Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halojakaja18

Mam małe piersi ;(

Polecane posty

Gość renatka1314123124
każda dziewczyna marzy o dużych ładnych piersiach, niesamowity krem ostatnio stosowałam i jestem zdumiona. rozmiar piersi do przodu http://nplink.net/vIqwOLIZ

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny: duże piersi to znów lep na facetów, którzy chca tylko jednego...więc za duże tez problem

Gość 909agata
mój mężczyzna namawiał mnie na powiększenie piersi. po jakimś czasie się przekonałam o dziwo odradził mi operacyjne powiększenie.za dużo problemów i powikłań. kupiłam dwa opakowania tabletek breastfem .miesiąc brania i nic w drugim zaczęły się powiększać przeskoczyłam z miseczki a na b. przy drugim opakowaniu się ujędrniły i jeszcze nabrzmiały .pewnie po powiększeniu operacyjnym bym miała jeszcze większe.

Gość gość
Hej dziewczyny moze komus moja wypowiedz pomoze.Ja mialam bardzo malutkie piersi rozmiar A i na dodatek strasznie plaskie.Nie wierzylam w cud tabletki ale pomyslalam majatek to nie kosztuje,na pewno taniej niz operacja to dlaczego by nie sprobowac.Po 2 miesiacach powiekszylam piersi do rozmiaru pelne B.Tabletki te zawieraja naturalne fitoestrogeny ktore stymuluja biust do wzrostu.Czasem zdarza sie ze kobieta ma za malo estrogenow i to jest odpowiedzialne za niewielki biust. Polecam te tabletki http://nplink.net/cRUrYkvA

Zapraszam na moją stronę, na której promuję super produkt ProBreast Plus. Proszę również o opinie każdego, kto miał z tym styczność(strona dopiero raczkuje, więc bardzo mi na nich zależy:). Osobiście produkt mogę z czystym sercem polecić. Co prawda u mnie efekty po 2,5 miesiącach nie są aż tak rewelacyjne, jak na zdjęciach ale są z pewnością zaskakująco dobre. Szczególnie, że wcześniej stosowałam Perfect Bust i się zawiodłam. Link do strony: www.facebook.com/ProBreast-Plus-1222806207846969/ Film promujący: www.youtube.com/watch?v=noGQHATJHOI

Gość gość
Mężczyzna jak zobaczy i dotknie piersi to nawet nie będzie zwracał uwagi na ich wielkość bo za bardzo będzie szczęśliwy! Nie oceniaj mężczyzn przez pryzmat kobiet!

Gość gość
dziewczyny wszystkie te specyfiki europejskie produkty są słabiutkie.ja wynalazłam w internecie amerykańskie tableteczki breastfem .biore od 4 tygodni i widze że piersi są większe.dodatkowy koszt musiałam kupić nowe staniki.

Gość gość
ja tez już chciałam wziac pożyczke na operacje za 10tys zlotych ale sie przestraszyłam ze lekarz cos spieprzy i bede kaleką znajoma zaproponowła mi ten suplement http://allsh.net/wiekszepiersi i powiem wam szczerze jestem zadowolona wydałam moze 800zł ale jest super orgazm lepszy partner zadowolony

Gość ja wiem jak
metoda gayalama

Gość gość
ja uwielbiam małe piersiątka i słodkie szczupłe d**eczki :* - napisz qalione@o2.pl