Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Ostatnio jakoś zbrzydłam strasznie...

Polecane posty

Gość pff... ;)
a wiesz, co oznacza słowo 'fenomen'? chyba nie. większość ludzi jest przeciętnych.

Blondi, jak chcesz to wysle Ci smalec, ktory robi moj bojfriende. Tez zajebisty. Nox, dla Ciebie moge wygladac tak, a nawet sto razy gorzej. I tak nigdy sie nie dowiesz jak wygladam naprawde. Kilka osob z forume ma moje prawdziwe foty. :classic_cool:🖐️

Ładna... zwykła jest, jak tysiące innych. Kartoflany nos, zwykła twarz która błyszczy tylko przy mocnym makijażu. Fryzura typowa, chyba modna teraz. Po prostu zastanawiam się nad jej fenomenem i tyle, ale dochodzę do wniosku, że szaraki lubia jak nimi rządzi szarak. To wszechobecne, oprócz wyjątków :P

Carrie nie wykręcaj się, kiedyś opisywałaś swoje włosy identycznie jak ze zdjęcia. To musi byc smutne wstydzić się siebie... A przy okazji, kradzież zdjęć też jest smutna i przy okazji zabroniona, karalna grzywna idolko tłumów 🖐️

Gość PODAJ LINK
TEN KOT BRUDNY DOBRZE ROBI WE WAS TEPI TAK, PUSTAKI JEBANE

Gość men for you..
Wolę Carrie niż ciebie kocia, zryta psychiko :o

CK Hehe no bardzo możliwe ;) Carrie Po tamtym smalcu nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze jakiś mi posmakuje ;)

Gość Dagmara Witomska
Kari jestes sliczna a ja jestem?:+kociam

A tak dla śmiechu, totaj kolejna piękność z kradzionymi fotami co ze łzami w oczach dziękowała za komplementy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5226664 zdemaskowana. LUDZIE zacznijcie być sobą, uwierzcie że bycie sobą jest fajne. Można być kimś innym niż reszta społeczeństwa, kimś nieważne czy lepszym czy gorszym, najgorsze jest bycie przeciętnym i wstydzenie się siebie 🖐️

Gość bormonetka
carrie masz świecący ryjek jak świnka

Gość pff... ;)
nie wiem, być może masz uraz do Carrie z jakiegoś powodu i stąd te docinki. ale na przyszłość pamiętaj, że twarzy nikt sobie nie wybiera i to trochę nieładnie oceniać czyjś wygląd... rozumiem, ciało, bo nad nim możemy pracować. ale kształtu twarzy i rysów nie zmienimy. inna sprawa to to, że jeżeli kogoś nie lubimy to może nam się wydawać odpychający... a kiedy kogoś lubimy i szanujemy, to nawet jeżeli jest brzydki dla nas i tak będzie interesujący :)

Kurva jak mozna wpieprzac smalec jak sie jest tusta lioho co.a tak w ogole szczochu fajnie o sobie ostatnio pisalas pod innym nickiem cala prawde oj przykro mi..tapeciarska mordo

ALe ja też się za ideał nie uważam, wręcz przeciwnie., Chodziło mi o coś oinnego, wierzę że jest tu ktoś inteligentny który zrozumiał aluzję i mus picia do urody (którą mam w dvpie) 🖐️

Gość PODAJ LINK
jebana sztuczna szmato, tworzysz sobie nicki ze niby ci dupe liza inni ludzi

Gość Gość
Tylko kobiety potrafią tak się nienawidzić :D

Gość men for you..
dobra a teraz poszła won kocia suko

Gość PODAJ LINK
indor pysk kurwiszonie

Gość jiohpieffr
"totaj" do słownika analfabetko, jak można takie błędy robić :o