychowania dziewczyny .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada Napisano Maj 16, 2012 ciekawa jestem jak długo swinki bedziecie dalej udawac, ze jestescie takie super:D kazda z was to oblesna tłusta spocona krowa i chocbyscie nie wiem jak bardzo próbowały mi wmowic swoje frustracje to tylko upewni mnie w przekonaniu jak to tłuszcz zalewa wam rowniez mozgownice:Dheheh, maciory:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Metada Napisano Maj 16, 2012 Natalinka, macioro tak sobie to tłumacz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach