Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HazyShadeOfWinter

Jak dbacie o wlosy?

Polecane posty

Gość lopae
chodzi ci o włosy łonowe?

Gość lips90
polecam Ci olejek arganowy..odbudowal mi wlosy,ale drogi jest;/

Ja mam długie włosy, gęste i proste. Używam szamponu i odżywki. Raz w tygodniu nakładam taka maske wax z apteki super jest. Tylko pierwsze użycia nie dają efektu. Potem spłukuje, pryskam odrobinke odżywka żeby rozczesac, albo troszke jedwabiu na końcówki i susze. i to tyle.

Gość inga 20
ja u zywam szamponu pokrzywowego myje w letniej wodzie i odżywka do splłukiwania

Gość oleeeeeeee
Mariiika a tam maska wax to jaki efekt daje?? od czego jest??

Wac bardzo odbudowuje włosy, to jest dla ludzi po chemioterapi, z wypadającymi włosami itp. Ale mówie pierwsze użycia nie są fajne, wypadają włosy itp te martwe, ale regularnie używana jest super! tylko tak jak napisane nałożyc i np na pół godziny siatke na głow ei na to ręcznik zeby ciepło tam było i aby działało. Kiedys dolewałam pare kropelek olejku rycynowego do szamponu nie przetłuszczał a efekt tez bomba

Gość Ot co ....
Też używam odżywek Wax są rewelacyjne, a oprócz tego 2 razy w tygodniu olej z korzenia łopianu na godzinę na głowie, a po myciu witaminowa odżywka na końcówki

Mi tez sie włosy przetłuszczały, kiedys myłam codziennie. teraz co 3-4 dni. Metoda... wyjazd na wieś i nie mycie głowy codziennie a co 5 dni, przestały sie przetłuszczać. To samo kupić szampon taki najgorszy z najgorszych i 2 razy w miesiącu umyć nim głowe. Zmyje te wszytskie silikony itp z dobrych szamponów.

Gość oleeeeeeee
a odżywki do spłukiwania sa z waxa??

Tak to jest taka maska we wiaderku, tylko trzeba uważać bo są dwa rodzaje waxu ten stary oryginalny i jakas nowośc, ale to w aptece ci powiedzą.

Gość oleeeeeeee
to kóry lepszy nowość czy stary???:)

Ten stary. W białym opakowaniu z czarnymi napisami jest najlepszy. Te żółte czy niebieskie to te nowe.

Gość oleeeeeeee
oki dzięki:)

Mi sie wydaje ze ten wax nie dziala, bo nie jest dosc cieplo. Zakladam worek na leb i recznik ale i tak zimno... Zerknj w stopke to bedzie wiadomo dlaczego moje wlosy wolaja o pomoc :(

Gość Ja mam długie ciemne, krecone
włosy. Odkąd stosuje olejki do włosów są błyszczące, nie wypadają i mięciutkie. Polecam olejek sesa, kokosowy i heenara. Na szybszy porost i przeciw wypadaniu odżywkę jantar taką w buteleczce jak amol. Naprawdę stosując te kosmetyki juz po 2 miesiącach kondycja włosów się poprawiła a włosy rosną jak szalone, do tego są błyszczące i nie mam problemu z rozdwajającymi się końcówkami :)

aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa moje były blond rude teraz czarne. A chce sobie grzywe z przodu zrobić taka niebieską. Ale tonery chyba nie niszcza nie? Jedynie rozjańsnienie zeyb nałożyc? To podsusz maske suszarka i wtedy siatka i recznik na łeb.

Kup olejek rycynowy i dodaj do szamponu na reke pare kropel takich małych. i myjesz. Stary sposób z olejkiem jeszcze po babciach;p

a szamponów używam różnych, bez silikonów, dobrze oczyszcza radical i nie stosuję już żadnych odżywek, tylko przed myciem olejek (najlepiej na całą noc a rano zmyć) i mycie, teraz i bez odżywki włosy rozczesują się bez problemu. A jak macie problem z rozczesaniem włosów to szczotka tangle teezer rozwiąże ten problem :) jest świetna.

Polecam to szczotke!! i racja kosmetyki Radical do włosów sa bardzo dobre, miałam sprey

Ja mam w ogole matowe i szorstkie włosy ale jak je nałoże ponakładam te wszytskie rzeczy na łeb to jakoś sie prezentują. Do pasa prawie;p

Ja odkąd zrezygnowałam z silikonów włosy naprawdę są w super kondycji. Dodatkowo polecam pić herbatkę z pokrzywy i skrzypu polnego.