Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halojakaja18

Mam małe piersi ;(

Polecane posty

A mi się wydaje dziewczyny, że troszeczkę przesadzacie pisząc, że nie macie nic, co by Wam "rekompensowało" małe cycki. Każda ma jakiś atut, jedna ma piękną twarz, inna ma zniewalające oczy, któraś będzie miała cyce, inna tyłek, jeszcze inna nogi. Faceci nie patrzą na nas tak jak my na siebie ;) Nie wstydźcie się siebie. Jeżeli Wy pokochacie swoje ciała, oni też pokochają ;) Nie ma co zadręczać się czymś, na co nie mamy wpływu. Jeżeli Cię kocha, to nie będzie się zastanawiał czy masz za małe dla niego cycki, czy za duże, będzie je uwielbiał bo to są Twoje cycki. Wiem, bo przerabiałam to na sobie, z wieloma swoimi mankamentami urody :) Powodzenia!

Gość pytalska123
Ah te małe cycki. W sumie jesli bym miala cos poprawiac w sobie to bylyby to cycki. nie narzekam na figure ale cyckow brakuje mi do szczescia :P Niektore dziewczyny powtarzaja ze maja male a spokojnie maja miseczke B lub wiecej co nie ukrywam zed mnie denerwuje bo ja mam A i to na dodatek male i ciezko dopasowac jakakolwiek bielizne, a nie bede kupowala sobie jakichs gąbczastych cyckonoszy. Pewnie jesli mialabym normalne cycki powiedzialabym autorce zeby sie niczym nie przejmowala itp, ale sama wiem jak to jest zyc z tym problemem. Mam faceta od dlugiego czasu, moje piersi mu nie przeszkadzaja a wrecz odpowiadaja, nie mam przed nim kompleksow ale te cycki chcialabym miec dla siebie samej zeby sie czuc po prostu kobieco.

Gość cycki se usmaż
Nie noś staników i po sprawie :D

Gość letisja
Ja też mam małe (65C, w porywach 65D) i nie płaczę :P Grunt to samoakceptacja i akceptacja przez faceta. No i trochę fajnej bielizny ;)

Gość pytalska123
letisja ty cycolino! 65 w obwodzie i misczka c albo d to musisz byc bardzo szczupla a cyc ogromny. Tez nie zazdroszcze

Gość pytalska123
tak sie mowi ze ma sie jeszcze czas. Ja czekalam i nic :P

Ludzie, nauczcie się, że 65D, a 80D to nie jest TO SAMO D ;/ Ja mam 60D i mam małe cycki. A moja siostra ma 75D i ma cycki dwa razy większe. A niby obie mamy D.

Gość lalallalallaalla
Mam ten problem. Mam 22 lata i tez mam małe. Na serio małe.I musze z tym żyć ;p, chciałabym zeby chociaz drugie tyle były wieksze, choć tyle. Żałuje tylko, że wszedzie jest moda na promowanie wielkich cycków. Nawet jak wejdziecie na wp. to je teraz ujrzycie. Dziś zrobiłam sobie challenge ;) i poszłam na basen w wiązanym bikini ;p Stresowałam się, poźniej koleznaka z wielkimi cyckami po ciąży mi dogryzła w ich sprawie. ale cóż mam zrobić.;p Pewnie po braniu tabletek anty. by urosły ale nie bede się fazerować sztucznymi hormonami. Koleżanka Miętówka ma rację by pokazywac to, co sie ma w sobie najlepszego i dodam jeszcze żeby umieć śmiać sie ze swoich defektów chociaz pewnie to cieżkie czasem.

Gość pytalska123
jezeli ja mam 65A, ewentualnie w porywach B lub 70A to slyszac 65D to sa dla mnie duze cycki..

Gość nom nom nom
pytalska najpierw się doucz o rozmiarach a potem dopiero wygłaszaj opinie o tym czy rozmiar jest duży czy mały :D 65D jest małe ;) większość kobiet noszących nieśmiertelne 75B powinna nosić 65D/65DD. Dobrze dobrane 75B to szeroka klata (około 80 pod biustem) i małe cycki w porównaniu z resztą ciała. Dobrze dobrane 65D to podobny biust, z tym że podbiuście 10-15cm mniejsze i inaczej wygląda w stosunku do całej sylwetki.

Gość nom nom nom
65D jest tylko 4cm większe w obwodzie niż 65B. To nie jest wielka różnica.

Gość lalallalallaalla
a ja mam nieśmiertelne 75B 70B mnie obciska w obwodzie, 75 a spłaszcza cycki. miseczkę oblicza się: obwód w piersiach minus obwód pod piersiami. 65D to raczej dla drobnych osób

Gość pytalska123
nom nom nom to moze ja tez mam 65 D? hehe cos mi sie nie chce wierzyc ale musze sprawdzić! bo serio moze cycki sa male i wkurza mnie tez czasami ze nieraz 70A jest zbyt luzne w obwodzie

Gość letisja
A ile masz pod biustem (zmierz bardzo ściśle i na wydechu) i ile w biuście? lalallalallaalla, miseczkę oblicza się obwód w piersiach minus OBWÓD STANIKA, a ten jest najcześciej o co najmniej 5 cm mniejszy niż obwód pod biustem. I jak 75B jest na Ciebie dobre w miseczce to 70B nijak dobre będzie, bo to mniejsza miska, musiałbyś mierzyć 70C albo 70D. Jak weźmiesz z za małą miską to na pewno będzie ciasno, tyle, że nie z powodu obwodu :D

Gość pytalska123
71 mam obwod 82 w biuscie:/ mamte 71cm ale jak mam rozmiar 70 to jednak szybko robi sie luzny

Gość nom nom nom
no własnie, letisja dobrze wam tłumaczy, mi się nie chce pisać :D dobranoc, powodzenia w szukaniu rozmiaru :d nie twierdzę, że 75B nie istnieje, ale ze w większości przypadków jest źle dobrane, a jak już okazuje się źle dobrane, to najczęściej okazuje się być 65D/DD

Gość letisja
No to masz prawie jak ja! Ja mam 70 i 82-83, i właśnie najcześciej 65C noszę. 70A, czasem 70B mogę nosić tylko z firmy Ewa Michalak , bo ich staniki są "ścisłe", wszystkie inne są najczęściej w tym obwodzie za luźne. Oprócz tej marki wymienionej wyżej mogę polecić Onlyher, Audelle, Change, Affinitas. I zapraszam na forum Lobby Małobiuściastych i blog Small Cup :)

Gość letisja
Aha, te marki różnią się trochę szerokością fiszbin, Ewa Michalak ma najwęższe i mnie to średnio pasuje (dlatego mam od nich tylko 2 staniki). Change ma najszersze, reszta jest pomiędzy. Trzeba sobie pomierzyć i pooglądać :)

Gość pytalska123
hehe dzieki. jutro ide na poszukiwanie idealnego stanika! :)

Gość xamie
Posłuchaj mam dziewczynę co ma podobny problem co ty, ja ją kocham i nie obchodzi mnie że ma małe piersi. Normalnie mu pokaż cycki , jeśli będzie się śmiał oznaczać będzie że sam ma małego w gaciach ;)

Gość gość
po karmieniu mojego maluszka gdy zobaczyłam w jakim stanie jest mój biust byłam załamana.piersi w ogóle nie były jędrne i sterczące jak kiedyś.strasznie opadły(miałam wrażenie że do pasa) bardzo źle się czułam i wstydziłam.spróbowałam tabletek i na efekty nie musiałam długo czekać. po 3 miesiącach stosowania zobaczyłam ogromną różnicę. piersi jędrne sterczące skóra napięta większy rozmiar stanika.wyglądam lepiej niż kiedykolwiek nie mogę się nadziwić jestem zachywcona!!! http://intymnosc.pl/uff/lekarz/zestaw-perfect -bust-150ml-p-812.html

Gość gość
Autorko, być może już tu nie zaglądasz, ale z tego co napisałaś najprawdopodobniej jesteś właścicielką piersi tubularnych (tuberous breasts). Nic na to nie poradzisz - to niestety wrodzona deformacja. Charakteryzuje się właśnie ciągle "napuchniętymi" sutkami i często bardzo małym biustem. W takim przypadku nie pomogą masaże, zioła czy przybranie na wadze - jedyną metodą korekty jest operacja plastyczna u chirurga. W tym roku mam zabieg... Pozdrawiam!

Gość D_H
A ja mam 65a, a nawet aa, i co mam powiedzieć? :( Nigdy żaden normalny, fajny facet mnie nie zechce :( od 10 lat nie byłam na plaży i nikt nie widział mnie w stroju kąpielowym. Nawet takowego nie posiadam, bo na taką deskę nigdzie nie kupisz :(

Gość D_H
Byłam kiedyś u brafitterki i mimo najszczerszych chęci nie mogły mi pomóc, pozostało mi kupować najmniejsze staniki na allegro :( Mam już jedną operację plastyczną za sobą, ale nie dotyczyła ona piersi, chyba będę musiała pomyśleć również o silikonach :(

Gość gość
TO DZIAŁA NA 100% ---> www.sho.rtlink.de/piersibreastfast

No wiesz! Żeby problem robić z cycków, to naprawdę śmieszne! Poza tym przestań nosić push-upy, to zauważy i będzie to lepsze, niż zdejmowanie takiego dużego push-upu i zobaczenie płaskiego biustu.

Gość gość
Noszenie ciężkich push-up'ów to trochę oszukiwanie samej siebie a co dopiero faceta.

Gość gość
,,spudniczka" ,,najwarzniejsze' - wybaczcie, ale po pSZeczytanie postUFF z takimi bykami FszysDkiego mi siEM odeHDziało. Pozdruuufka.