Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świeżaroz wódka

pamiętnik

Polecane posty

Gość Świeżaroz wódka
Wytrzymasz,czas szybko zleci,tylko żeby Wam się pogoda udała :) Fajnie będziecie miały,ja z dziećmi chyba nigdzie nie pojadę :( Właśnie się do pracy szykuję

Gość takaSobie35
Ja juz siedze w pracy...jakoś ostatnio nie mam humoru, apatia.... Jak Ci sie pracuje? Pozdrawiam

Gość takaSobie35
hehehehe........... zostawie to bez komentarza.... ale zastanawiam sie jaką krzywde wyrządziły Ci kobiety ?! Skąd w Tobie tyle jadu?!

Gość TylkoJaja
E tam jadu. Jak ci prawde wskazać i o pszczołach wspomnieć to od razu jad widzisz. A wszak pszczoła ma z tyłu troche jadu za to z przodu sporo miodu :classic_cool:

Gość takaSobie35
Generalnie miałam na myśli Twoj całokształt....a przysłowie mnie rozbawiło...

Gość Świeżaroz wódka
Pracuje się fajnie,poznałam fajne koleżanki i czas szybko leci,ale dzisiaj to mam jakiś kryzys,chyba będzie padać,bo taka jestem nie swoja. Odpoczywam i regeneruję siły na jutro,zaraz sobie wezmę prysznic. Tylko jajca cieszy mnie ogromnie twoje zainteresowanie moim topikiem :D Może ja ci się podobam co?? Jestem wolna :)

Gość TylkoJaja
Ojtam, ojtam - zaraz podobam. Jak ci ptak naczta na głowe, to też myślisz że wykazał zainteresowanie z sympatii? :classic_cool:

Gość Świeżaroz wódka
porównałeś się do bezmózgiego ptaka,o jak miło :D a podobam ci się na pewno skoro tu zaglądasz ha ha ha

Gość TylkoJaja
No zgoda. Podobasz, podobasz. Jak każdemu ptaku :classic_cool:

Gość ofiaraLosuxxx
On się interesuje wszystkimi topikami, gdzie kobitki według niego pobłądziły i stara się je nawrócić na jedynie słuszną drogę. :)

Gość TylkoJaja
Łał - kształtuje sie ideologia jajcarska. ;) A na jaką droge wolicie żeby was nawracać - na drogę miecza? - czy na drogę pochwy? :classic_cool:

Gość i ty piszesz
Nikt nas nie bedzie nawracał, a już na pewno nie nawiedzony idiota, który uważa, że jego poglad na swiat jest jedynym słusznym :p odpusć człowieku, bo to juz jest nudne. Nie nawrócisz całego świata na swoja modłę, nie wszyscy muszą tańczyć tak, jak im zagrasz. Nie masz monopolu na prawdę, nawet jeśli myślisz, że masz.

Gość zdegenerowanaMaupa
Prawda jest jak doopa - każdy ma swoją. :classic_cool:

Gość Świeżaroz wódka
Dzisiaj w pracy puściła mi się krew z nosa,to nie żart. Mam już na prawdę dosyć tych upałów!! Właśnie się zbiera na burzę,może po niej będzie jakieś ochłodzenie??? 32 w cieniu było.

Gość TylkoJaja
To po co siedzisz w cieniu? :classic_cool:

Gość Świeżaroz wódka
Ależ miałam dzisiaj koszmarny dzień w pracy,przecież dopiero jutro jest trzynasty?! Jest taka jedna osoba,która nadaje na innych falach,wiem,że czasami tak jest,i przez te dwa tygodnie na prawdę się starałam,ale granice mojej wytrzymałości zostały dzisiaj przekroczone.Zawsze musi się coś spieprzyć,szkoda,bo nawet polubiłam tę osobę :( Napiszę jutro czy sytuacja się wyklarowała. Pozdrawiam :)

Gość Świeżaroz wódka
Jakoś było,poprawnie można powiedzieć. Ale dobrze już ,że dwa dni wolnego przede mną. Może jutro wyrwę się gdzieś rozerwać :) i odstresować :)

Gość Świeżaroz wódka
No i jestem chora :( Mam dreszcze,jestem rozbita i osłabiona,i kaszle. Wzięłam rutinoscorbin i syrop na kaszel. Leżę w łóżku,mam nadzieję,że mi przejdzie,w sumie to już wczoraj byłam taka nie swoja i po pracy położyłam się na chwilę i usnęłam,nawet nie wiem kiedy. Rano byłam jednak w mieście na zakupach i w księgarni zapytać się ile będą kosztowały książki dla dziecka do czwartej klasy. Dowiedziałam się,że komplet prawie 350 zł!!! A gdzie zeszyty,przybory? Ubranie.... dobrze,że chociaż plecak ma w dobrym stanie. Na dodatek kończy mi się ubezpieczenie oc i przegląd. Chyba się zdrzemnę....

Gość Świeżaroz wódka
Dawno nie pisałam,jeżeli chodzi o zdrowie to już mi lepiej,chociaż jeszcze kaszlę,z autem też wszystko już ok,byłam na pożyczkach,wezmę wypłatę i pooddaje,w pracy było ciężko,ze względu na ten mój męcząco-duszący kaszel,byłam bardzo osłabiona tak do czwartku,jest już lepiej. Ogólnie jest mi jakoś smutno,znowu poczułam taka wielką potrzebę wtulenia się w silne ramiona mężczyzny......... Były znowu troszkę pograł mi na nerwach i zniknął,jak to on,do następnego razu.... Koleżanki nie zaglądają,pewnie są na wczasach,no ja niestety nie wyjadę nigdzie w tym roku. Tragedia

Gość Świeżaroz wódka
Och ta samotność.. i brak pieniędzy na jakąkolwiek rozrywkę,kurwa,takie życie,to nie życie,to wegetacja z dnia na dzień, a ten huj się huśta i używa życia ile może,gdzie tu sprawiedliwość?? Jestem jakaś taka rozgoryczona,nie mam z kim o tym pogadać,wyrzucić to wszystko z siebie. Czy spotka mnie w życiu jeszcze coś dobrego,czy spotkam na swojej ścieżce życia mężczyznę-przyjaciela? Czy zaznam jeszcze kiedykolwiek tego wspaniałego uczucia? Czy zdołam wychować moje dzieci na szczęśliwych ludzi? Czy zdołam je wykształcić? Tyle pytań i żadnej odpowiedzi,a kiedyś wydawało mi się,że na wszystkie znam odpowiedź......

Gość Świeżaroz wódka
No i znowu jestem bezrobotna :( Znowu muszę się zarejestrować w UP,by mieć jakieś ubezpieczenie. Za miesiąc rozpoczęcie roku szkolnego,myślę,kalkuluję,zapisuję i czuję strach..........

Gość takaSobie35
Bardzo mi przykro, ze stracilas prace, ale trzeba byc dobrej mysli. Musisz byc silna dla siebie i dzieci....pozdrawiam

Gość SmutneJaja
:( ;( Ale pamiętaj: Nigdy nie wiesz kiedy zaświeci słońce. A ono KAŻDEMU zaświeci (WIELE razy) Trzym sie :classic_cool:

Gość Świeżaroz wódka
Dziękuję Wam serdecznie za te słowa,mocno będę w nie wierzyć. Jutro jadę się zarejestrować do UP (znowu) Pozdrawiam i życzę miłej nocki :)

Gość Świeżaroz wódka
Nie mogę zasnąć....... (od razu przypomina mi się kawałek ONA) :D No,ale taka prawda,nie mogę zasnąć,to chyba przez pełnię. Jutro niedziela,w zasadzie to już jest niedziela. Poznałam fajnego mężczyznę...,ale on ma żonę. Ironia losu. Trzeba o nim zapomnieć i tyle. Pogadałabym z kimś teraz,napiła się dobrego drinka,czuję,że kłębią się we mnie różne emocje,nie mogę tego poukładać i mnie to męczy. Spróbuję się jednak położyć. Dobranoc

Gość wszystkiego dobrego
Dzielna z Ciebie Kobieta, nie poddawaj się i walcz dalej. Życzę Ci siły, zdrowia, znalezienia pracy, radości i miłości.

Gość wszystkiego długiego
... no i długości oraz grubości :classic_cool:

Gość Świeżaroz wódka
7777gggggggg ładna piosenka,mniemam,że pozytywna,bo włoskiego nie znam,ale ogólnie lubię erosa :) wszystkiego dobrego dziękuję ślicznie za życzenia,oby się kiedyś spełniły,Tobie życzę równie życzliwie :) wszystkiego długiego Tobie też dziękuję :D A co poza tym? Dzieci są u taty, odespałam sobie troszkę,przejrzałam oferty pracy,byłam na poczcie i na zakupach. Żar z nieba się leje,nic tylko siedzieć nad wodą. Pozdrawiam :)