Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywnie o kierowcach

Kobiety są zdecydowanie lepszymi kierowcami

Polecane posty

Gość najnowsze wieści
BSA onanizuje sie do filmików na których ktos nagrał bzykającą sie parę

Gość Sorrry ale
To nie jest ani kwestia ceny paliwa ani naszych chęci to kwestia talentu. Jak rejestrujesz więcej niż przeciętny człowiek a małe prędkości i wolna akcja działa na ciebie usypiająco to jesteśprzyjacielem każdej drogi i każdego innego kierowcy. A jak nie to jesteś jej i jego zakałą.

Gość _Malutka_
,,Chciała byś aby twoii znajomi albo twój ojciec oglądał cię w akcji jak się szmacisz?" Nie chciałabym, ale nie robiłabym z tego tragedii.

Gość najnowsze wieści
BSA masuje swój korzeń podczas rozmowy na forum z żeńskim nickiem

Gość _Malutka_
BSA To był prezent od męża w 10-tą rocznicę ślubu. Stary samochód się psuł. I jeżeli uprawiam w nim sex to tylko z mężem. Nie jestem gimnazjalistką. Gdy ja chodziłam do szkoły nie było jeszcze Gimnazjum :-)

Gość najnowsze wieści
BSA na seks z mężem mówi: szmacenie się

Gość izabella izabellinii
A ja mam nowa toyote yaris, prosto z salonu, prowadzi sie cudownie.

Gość Sorrry ale
W końcu samochód w mieście pali więcej niż w trasie. Mój pali tyle samo w mieście i w trasie bo miasto przelatuję jak trasę Oszczędzam paliwo zostawiając w tyle resztę która staje na każdej sygnalizacji świetlnej-jadą po to by stanąc nie po to by przejechać Nie myśłą o tym albo licza na szczęście. Jak ja jade jadę tak by przechechac bez zatrzymywania się.

Gość _Malutka_
Sam jesteś stary. Mi do starości daleko. Do emerytury mam jeszcze 30 lat :-)

Gość _Malutka_
izabella izabellinii Jeździłam. Fajnie się prowadzi, mało pali, ale na autostradach, gdy jest wiatr znosi ją. Ja bynajmniej nie czułam się bezpiecznie.

Gość najnowsze wieści
BSA uwielbia dowódcę swojej nazi- grupy, co tydzień po czwartkowym zebraniu czarnych koszul,wypina dla niego świeżo umyty odbyt i miauczy z rozkoszy, kiedy dowódca wsuwa w niego sowją klingę, wśród kolegów ma za to ksywę Słodki dupalek

Gość Sorrry ale
Dobry kierowca czuje się bezpiecznie nawet kierując taczką. Albo jesteś kierowcą albo się wniego bawisz Jka się bawisz to faktycznie możesz się tak czuć.

fajny temat, duża ilość debili. sądząc po tym co widzę na ulicy to jednak kobiety jeżdzą dużo gorzej. jak widzę że jakiś samochód odpieprza jakieś numery to jest to w 70 proc przypadków baba.

Gość _Malutka_
BSA A Ty ciągle o lesie.Ja nawet słowem o lesie nie wspomniałam. Skąd ten las ci się wziął? Jakieś doświadczenia masz?

Gość najnowsze wieści
ostatnio BSA nie chodzi na zebrania, bo dowódca za bardzo sie najarał i naderwał mu odbyt, teraz musi to zaleczyć okładami z liści bobkowych ale bardzo tęsknie za tym momentem kiedy dowódca w chwilu wytrysku głaska go po plecach opuszkami palców, czasem nawet klepnie w dupkę i szepnie mu do uszka: dobry słodki dupuś

Gość najnowsze wieści
las to dom BSA wykopał tam jame i trzyma tam zdjęcia dowódcy robione z ukrycia, z lasu BSA wychodzi tylko na zebrania nazi-organizacji oraz meldować sie na komendę u swojego dzielnicowego

Gość _Malutka_
BSA Coś ty się mnie tak uczepił ? Nie obrażam cię, a ty jedziesz po mnie...Przystopuj trochę

Gość BSA idź do prostytutki
w końcu, bo jesteś 30 letnim prawiczkiem któremu sperma uderza do głowy 🖐️

Gość najnowsze wieści
BSA od nadmiaru spermy dostął zapalenia worka mosznowego, w malignie wydaje mu się że jest żona swojego dowódcy i mają sliczne aryjskie dzieci o imionach Adolf i Braun

"Bo tylko i wyłącznie dzi**i i szmaty ruchają się w autach." nawet w volkswagenach?

Gość _Malutka_
BSA Niech ci będzie , że kobieta ,która uprawia sex z jednym facetem przez całe życie to dz*ka i sz*ta. Masz rację.

Gość najnowsze wieści
BSA ukradł matce Niemce szmatę od podłogi, siedzi i mówi do niej per szmato około pięćset razy dziennie, szmata nie ma śmiałości odpowiedzieć na tak oczywisty zarzut, czasem tylko parska pogardliwie, za to w nocy wypuszcza na skórę BSA armie roztoczy.

Gość Sorrry ale
%-owo kobiety są wolniejsze ale sumując wszyscy sie ślimaczą! Akcja toczy się wolno i działa usypiająco . Facet nie zjedzie jak widzi w lusterku siedzącą mu na dupie babę! Będzie kurwa blokował a jak sie go z lewej rucha to się huj wyrywa i rżnie silnik żeby tylko być z przodu I potem stoi taki na światłach-śpi i i tak w czarnej dupie zostaje gdzieś z tyłu w końcu.

Gość _Malutka_
Ty bynajmniej znajdziesz taką co kocha się wyłącznie w łóżku, ale za to będziesz 169 w kolejce

Gość Sorrry ale
Jak ktoś potrafi jeźdźić to się rzadko spotyka takiego ktośia i jest święto wówczas i humor lepszy jak się widzi

Gość _Malutka_
Dobranoc. Miłej nocki.

"Będzie k**wa blokował a jak sie go z lewej rucha to się ch*j wyrywa i rżnie silnik żeby tylko być z przodu" ty jesteś koleś jakiś umysłowo upośledzony?

Gość najnowsze wieści
BSA spotkał kiedyś w lesie ładna dziewczynę, ze strachu zaczął udawać kozła, dziewczyna dała mu kiść liści mlecza, zeżarł a potem miał sraczkę stulecia, nie mył sie przez pół roku na grzbiecie, tam gdzie poklepała go dziewczyna, więcej spotkać z dziewczynami na razie mu sie nie udało, pomimo ze większosć czasu waruje pod tym samym korzeniem i zapuścił kozia bródkę

Gość Fermin Romero de Torres
To, że Kobiety znakomicie radzą sobie z gałką, to jeszcze nie znaczy, że są lepszymi kierowcami od nas.