Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Ostatnio jakoś zbrzydłam strasznie...

Polecane posty

Gość "karierze"
:D :o 🖐️

a gdzie pracujesz? słyszałam, że studiujesz polonistykę i jesteś edytorem w jakiejś gazecie czy tam dziennikarką:O boshe, czym się kierowałaś wybierając takie studia?

Masz bardzo, bardzo przeciętną urodę (mówię o prawdziwym zdjęciu w blondzie), a patrząc na Twoje posty myślałam że jestes nie wiem piękna i w ogóle :D

Carrie 🖐️ Ja się ostatnio nawpierdalałam tyle chleba ze smalcem, że wolałabym żeby facet nazywał mnie płaczką :O 🖐️ :D

Nox, a gdzie Ty widzialas moje prawdziwe zdjecie? Nigdzie. :classic_cool:🖐️ Blondi... Moj mi dzis zrobil smalec odjebany, ze smazonym boczkiem, a nie chcialo mi sie jesc. To nie mozliwe, ze pogardzilam kromka swiezego chleba ze smalcem i ogórem... Cos sie ze mna dzieje zlego ostatnio. 😭

Gość cewfeq
na 99% ciąża :o

Ja to tak zawsze turystycznie jadłam pajdę, a ostatnio taaaaakie zajebiste dorwałam, że chciałam jeszcze i jeszcze, w nocy mi się później śnił ten smalec, no ale normalnie tak zajebistego to w życiu nie jadłam... następnego dnia specjalnie pojechałam bo to na takim festiwalu było, a już nie było tego stoiska i się załamałam bo chciałam kupić sobie do domu jakby sprzedawali 😭 Nikt mi już takiego nie zrobi 😭

Miałaś w stopce, widac było że zwyczajna fotka zwykłej dziewczyny. Mocny makijaż, takie cienkie srebrne paseczki chyba od bluzki tylko było widać i dość pyzata twarz, włosy jasny blond za ramiona. Ale pomarańcza jakaś napisała, że niezbyt ładne zdjęcie i szybko zmieniłaś na tą właśnie aktorkę. Nie chce mi się szukać..........

Gość Gość
Za mało alkoholu w RH+

Nigdy nie miałam swojego zdjecia w stopce. Tzn raz, 2 lata temu, na 5 sekund, ale wywolalam straszna burze na 2-3 miesiace. :classic_cool: Blondi, odpisze Ci jak wroce, bo za duzo czytania. :classic_cool:🖐️

Miałąś, ale wolisz ściemniać bo by się okazało że nie jestes taka super. Zresztą w sumie gówno mnie to obchodzi, chyba za bardzo się dzisiaj nudzę :D 🖐️

Gość Terrminator sexu
tej rzeczywiście :D typowo polska uroda więc nic ciekawego

Gość pff... ;)
Kocia... nie wiem, jak wygląda Carrie w rzeczywistości, ale nawet jeżeli jest przeciętna to nie rozumiem, dlaczego tak intensywnie o tym piszesz. czyżby jakieś kompleksy? patrząc na Twoje zdjęcie to w sumie się nie dziwię...

No to już wiesz jak wygląda :D :D Dlaczego tak piszę... nie wiem, lubię chyba uczyć pokory :) A może dziwi mnie fenomen ludzi szarych, przeciętnych. Ale nauczyłam się od tego forum nie wymagać zbyt wiele :)

Gość 927moons
To na cholere tu siedzisz kocia mordko skoro tutaj tak źle?

Gość Gość
Nox - Kocham Cie

Gość pff... ;)
nie wiem, czy macie jakiś konflikt... weszłam tu spontanicznie, nie przesiaduję na tym forum. i bardzo mnie zdziwiło to, co napisałaś. jakaś taka zawiść... tak wyczułam. dlatego postanowiłam napisać tego posta. widzę Jej zdjęcie i uważam, że jest ładna.

SS, ja Ciebie też :* :D Siedzę tu, bo staram się zapomnieć o dzisiejszym dniu... odmóżdżyć. A dopiero za dwie godziny mi się gra ściągnie :D:D