Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko recznie i bez wirowania

Odrzucenie mleka z butelki - nie ogarniam

Polecane posty

Gość ojtam ojtam
ja dawałam kaszki

Gość Mała czarna kawka 22
Może spróbuj słomką dawać?? Taką normalną. Mojej szwagierki synek tak pił od 7-8 miesiąca herbatki soczki itp. mleko z piersi co prawda ale spróbuj słomką. Tylko trzeba wielu prób :)

Gość mój odrzucił butlę w 8 mies
iącu, od tamtej pory je tylko z łyżeczki, ma już 3 lata i jest okazem zdrowia... pije ze szklanki albo z bidonu np w nocy albo w aucie.

Mój synek miał tak samo. Soczki, herbatki, wszystko z butelki wypije. Oprócz mleka i kaszy. Zaczęłam mu dawać kaszki na gęsto łyżeczką i je. Tylko w takiej postaci- przez smoczek w życiu.

Gość majeczka1905
,, Witam ! Moja niunia ma 3 mc cały czas piła z butelki gdyż miałam mało pokarmu teraz coś jej się odwidziało i od jakiegoś czasu tylko czasem uda mi się dać jej butelkę a już tak ładnie piła mleko i wodę a teraz taki skwar a ona tylko czasem odrobinę wody wpije. po butelce mam pewność że jest najedzona.a po piersi raczej nie .. boje się że traci na wadze,, Ztego wszystkiego zapomniałam dodać że uważa tylko pierś ale już jej się polepsza

Gość mama10 miesiecznika;)))
hej moj maly szkrab nie pije mleka z butelki odkad skonczyl 6miesiecy.i poprostu robie mu kaszki na tym mleczku gesciejsze i karmie lyzeczka wcina ze smakiem bez problemu:) jest to co prawda czsochlonne ale coz nie bede go zmuszac przeciez bo je mleczko i to najeazniejsze.czasem mu kaszke manne ugotuje na wodzie i dodaje bebiko tez mu smakuje. dodam ze herbatki soczki pije z butli .wiec czym tu sie martwic ?no chyba ze komus sie nie chce poswiecic troche wiecej czasu dzicku?