Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez instynktu

instynk macierzyński - w jakim wieku obudził się u was

Polecane posty

Gość leonelamontenegro.
niekoniecznie kaprys. mezczyźni własnie bardziej nie chcą dzieci niz kobiety. to kobiety w wiekszosc jednak cisną na dzieci.

Gość mireczkowataa
no u mnie akurat to facet naciskał na odstawienie tabletek. Niby dla mojego zdrowia, cwaniak :) Myślę, ze nie ma co generalizowac kto na dzieci ciśnie. Bankowo trzeba być pewnym partnera bo opieka nad małym dzieckiem jest ciezka i bez wsparcia faceta trudna. Znam parę związków, gdzie facet dojrzał do bycia tatusiem, a jak dziecko się pojawiło to wychodziło, ze on myslał, ze to rola kobiety.

Gość kamila3dd
podajcie same skrajne przyklady. z gory nastawiacie sie ze dzieci są do kitu, ale prawda taka, ze jak kobieta chce miec dziecko a facet nie chce to piszecie ze to egoista, cham i kobieta ma go albo wziać na brzuch kontrolowana wpadką, albo ruzcic i szukac gdzie indziej. a tu? hipokrytki!

Gość bez instynktu
kamila3dd - ja uważam, ze facet ma jak najbardziej prawo zostawic kobietę, jeśli ona nie chce dziecka, a jemu tak cholernie na tym zależy uważam tez ze "wpadka kontrolowana" to najgłupsze co mozna zrobic bez względu czy robi to facet czy kobieta

Gość Mhmmmm....
W wieku 30lat jak wszyscy wokół się rozmnożyli a część dzieciaków była w drodze coś się zaczęło budzić a może chciałam bym jak wszyscy. W ciąży miałam wyrzuty sumienia bo nie ciumkałam itp. Mąż milion razy oglądał USG ja znacznie mniej, nie wiem czy to przez hormony, które brałam, strach czy po prostu brak instynktu. Teraz gdy synek jest na świecie też nie ciumkam (nie ciągle w każdym razie), często jak marudzi najpierw skończę jakąś czynność i później idę do niego, nie mam problemu, żeby zostawić go z babcią w weekend, gdy jedziemy na zakupy (nie za bardzo lubię na dłużej i mam opory przed zostawieniem na noc, kilka godzin jest ok ale zdecydowanie planuję większe wypady bez małego), mąż mimo, że pracuje ma obowiązek zajmować się małym. Ale jak widzę, że coś złego się z nim dzieje to czuję instynkt z całą wyrazistością:)

Gość mireczkowataa
dlaczego hipokrytki? Przecież ta para starała się o dziecko- więc to chamstwo zwykłe. A jeśli w związku partnerzy maja odmienne wizje dotyczące dzieci to lepiej się rozstać. Bo będzie ich to po prostu coraz bardziej dzielić.

Gość dgegrdegt
to teraz juz wiadomo dlaczego ewa 33 jest strasznie sfrustrowana osoba, stara panna bezdzietna