Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

zachowanie szefowej

Polecane posty

Gość Pineirox
Normalny to on nie jest na pewno.

lubię się wkręcać w różne dziwne rozmowy i tematy i lubię dziwolągów - drobne zboczenie po psychologii;)

Gość Pineirox
Ponawiam pomysł podania mu przez ciebie jakiegoś kontaktu na priv, znalazł sobie wreszcie samiczkę, to przestanie d... na kafe zawracać.

"Rozumiem Ivalia, że lubisz takie klimaty, ale nikt tu nie zamierzał chronić akurat ciebie (skad ten pomysł?), dajcie sobie kontakty na priv albo do erotycznego i już. A ten kretyn i tak będzie tu tępiony, bo po rpsotu jest juz zbyt obrzydliwy - a na Kafeterii naprawdę o to trudno!" przeszkadza Ci? nie wchodz i tyle, ja na zadnego priva nie zamierzam isc i bede pisac z kim chce i gdzie chce, jak dla mnie moga byc tu zboczency, pedofile i matka madzi, nie interesuje mnie to naprawde na tyle żeby angażować swoją energię w potępianie tego ze dana osoba pisze czy nie pisze na forum i obserwowac posty tej osoby

Wy też na pewno normlni nie jestescie, znalazl sobie samiczke..? bo co bo odpowiedzialam na ten temat...? Leczcie sie ludzie, znajdźcie sobie jakieś zajęcie, nie wiem, zacznijcie potępiać przestępczosc na ulicach i krzywdzenie zwierząt, a nie czy jakis pajac pisze na forum czy nie

Gość Pineirox
Normalnie nikomu nie chciałoby się tego robić, ale ten akurat stwór jest szalenie aktywny, jak się okazuje - od lat. Zawsze ta sama świnia. Do tego stopnia, że jego obrzydliwość wyróżnia sięnawet tutaj, wsród tysiecy postów!

a co powiecie o offermie?? to jest dopiero CHORY gość, jego tematów akurat nie dało się nie zauważyć...:/

może jego posty przyćmiły mi wszystkich innych psycholi;)

Ivalia: ale tak serio pytanie: dałabyś koledze z pracy pocałować się w stopy?

Gość Pineirox
Ale ten przynajmniej ma stały nick i można go unikać. Nie wiem zresztą czy się onanizuje pisząc swoje bzdury. 25-latek niestety tak, tego mozna być pewnym. Nota bene - chyba cię rzucił, tworzy juz nowe posty jako "Napalony", na temat seksu ocywiście.

chyba sie zabije:) hehehe spadam stad btw i tak dzięki lepiej wiedzieć niż nie;)

Ivalia: a stopy to jakaś wstydliwa część ciała dla Ciebie?

Gość podbijam ku przestrodze
:classic_cool:

Gość fdsfdfdssdfs
:O