Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem.............

czy mozliwa ciaza...ratujcie dziewczynki..:(

Polecane posty

Moim zdaniem nie jesteś w ciąży tylko rozregulowałaś sobie cykl poprzez Twoje szaleństwo z tabletkami + stres związany z chorobą dziecka. Nawet gdybyś była w ciąży to za wcześnie na jakiekolwiek objawy. Poczekaj spokojnie na @ i wtedy zobaczysz. A kłucie jajnika u mnie np. występuje zawsze w dniu owulacji. Może i Ty masz teraz trochę spóźnioną przez stres i tabletki owulację? Na wszelki wypadek używajcie prezerwatyw, nie stresuj się i poczekaj. I zdrówka dla Twojego dziecka :*

nie sieje afery...martwie sie poprostu...poniewaz do tej pory nie mialam zadnych skutkow ubocznych tych tabletek co mnie bardzo cieszylo....

Gość jcpenny
pierwsze słysze ze osłabienie organizmu osłabia działania tabletek anty. Nie wierze tym co zachodzą w ciąże przy regularnym braniu tabletek. Zawsze coś jest: albo zapomniana tabletka albo preparaty ze skrzypem, albo coś innego.

Gość daaaaa
nie wierze, ze twoja kolezanka byla taka glupia i trzy razy ten sam blad popelnila. wali ci jakas scieme a ty w to wierzysz

a czy jest mozliwe ze w ciazy juz np jetsem od poprzedniego cyklu a krawienie wystapilo...ja potraktowalam je jako okres i zaczelam brac YAz..? Bo jak juz wczesniej pisalam cykle mialam bardzo dlugie a ten ostatni bardzo mnei zdziwil gdyz byl doslownie jak w zegarku.

Gość junn
no to zrób test.

Gość daaaaa
jestes jak dziecko, a przeciez masz juz dziecko, wiec powinnas wiedziec co z czym sie je. poczytaj sobie o metodzie objawowo termicznej, nie namawiam cie do jej stosowania, ale przy okazji mozna dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy o funkcjonowaniu organizmu kobiety. co do twojego pytania wszystk jest mozliwe

sama juz nie wiem....moze za bardzo panikuje....zrobilabym test...ale jesli wydzie negatywny a w ciaze zaszlam np podczas tego cyklu...no kurcze...:/

Gość jcpenny
myślę ze jak brałaś tabletki tak jak należy w poprzednim cyklu to o jakiej ciąży mówimy?

wiecie...prawda jest taka ze ja tych tabletek to bym w zyciue nie stosowala..tylko ze moj gin mi przepisal ze wzgledu na te torbiele...

Gość daaaaa
to traktuj je jak lek a nie jak antykoncpecje

tabletki zaczelam brac dopiero od tego cyklu.... Dokladnie to bylo tak ze 28 kwietnia kochalismy sie z mezem rano...skonczyl we mnie...bo wiedzialam ze juz 28 dc i za jakis tydz i tak bd miala @. Zaraz po stosunku wyplynela ze mnie krew..na poczatku sie przestraszylam poniewaz po moich dlugich cyklach okresu sie nie spodziewalam tego dnia..jednak kiedy krwawienei nie przechodzilo a brzuch kul stwierdzialm ze to jednak @. Poszlam do apteki po Yaz..mialam zazyc wieczorem..jednak poszlismy do tesciow na grilla..troche wypilam i nie chcialam juz brac tabl poniewaz balam sie ze moge je zwymiotowac. Tak wiec zazylam je na drugi dzien w niedziele 2 dc o 12.30. Do ubieglego piatku bralam je regularnie mneij wiecej o tej samej porze. W tym czsie z mezem kochalismy sie jeszcze jak juz pisalam w 6dc, 15dc i 17 dc. Wszystko to jest dla mnie jakies dziwne..:(

Gość daaaaa
jak juz koncze pisanie, bo widze ze to jak groch o sciane

to co mam w takim razie myslec..kurcze dziewczyny nie dziwcie mie sie o naprawde sie martwie..:(

Gość daaaaa
dziewczyno a co masz myslec, kazda ktora uprawia seks moze myslec, ze moze byc w ciazy. i nad czym tu sie rozwodzic?

wlasnie przeczytalam ze plamienei w 19 dc moze byc plamieniem implantacyjnym..:(

Gość daaaaa
za 1,5 tygodnia zrobisz test i bedziesz wiedziala

tylko pewnie do tego czasu oszaleje z niepokoju..:(

Gość daaaaa
takie zycie

Gość jcpenny
dla mnie jesteś nieodpowiedzialna. Przecież to są leki. Jak można nie wziąść tabletki pierwszego dnia krwawienia bo się wypiło.To się nie pije jak boisz się ze będziesz wymiotować, albo zacznij brać rano pigułki. Będzie pewność ze jak będziesz wymiotować to tabletka się wchłonie. Jak jest ryzyko ze jesteś w ciąży to po co idziesz do apteki kupować Yaz.

no fakt to moze nie ylo szalenie odpowiedzialne...zastanawia mnie tylko czy to plamienie implantacyjne moze pojawic sie 5 dni po stosunku...skoro pojawilo sie dzis rano i stosunek byl w sobote rano..?

Gość jcpenny
plamienie implantacyjne pojawia się około tygodnia, ale nie jestem pewna. Poszukaj w necie

Gość problem...........
no wlasnie roznie pisza...niektore mialy w 5 dniu niektore w 7..

Gość jcpenny
Idź do laboratorium i zrób HCG z krwi. Masz wynik na II dzień i 100% pewny