Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanta33

Regula 14 Godzin

Polecane posty

dla mnie to przerazacaja.. ze ktos moze takie brednie pisac jak Ty, pewnie ze moja wina ze mam nadwage a ty myslalm ze czyja, z powietrza przeciez nie przytylam.. eh szkoda slow na takie glupie baby jak ty

dla mnie to przerazajace.. ze mozna pisac takie brednie . Oczywiscie ze sama jestem winna mojej nadwagi, przeciez z powietrza nie przytylam i na sile tez mnie tez tez nie karmil. eh szkoda slow na takie glupie baby jak ty.

Kolejna nienormalna dieta, organizm ma miec dostarczane posiłki w odstępach DO 4 godzin. Przy tej diecie to wam szybko metabolizm sie skopie.

Gość i ja tez
fanta gdzie kupujesz chleb bialkowy ?

do niedawna w sklepie ze zdrowa zywnoscia, ale teraz juz prawie w kazdej piekarni dostepny

hmm od kiedy rezygnacja z kolacja jest taka niezdrowa?

Od zawsze, bo rozwalasz metabolizm. Za dnia masz dostarczyć 5-6 posiłków w określonych odstępach. Wieczorem tylko sie unika węglowodanów. Myślisz, ze jak skonczysz diete i zaczniesz jeść wieczorem to organizm będzie to ogarniać?

Gość i ja tez
a ten chleb ma nazwe bialkowy? jakiej firmy jest dobry

Gość dla mmnie to przerazajace
jezeli kogos w tym gronie mozna nazwac glupia baba to raczej ciebie,a nie mnie - ja sobie nie psuje zdrowia glupimi wymyslami z internetu... gratuluje logiki - najpierw jesc tyle, ze tyje sie kilkanascie kilogramow, a potem odmawia sie posilkow, by powrocic do normalnej wagi... ciekawe czy jak juz uda ci sie dobrnac do wagi zdrowego czlowieka, to czy znowu rzucisz sie na jedzenie jak wyglodnialy wilk i wrocisz do nadwagi :o

Gość apettito
ale brednie.... znam mase osób ktore po prostu zawsze nie jedza kolacji, i zyja i sa zdrowe. po prostu, nie dlatego ze sie odchudzaja. a o niejedzeniu kolacji to juz nasze babki wiedziały, ze to zdrowe. Fanta jak ci idzie? ja mam wrazennie, ze nic mi nie ubywa ale maz mowi, ze widac juz troche. kupiłam wczoraj kasze, zobaczymy jak bedzie z kasza:)

Hallo Apettioo, no to ciesze sie ze efekty widac, jak juz facet zauwazyl, to musi byc widac:) Zeby moj MOJ MAZ COS ZAUWAZYL MUSIALABYM zrzucic ze 20kg. Jestem absolutnym zwollennikiem kasz, najzdrowsza jest ( wg mnie )jaglana) swietnie smakuje z warzywami, polecana nawet przy chorobac. Wiec jak najbardziej. Ja sie dzis nie wazylam, ale mysle najpozniej w poniedzialak, czyli po tygodniu sie zwazyc. ( niestety przez weekend nie jestem taka konsekwenta) Odmawianie kolacji jest zajebiscie niezdrowe, ale diety typu caly dzien na kefirach czy tygodnie na kefirach, chalwie, albo inne dziwiactwa to sa zdrowe diety... wiec chwila refleksji moje Panie..... Pozdrawiam serdecznie

A czy ja napisałem jakie diety są zdrowe z tego forum, ze do mnie pijesz? Wiekszość jest besensowna tak samo jak ta, ale schudniecie raz w tydzień 2kg(sama woda) i wkręcacie sobie, że to dieta cud. Proponuje iść do dietetyka alo chociaż do jakiegoś trenera sportowego to wam wytłumaczy, bo i tak już jesteście mądrzejsze od wszystkich.

Gość redas
hahahahaha Fanto, widac od razu ze jestes zwolenniczka kasz.... ale nie tylko :D chyba jestes zwolenniczka wszystkiego, ze musisz sie chwytac tak rozpaczliwych prob zrzucenia paru kg :)

pewno ze jestem zwolenczka wszystkiego, jak juz pisalalm z powietrza nie mam nadwagi. Ale Ty redas masz pewnie z poiwetrza:) Ale rozpaczliwe jest to czego ty sie chwytac musisz:)

Gość redas
przykro mi, ale ja sie rozpaczliwie nie musze niczego chwytac, bo mam rozum i potrafie z niego korzystac :) jem normalnie i nigdy nie zapuscilam sie do takiego stopnia, zebym musiala przechodzic na diety odchudzajace...

Gość apetitoo
redes ,to po co siedzisz na forum dla osob z nadwaga? poszukaj sobie jakiegos forum dla idealnych sylwetek....

Do wszystkich atakujących autorkę: poczytajcie sobie o INTERMITTENT FASTING lub EAT STOP EAT a potem powiedzcie coś mądrego. Miłego dnia wszystkim.

Gość redas
apetitoo, nie z Toba rozmawiam, ale skro juz musisz koniecznie wtykac nos w nie swoje sprawy i wlaczac sie w czyjas rozmowe, to odpowiem. to ze ktos przebywa na dziale 'diety' nie oznacza, ze jest grubasem i szuka porad jak zgubic 50 kg. kazdy normalny czlowiek wie, ze dieta ta styl zywienia kazdego czlowieka, nie tylko tucznikow poszukujacych cudow... diete prowadzi kazdy z nas, wiec tutaj nawet ja moge znalezc jakies inspiracje dla siebie jak zdrowo zyc :)

Gość apetitoo
redes, widze ze musisz atakowac kazdego kto sie odezwie:), chyba taki twoj urok. a to jest forum, wiec kazda twoja wypowiedz jest na forum publicznym , dostepnym, wiec dlatego zabrałam głos. jezeli chcesz pisz do fanty mejle , bedziesz miała prywatna rozmowe. ok, przyszłas do nas TUCZNIKOW poszukujacych cudow(jak to sama okresliłas) nie znalazlas nic dla siebie, to spokojnie idz szukac dalej...................daleko......stad

Gość redas
apetitoo, jak sama mowisz, to jest forum publiczne, wiec nie przegonisz mnie :) Tobie tez nie zakazuje tu pisac, tylko po prostu zastanawia mnie, czemu wystepujesz w roli adwokata diabla, tak jakby fanta sama nie dawala rady odpisac mi. to fascynujace dla mnie, ze grubasy zawsze tak szybko zaprzyjazniaja sie za soba i bronia siebie wzajemnie, jakby nalezaly do jakiejs Ligi Sprawiedliwych Grubasow czy FatManow...

Gość o co lotto
w tej diecie? bo nie kumam

WITAM Redas rozumiesz ze nie podzielasz mojego zdania na temat tego sposobu odzywiania. Nie musisz. Ale ze jestes az tak agresywna bo pare osob postanowilo zrezygnowac z kolacji, tego nie rozumiem. Chyba Cie to bardzo boli. No coz bedziesz musiala jakos z tym zyc, bo stwierdzam ze rezygnacja z kolacji robi mi bardzo dobrze, rano budze sie wypoczeta, nie mam wilczych napadow glodu a i spodnie zrobuily sie ciut luzniejsze. Nieczuje sie jakbym byla na diecie. i o to chodzi. APETITO CO U cIEBIE; KG SPADAJa?? Nie przejmuj sie zlosliwymi komentarzamami redas czy innych, niektorzy tak maja. Mam taka znajoma ktorej tez sie poprawia samopoczucie jak inna kolezanka przytyje, a szczyt marzen jak juz nie morze schudnac.. hihih pozdrawiam

Gość apettito
minus 1,5kg. ale ja przez weekend nie przestrzegam diety zabardzo. dzis znowu do dzieła:)