Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CocoaChica

Pytanie nt. WAGI

Polecane posty

Mam 174 cm wzrostu. Ile powinnam ważyć? Chciałabym osiągnąć szczupłą sylwetkę, nie przesadnie chudą, ale SZCZUPŁĄ, pozbawioną tłuszczu. Aktualnie ważę 79 kg, mam nadwagę, odchudzam się, ale chciałabym wiedzieć, do jakiej wagi powinnam dążyć.

Gość aaaaaaarwena
wyliz mi łiłe :classic_cool:

Gość lips90
powinnas ważyc max 65 kg

Justyna Właśnie taką wage ustawiłam sobie na początku:) Będziesz moją motywacją ;) A powiedz mi jesteś b.szczupła? Chuda? Jestem spaślak, wiem, ale to przez to, ze się objadam słodyczami...Jednak dojrzewam do zmiany, mam dosc swojego spasłego ciała :) Chcę wyglądać ZDROWO, bo teraz wielka baba ze mnie i nie mogę na siebie patrzec :/

Gość madragfd
czesc, ja mam 177 albo 176 i waze 65 kg, mam grube kosci, jestem ogolnie szczupla, ale uda mam grube- nie zalozylabym szortow gdyz widac cellulit. Zamirzam schudnac. Ja uwazam, ze waha zalezy rowniez od grubosci Twpich kosci i stopnia zawartosci np. tkanki miesniowej, czyli od budowy. Musisz sama ocenic. W kazdym razie nie powinnac wazyc wiecej niz 65 kg, i wg mnie do 174 to jest i tak za duzo. Moja kolezanka jest bardzo drobna, chude kosci i przy wzroscie 176 wazy 55kg. Jest modelka, choc nie jest przerazliwie chuda i moze zalozyc wszystko.

Właśnie ja też sie obawiam, że mam grube kości! Prawda jest taka, że nigdy nie byłam szczupła, zawsze trochę przy sobie, a to dlatego, że chyba zawsze jadłam za dużo (objadanie kompulsywne,zajadanie emocji)....I dopiero teraz jestem na tyle dojrzała, żeby się zabrać za siebie :( Bardzo chciałabym być chuda...I własnie 55 kg to moja wymarzona waga, taki ideał :) Na razie ważę 79 kg, mam cellulit, boczki, grube ramiona i ogólnie otłuszczone ciało...ehhhhhh

Jak trzymam wage? Pije min. 1,5 wody dziennie Nie jem po 19 Pieczywo biale zastepuje pelnoziarnistym Jem obfite sniadania. Jak rano sie porządnie najem to caly dzien nie czuje glodu 3 x w tygodniu cwicze po 45 min. Albo sama jakies swoje cwiczenia albo z Ewa Chodakowską z plyty. Cialo codziennie pod prysznicem masuje szorstka szczota i uzywam Ziaja rebulid - ujedrnioajacy balsam Nie odmawiam sobie np. McDonalda- wlasciwie to jak juz mam okazje tam jesc to jem do bolu, ale za to nastepny dzien jest detoksem. jegurty i woda + owoce