Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga24latatatatat

grecy ,włosi , francuzi itd maja zupełnie inna mentalnosć od polaków

Polecane posty

Gość Olga24latatatatat

jeżeli chodzi o podrywanie kobiet.w Polsce czasem sie tez zdarza ,ze podrywają obcy faceci na ulicy np ,ale w krajach południowych w europie to jest na porzadku dziennym dosłownie . to normalne ,ze podrywa pan ze sklepu albo ktos na plazy ,albo gdziekolwiek indziej jak tam pojechałam to doslownie codziennie pare razy ktoś do mnie zarywał nie zebym sie tu chwalila jaka to piekna jestem bo co kraj to obyczaj ,ale dziwi mnie aż taka róznica. w Polsce jak pojde do klubu też mam powodzenie ,ale nie jest przeciez tutaj norma ,ze gdziekolwiek sie ruszysz to obcy faceci cie podrywaja

Gość Olga24latatatatat
czy oni są tacy niewyżyci po prostu? sama juz nie wiem przeciez kobiety co niektóre maja całkiem ładne . inna sprawa tez ,ze jestem blondynką a oni jak zobacza blondynke to szału dostaja :)

Gość Lata 80 e
Bo w tamtych krajach kobiety sa milsze. W Polsce faceci nie chca podrywać na ulicy, bo Polki, albo patrzą z pogardą, albo zszokowane mówia, żeby się odczepił, albo oschle mówią, ze się spieszą i uciekają. Polscy faceci, szczególnie dresy sa prymitywni. Ale Polki są takze prymitywne, dzikie, zaściankowe i mają jakieś wygórowane wymagania. Tym się Polki różnią od kobiet w innych krajach.

Gość Olga24latatatatat
też to zauwazyłam ,ze kobiety tam sa milsze , faceci zreszta też. bo częsciej sie usmiechaja , są bardziej zyczliwi ,a w Polsce pod tym względem jest faktycznie nie ciekawie. taki smutny naród .. no i faceci w Polsce nie zalwsze ,ale czesto maja podrywy na jakieś prymitywne teksty w stylu ,, fajna dupa z ciebie". a w tamtych krajach jakoś o wiele bardziej kulturalnie to wygląda

Gość Olga24latatatatat
w ogóle mi sie tam bardziej podoba bo ludzie sa jacys inni . nie chodzi tylko o facetów ,ale generalnie są bardziej optymistyczni

Gość kootwaa
to zalezy od reakcji, w polsce kobita na komplement nic nie odpowie albo ucieka, a tam dziewczyny sa bardziej pewne siebie i przyjmuja komplementy jako cos normalnego, tez mnie to zszokowalo jak bylam we wloszech pierwszy raz

generalnie to w takich karajach podryw jest na poziomie, np gdy ktos do mnie zarywa nie mowi jak w Polsce fajna dupa, tylko np linda ( piekna ), nawet murzyni maja swoja klase:P serio

Gość Olga24latatatatat
murzyni z tego co zauważyłam są rzeczywiście kulturalni . nie rzucają przekleństwami , nie bija sie w klubach itd może np w stanach sie nie najfajniej zachowuja ,ale tu w polsce tak zauważyłam . uprzedzajac pytania murzyni mi sie nie podobaja z wygladu ,ale do ich zachowania nic nie mam i nic do nich nie uwazam żeby byli jacys gorsi czy mniej inteligentni ,a niestety wielu polaków tak sadzi