Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

zachowanie szefowej

Polecane posty

W firmie, w której pracuję jest jeden chłopak, który wszystkich wkurza swoim głupkowatym zachowaniem. Na ostatnim zebraniu coś tam zaczął gadać, szefowa mu przerwała i śmiejąc się pokazała środkowy palec w jego stronę. Dwie dziewczyny biły jej brawo, a ona rozbawiona spytała go, czy ma ładny pierścionek na tym palcu. Zrobiła to po to, żeby go poniżyć. Uważacie, że miała prawo do takiego zachowania?

Gość Żeberko
Oczywiście, szefowi wolno wszystko.

Gość Herakljjuża
cześć zboku 25-latku

Gość prowo, było to już
kilka razy tutaj!

Żeberko: wiem, że nieraz tak to wygląda. Ale ona chyba uważała, że to jest zabawne z jej strony. Z drugiej strony, tak jak pisałem, on wszystkich wkurza.

tak, pisałem już o tym, ale nie jest to zmyślone. Chcę poznać Wasze opinie.

Gość Żeberko
Szef ma prawo wyrażać swoje opinie jak chce. Jak kiedyś zostaniesz szefem gdziekolwiek, to zrozumiesz o czym mówię.

Gość marcoo
ale co ty jakiś nieteges że musisz pytać?rozumiem że kultura osobista i pewien poziom to dla Ciebie abstrakcja....i co z tego że wkurza-mozna porozmawiać z nim na osobności i pouczyć go. zachowanie Twoejje szefowej to po prostu słoma i prostactwo oraz porażka: 1. co to za szef co pokazuje fucka prackownikowi, to zachowanie spod bloku 2. wprowadza niezdrową atmosferę bo teraz pewne zachowania obrazliwe mogą stać sie normą jako że ona dała niejako przyzwolenie na to jak cos nie tak-bierze sie pracownika do gabinetu i wyjasnia na spokojnie buractwo!

Gość Żeberko
To ona jest szefem!

Gość Żeberko
Jak szef nie nie ma czasu na pogaduch z pracownikiem w gabineciku to krótkim gestem wyraża opinię. Czas szefa jest bezcenny!

marcoo: ja jej nie bronię, piszę tylko, że on swoim zachowaniem wkurza wiele osób ( mnie czasem też). Relacje u nas są raczej luźne, mówimy do siebie po imieniu, ale takie coś to było pierwszy raz.

Żeberko: pisałem już, że zrobiła to celowo na zebraniu, żeby go poniżyć, a nie z powodu braku czasu.

Gość Żeberko
Może go nie lubi. Facet będzie pierwszy do zwolnienia.

wiesz, w sumie chyba nikt go nie lubi, ale lepiej chyba elegancko pracownika upomnieć ( czy nawet zwolnić) niż robić takie rzeczy. A ona nie jest jakaś niewychowana. Zazwyczaj da się z nią normalnie pogadać.

Gość Żeberko
Powinien szukać nowej roboty.

no pewnie tak, ale ona może sobie tak bezkarnie obrażać go i nic?

kompletny brak profesjonalizmu, co to za szefowa w ogóle. To był jej jedyny merytoryczny argument...? ale bym takiej szefowej koło d*py narobila, to się nadaje na pozew:/

Gość Żeberko
Coś mi mówi, że to o ciebie chodzi.

Ivalia: wiesz, jak nie masz tego nagranego to sobie możesz? A tak jak pisałem, dziewczyny jeszcze jej przyklasnęły, bo go mają dosyć.

nie o mnie, o najmłodszego kolegę, który pracuje od 2 miesięcy.

Gość Żeberko
Gdyby każdy chciał założyć sprawę szefowi o coś takiego to by papieru w Polsce zabrakło na wnioski do sądu i formularze.

Żeberko: no ale dla Ciebie takie zachowanie jest normalne. Przecież ona jak to ktoś napisał, daje w ten sposób przyzwolenie na takie obraźliwe traktowanie go.

kobiety niestety często nie potrafią rozróżnić spraw zawodowych od prywatnych, współczuje szefowej, też taką miałam. Zatrudniła mnie do salonu samochodowego bo zobaczyła na cv tą samą date urodzenia :) niestety szefowe to często zołzy i podejmują decyzję z pobudek prywatnych nie zawodowych:/

Gość mpoijcc
Ivalia, zdajesz sobie sprawę, że dałaś się nabrać na podszyw znanego tu na Kafe zboka, ktory każdą ze swoich historyjek kończy tym, że szefowa (albo piękna 50-letnia portierka, albo koleżanka) kopie go w jaja "swoimi pienymi nogami"? 25-latek jest też znany jako "napalony facet" który w wielu bezsensowynych postach opisuje swa miłość do "pięknej 50-letniej portierki" i pyta czy podniesie ona spódniczkę. W sumie : żałosny zbok onanizujący się przy kompie gdy ktoś go weźmie na serio i odpisuje......