Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViolettaViola

Siedzę sobie na tarasie...

Polecane posty

Gość ViolettaViola

Pomimo chłodu, zimna.I jestem bardzo samotna, ale ja lubię samotność-wy też? Dziadkowie w pracy, tzn. Babcia na zakupach, ugotuje pyszny obiadek, którego pewnie nie tknę.Brak mi siły na cokolwiek, spoglądam na sąsiadów dookoła, wszyscy zabiegani, zapracowani a ja?Siedzę i rozkoszuję się zapachem tych pięknych słoneczników, które posadziłam razem z Babcią, którą bardzo kocham. Rozmyślam nad sobą, nad sensem życia i stwierdzam iż może gdzieś tam na koncu świata, jest coś, co sprawi że któregoś dnia obudzę się radosna, szczęśliwa, jak w

Gość ViolettaViola
*jak wtedy gdy byłam tą, małą, beztroską dziewczynką..

Gość ViolettaViola
I wiecie co? Na naukę nigdy nie jest za pózno, czyż nie? Szczególnie wtedy gdy człowiek jest inteligentny i ma jakiś cel w życiu... No właśnie. Moja babcia jezdzi toyotą yaris ,dziadek mercedesem, wuja seatem a ja? Może dostanę chociaż jakąś fajną brykę na osiemnaste urodziny ,i wyjadę gdzieś daleko....

A czemu idziesz na łatwiznę i myślisz, że maże dostaniesz fajną brykę na osiemnastkę..??? Weź los w swoje ręce i zarób i kup sobie taką brykę jaką będziesz chciała.. wtedy bardziej ją docenisz, bo sama na nią zapracujesz :-)

Gość ViolettaViola
Podlałam już kwiatki, uzupełniłam kompost, wysprzątałam swój pokój no a teraz leżę sobię z laptopem na tym tarasie i pomimo faktu iż zalogowałam się na tym forum ,strasznie mi się nudzi ,popijam colę vaniliową ,o i rozchyliłam sobię automatyczny daszek i obserwuje sobię pięknę błękitne niebo przy dubstepie...

Gość WiolettaViola
nie mogę wyjąc filizanki z mojej pochwy , bawiłam się nią i mi tam wpadła

Gość ViolettaViola
Bo tak jest łatwiej. Po co mam się męczyć? Oni zrobią dla mnie wszystko, mam na myśli dziadków, jestem ich księżniczką, tylko to im zostało po córeczce-mojej matce która mnie olała i wyjechała sobie do Australii ,no to korzystam

Gość ViolettaViola
A ojciec to już wgl jakiś porobany, zostawił mnie dla jakiejś blond lafiryndy, która poleciała tylko i wyłącznie na jego kase, garniturek i samochodzik...no tak. Teraz myśli że wychował córeczke wysyłając jej 10 tys. Euro miesięcznie, o nie , grubo się myli, nie raczył nawet zadzwonić od ponad roku a kasa to nie wszystko, bez sensu...

Gość WiolettaViola
przezuwają nawet za mnie jedzenie. tylko z tym mam żle z nimi , że mnie pilnuja i nie mogę sobie chlopakóqw do domu na sex sprowadzać. ała jak mnie ta filiżanka w pochwie uwiera

Gość ViolettaViola
Nie wykorzystuję ich, przecież pomagam ,sprzątam ,dbam o ogródek... Dzisiaj tylko mam taki jakiś sentymentalny dzień ,moje życie jest do bani...Wpisałam w google forum i wyskoczyła kafeteria- forum dla kobiet, czyli dla mnie to napisałam, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam, i tak mnie nie zrozumiecie

Gość ViolettaViola
Umrą?! O nie, proszę wypluć to słowo! Są w przyzwoitym wieku, 65 lat więc nawet nie dopuszczam takiej myśli, mam tylko ich!

Gość violetta viola
właśnie jacku,ty tak mądrze piszesz,doradz mi coś

Gość violetta viola
jacku jesteś ?

Gość a ja siedze na tarasie w domu
i patrze na bałtyk i mocniej opatulam sie kocem bo wieejeee:O

Gość violetta viola
i oczym myślisz ?

mysle o tym ze żal mi ludzi którzy nie potrafią sie wziąć w garść i odpowiadac za swoje życie .Ja musiałam w zyciu wyszarpac wszystko sama z mężem ale nie żałuje !

Gość ViolettaViola
Fajnie że przez ostatnie kilka minut 11:05,11:14,11:16.-ktoś podszył się pod mój login! Nudzi się Tobie ,nie masz swoich problemów?! Weź się zastanów człowieku.

Gość violetta viola
nie załujesz czego ? tego ,ze sama do wszystkiego doszłaś ? weż się w garść

Gość ViolettaViola
11:20 - SPADAJ dupku! Myślę że inteligentni ludzie rozróżnią moje posty od podszywów, skąd oni sie biorą..żałosne

Gość violetta viola
powinnaś byc dumna z siebie i męża

Dziecko drogie ja mam sie wziąć w garść>? :D Nie załuje tego ,że troche wyrzeczeń...że sporo trudu musielismy ponieśc a z nikąd pomocy bo ...moja mamunia tez mnie olała !Oddała mnie do bidula.🖐️

Gość violetta viola
dziecko drogie ,dlatego jak się coś osiągneło to nie pisze sie ,ze nie żałuje bo to wiązało sie z wyrzeczeniami,bo to jest oczywiste

Gość ViolettaViola
11:22 :/ masakra, uciekam stąd..myślałam że są tu Poważni ludzie co znają się na życiu a nie jakieś gówniarze którym się nudzi i wykorzystują czyiś temat. Babcia już wróciła ,idę jej pomóc ! Od teraz wszystko co napisze to zasrany podszyw! NARAZIE! wkurzyliście mnie na maxa :/

Gość violetta viola
albo jeszcze zostanę,niech babcia tez troche sama popracuję

Do autorki. Takie jest kafe. 5% fajnych treści, reszta trolle. Takie życie. Jak chcesz pisać poważniej, załóż sobie może stały nick (czarny).