Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inny pseudonim

Opowiesc z moralem:)

Polecane posty

Stoi myszka nad brzegiem rzeki i chce przejść na jej drugą strone. Lecz nie chce sie zmoczyć. Podlatuje do niej ptak i pyta. Myszko dlaczego tak stoisz nad brzegiem? Myszka na to. Chce znaleść sie na drugim brzegu rzeki ale nie chce sie zmoczyć. Czy mógłbyś mnie przenieść? Pyta ptaka. On na to NIE. Myszka znow pyta. Ptaku, proszę cię pomóż mi i przenieś mnie. Ptak znów,NIE. Myszka sie nie poddaje. Ptaku proszę cię, nie chce sie zmoczyć, a tak sie stanie jak wskocze do rzeki i bede musiała płynąć na drugi brzeg. Ptak dalej twardo przy swoim. NIE Myszka więc wskakuje i płynie. Dopłyneła wreszcie, wychodzi na brzeg cała mokra oczywiscie. Jaki jest morał tej historii?

Drób jest tępy choć zasadniczy. Właściwie w pełni zasługuje na to, by skończyć w piekarniku, gdzie może do woli roztrząsać swoje dylematy moralne :)

Drób zbiorcze określenie udomowionych ptaków hodowanych ze względu na mięso, jaja, pierze oraz w celach dekoracyjnych. Do drobiu zalicza się między innymi kury, gęsi, indyki, kaczki, gołębie i perliczki. Do drobiu w sensie kulinarnym zaliczane bywają też potrawy z dzikich ptaków. Źródło: Wikipedia ;)

Co nie zmienia faktu, że w tym konkretnym przypadku Zdzichu ma jak zwykle rację.

Panowie Wtrące trzy grosze bo musze :D Pomyślcie troche swoimi główkami bo marał jest banalny :D Ale go nie podam bo fajne domysły snujecie :p

Gość franek z fabryki firanek
Po wieczorze kawalerskim do lekko wstawionego pana młodego podchodzi młoda, ładna, siostra panny młodej i mówi: - Od jutra będziesz mężem mojej siostry, ale dziś jesteś jeszcze wolnym człowiekiem. Weź moje nastoletnie ciało i wyruchaj mnie na wszystkie sposoby. Przecież wiem, że Ci się podobam i zawsze o mnie marzyłeś. Pan młody pocałował siostrę panny młodej w czoło i bez słowa wyszedł z mieszkania. Przed domem wpadł w objęcia przyszłego teścia, który wykrzyknął: - Witaj w rodzinie, o takim mężu dla mojej córki zawsze marzyłem! MORAŁ: Prezerwatywy zawsze trzymaj w samochodzie!

Katerina23 ---> NO, jak się przez całe życie myślało innym narządem, to teraz ma się problem na starość ;)

vieviór A czymże ty myślał ? Teraz właśnie trzeby czym innym pomysleć . :D A juz cie starość dopadła? ooo biedactwo :p

Jakiś dwuznaczny pewnie, bo Myszka, Ptak, forum erotyczne...ale nie wiem jaki:O

Gość zly jak sam szatan
a moral tej bajki jest prosty i wszystkim już znany: gdy ptak jest twardy to myszka musi być mokra

Uznając swoją porażkę intelektualną, przenoszę się na forum poświęcone sztuce Origami, gdzie w spokoju dokonam swego żywota ;)

Idzie czerwony kapturek przez las,nagle zza krzaków wyskakuje wilk i mówi -zaraz cię zjem .Czerwony kapturek na to -ok ale najpierw musisz spełnić moje trzy życzenia. Jakie jest pierwsze odpowiada wilk.Musisz mnie wyruchac. Więc wilk wziął się do roboty ,a kiedy skończył pyta o drugie życzenie.Czerwony kapturek na to musisz mnie wyruchac.Wilk wziął się znowu do roboty ledwo ledwo ale udało mu się skończyć. Bardzo zmęczony już pyta się a jakie jest to trzecie życzenie?musisz mnie wyruchac odpowiada czerwony kapturek. Wilk wziął się znowu do roboty i rucha rucha i w końcu padł z wycięczenia. Jaki z tego moral?