Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem co robić?

Zakochała się we mnie niewłaściwa osoba

Polecane posty

Gość alekqwert0
i jak tam autorze, co zamierzasz zrobić?:)

Gość wett
O tym, że kobiety są mniej inteligentne od mężczyzn, widać po wpisach tutaj :) Chłopak pisze, że dziewczyna mu się zwyczajnie nie podoba, a domorosłe psycholożki już się go uczepiły, że jak on w ogóle tak może, hehe. Bo pewnie nie jest królewiczem i ma brać wszystko co się rusza. No to życzę wam, żeby pierwszy lepszy Mietek z sąsiedztwa się wami zainteresował i też macie dać mu bez gadania szansę, bo przecież nie jesteście królewnami i nie macie prawa przebierać. A co do inteligencji - średnia pewnie jest równa u kobiet i mężczyzn, ale wymieńcie jakieś współczesne nam wybitne matematyczki, fizyczki, filozofki, szachistki, konstruktorki, astronomki itd. Ja służę bez problemu nazwiskami facetów.

Gość miss halabarda
Maria Curie Skłodowska

Gość *Ola1981*
napisał współczesne :P Ja nie wymienię, bo się tym nie interesuję. A inteligencja zależy od konkretnego przypadku, a nie płci. EOT

Gość monikasmirna
Inteligencja zalezy od plci i oczywiscie konkretnego przypadku

Gość Mgr inż wszechnauk
LoL Żeby mówić prawdę trzeba ja znać najpierw

Gość sds
Nie ma co wymyślać, okłamywać dziewczyny, tylko napisać, że jest fajna, ale traktujesz znajomość na zasadzie kumpelskiej. I tyle

Nie wiem jak było w przypadku autora ale niektórzy faceci są tak cudownie uprzejmi względem kobiet,że skojarzenia nasuwają się same.Po co nadmiernie nadskakiwać osobie,z którą nie wiąże się żadnych poważnych planów?Może tak było i w tym przypadku?Może nadinterpretacja kobiet ma swoje podstawy?

Gość weterynarz duszy diagnoza
Co za kleszcz *****:O wwierci sie w niedożywione ciało gdy człek na skraju wyczerpania fizycznego i emocjonalego nawet tego nie czuje...później rana jątrzy się długo ale w końcu goi. Dochodzi do siebie, odżywa, rośnie w siłę, odzyskuje radość życia. Jednak jakieś niejasne wspomnienie daje o sobie znać fantomatycznym swędzeniem więc odruchowo przeciera skórę w miejscu dawno zagojonej rany i wtedy czuje rozrywający ból wewnątrz bo odciał robalowi kontakt ze światem utrzymywany za pomocą wydrążonego wielosetkilometrowego kanału z zakamuflowanym wejściem na końcu(początku?). kleszczydło jak jakiś niechciany zaimplantowany płód rosło cały czas zżerając pomału dusze...już nie wiadomo czy to pasożyt czy organizm dominujący z ruchomą spiżarnią dookoła. Otoczone 85 kilogramami świerzego mięsa i z wędzidłem bólu jako kierownicą:( Jak mam to kurestwo wygrzebać nie zabijając się przy okazji? hę... "prawda":O i jak Tu sie podrapać?

Gość qwwew34
nie wiem co za desperatka mogla zakochac sie w takim obrzydliwym pustaku i glupim... 29 lat a szuka porad na forum, oblesny ruchacz

nie rób off topa do off topa z łaski swojej:P

a są też strikte leśne ruchacze?

chyba ni ma ;/

Gość guguyg
Powiedz jej, że nie odwzajemniasz jej uczuć. Powiedz jej prosto z mostu to jej ulży bo jak jej będziesz ściemniać to dziewczyna będzie dłużej cierpieć i robić sobie nadzieję. Powiedz jej, że twoje serce jest już zajęte przez kogoś innego albo powiedz jej, że możecie być tylko przyjaciolmi.

Gość watowy golem
qwwew34 guguyg Macie taką małą rozpiętość palców?

Gość gesia ges
Jestem po tej drugiej stronie ... zakochana i niechciana :-( On zresztą bardzo uczciwie postawił sprawę, powiedział, że bardzo mnie lubi, ale nie będzie pomiędzy nami nic. Za to go szanuję, ale boli. Pomaga fakt, że trzymamy się na odległość, zero spotkań, maili itp. Nie kłam jej... przynajmniej tyle niech od Ciebie otrzyma: szacunek i prawdę.