Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ma ma

Co myślicie o tej spacerówce? Bertoni Citi?

Polecane posty

Gość __Enigma__
podnosze

Gość dwudziestoipollatjka
ladna ta blekitna

Ja mam akurat Foxy i tak: jest lekka zwrotna w sumie się nie psuje wszytsko jak nalezy. No i cena fajna. Dożo skrytek, pojemników na napoje itd duży kosz, fajna budka z okienkiem. szybko się skląda jedna ręką i do malych rozmiarów jest ladna. To byly plusy. Teraz minusy: Mloda mi z niej "wyjeżdża" zeslizguje się i wisi na pasku i tej barierce. Podnóżek niby jest ale to wszytsjko jakieś takie dziwnie zrobione że i tak zjeżdża a jak podnózek rozloze to jej niewygodnie bo cale nożki się nie mieszczą. Jak byla malusia to super nie bylo sie do czego przyczepić, ale teraz kiszka bardzo niewygodnie jest. No i na drogi nie asfaltowe odpada, kółka niby wieksze ma ale się blokują nie pojadą po nierównym, po trawie ciężko, po piachu nie ma szans. Typowy wozek parkowo- marketowy. Jesli takiego szukasz to polecam.

Gość __Enigma__
Foxy oglądałam na żywo i nie zachwycił mnie, podnózek rzeczywiście trochę krótki, kolorystyka mi też nie spasowała, kółka ma mniejsze. City nie widzialam na zywo, ale wygląda jakby lepiej na zdjeciach, bardziej stabilny się wydaje. ale być może to moje złudzenie tylko, dlatego szukam kogos to ma ten wozek. chociaż widzę, ze ciężko go dostać.

Gość moj pije
a wiec tak kupilam ten wozek i odradzam. Zrobiony byle jak, koła dziwnie chodzą, budka się składa sama nie ma opcji ze jak ja postawie to trzyma sie. pozatym ma opcje ze mozna przekladac raczke, opcja do bani bo sam mechanizm sie nie sprawdza bo raczka przez ta lata. Ogolnie wozek moglby byc fajny gdyby byl zrobionych z lepszych materiałów. nie polecam ja zaluje ze kupilam

Gość do wiosennej
Wiosenna, co znaczy "dóżo"????