Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie zastanawiam...

pytanie glownie do nastolatek

Polecane posty

Gość dwudziestoipollatjka
mam 20 lat i patrze na takich starych prykow zeby zobaczyc jak na nich dzialam i tylko tyle. jestes zakompleksiony?

Gość sie zastanawiam ....
raczej ciekawski

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe rozumiem :) ja mam 12 i 15 letniego syna wiec wiem jak wyglada swiat nastolatków ;) na szczescie to chłopacy ale wszystko zalezy od wychowania i towarzystwa w jakim sie dziecko obraca

Gość kotka z płotka
nie przygoda, po prostu jak miałam 17- 18 lat to spotykałam się z 8- 10 lat starszymi kolesiami tak było i tyle, żadna perwersja czy coś teraz mam romans ze starszym ode mnie facetem nie jarają mnie równolatkowie, nie te klimaty lubię jak starszy koleś daje TO COŚ czego nie da równolatek w seksie, w zyciu, w ogóle więc zadna historia warta zachodu z tego nie wyjdzie a Tobie autorze styawiający pytanie- gratuluję miłości do żony oby było więcej takich facetów!

drogi podszywie jakos przez 16 lat sie nie znalazł taki co by mnie tak ujął, a z takimi jak Ty to nawet nie mozna by było przeprowadzic ciekawej rozmowy :P

a jak powinna wyglądać ciekawa rozmowa wg,ciebie droga nino

musiałbys potrafic rozmawiac o czym innym niz o bzykaniu, a Ty na bank nie potrafisz ;)

nawet gdybym ci napisał ,że potrafie to i tak nie uwierzysz więc moze pogadajmy o bzykaniu,np o twoich preferencjach w tym temacie

no to jak cie to ciekawi, to odpowiedzialam ci, zreszta zauwazylam juz dawno ze duzo czesciej uwage na mnie zwracaja starsi faceci niz rownolatkowie, moze ty mi to wytlumaczysz?

Gość kotka z płotka
no tak... dobre bzykanie nie jest złe... i można się gniewać i obrażać, ale tak jest

po wczesniejszych postach wyciagam wnioski ;) a o bzykaniu rozmawiac nie bede :)

kotka no ba :) sex jest zajebisty :) ale nie z byle kim ;)

Gość kotka z płotka
bravo, bravo- bingo! ale jak taka małolata chce i facet- ten starszy też chce to moim zdaniem niech sobie robią co chcą- i niech za to sami odpowiadają

mnie to w sumie gila kto z kim co robi, dzisiejsze nastolatki same sie pchaja facetom do łózka, a taki 38 letni koles popada w samozachwyt bo mysli ze jest niczym młody bożek i laski na niego leca :D tylko co kreci faceta w sexie z nastolatka która mogłaby byc jego dzieckiem, tego nie bardzo rozumie ;)

Gość kotka z płotka
no ja tak do końca też nie może to że gówniara chce, a żonie już się nie bardzo zachciewa

ja tez nie rozumie, ale rozumieM ze masz niemale kompleksy z powodu wieku i po co? jak ja bede w twoim wieku to mam zamiar byc pewna siebie, bogata sex bomba, bo wtedy mnie dopiero bedzie stac na najlepsze ciuchy, kosmetyki i zabiegi, moze zadbaj o siebie, co?

ninaa ale sie dowartościowujesz :-D niestety takie jest zycie ,że starszy facet moze zawsze mieć młodą laskę,ale odwrotnie to juz jest znacznie większy problem

a wiecie ci kręci faceta ? podstawowa rzecz CIAŁO i tylko tyle przynajmniej na poczatek,nie oszukujmy się ,ze dziewczyna młoda jest bezporuwnywalna z dojrzało samica ,a juz taka która ma dzieci to w ogóle nie ma o czym gadac

Gość kotka z płotka
tak, to prawda, starsza kobieta ma problem może dlatego małolaty korzystają, bo o tym wiedzą?

sie zastanawiam... chyba cie cos boli :D starszy facet to moze miec i mloda laske ale jak ma kasiore i to duzo :D widziales kiedykolwiek biednego albo przecietnie zamoznego starucha z mloda laska?:D i odwrotnie tez to dziala, kazda dojrzala kobieta z kasa znajdzie mlodego kochanka. tyle w temacie

Gość kotka z płotka
ja też bym się sprzedała za dobre pieniądze niestety...

noooo, tos pojechal :D mam 20 lat, ale w wieku 30 lat mam zamiar miec idealne cialo, bo wtedy mnie bd na to znac. i na pewno nie spojrze na kogos takiego jak ty

dwudziestoipollatjka pisałas to do mnie???? mylisz sie kochana :) wygladam na 10 lat mniej( to nie moja opinia a obcych osób) , jestem ładna, zgrabna blondynka :)faceci non stop sie na mnie gapia, na kawe mnie zapraszaja 22 latki wiec uwierz mi ze nie mam zadnych kompleksów ani potrzeby dowartosciowania sie ;) to własnie 38 latek chce sie dowartosciowac sexem z nastolatka

tak, pisze do Ciebie :) no wiec widzisz, wiec co Ci przeszkadza, ze jakis facet z kompleksami i malym kutaskiem pewnie chce sie dowartosciowac? wiadomo ze takiej malolacie wystarczy kupic drinka, ewentualnie jeansy, podjechac stara bmka, potem zrobic pare ruchow w przod i w tyl a ona bedzie zadowolona, nawet miernym kutasem i umiejetnosciami? niech sie dowartosciowuje :) prawdziwej kobiety pewnie by nie zdobyl. i teraz nie czuje sie zbyt atrakcyjnie i wiem, ze okres mojej najwiekszej atrakcyjnosci przypadnie jak bede miec 25-30 lat bo startuje ze swoim biznesem i bede miec pieniadze, jak wszystko wypali, by poprawic sobie to i owo co trzeba, ubrac sie w zajebiste ciuchy i wsciasc do zajebistego samochodu. i taki facecik jak autor bedzie mogl co najwyzej mnie w doope pocalowac :)

dwudziestka jaką kasę ? co ty pleciesz ,wystarczą dwie stówy i w dobrej agencjii mam taka panienkę ,że pewnie mogłabyś jej buty czyścić :-D a ty gdzie pójdziesz ? i obojętnie co ze soba nie zrobisz i czego nie wtryśniesz pod skórę nigdy nie dorównasz młodemu zgrabnemu ciału, nigdy

Gość kotka z płotka
gorzej jak nie wypali...

Gość kotka z płotka
a tak z innej strony- mam kochanka, starszego zarabia 4 razy tyle co ja, choć nie zarabiam najmniej ale chodzi o seks jest zajebisty chcę przez to powiedzieć, że przyczyny mogą być różne co on z kolei widzi we mnie skoro jestem nienastolatką? naprawdę są różne sytuacje

dwudziestoipollatjka mi to nie przeszkadza tylko zadziwia :) no i zycze Ci aby biznes wypalił :)

ja mam 19 i czesto podobaja mi sie starsi, my lubimy takich dojrzałych ;)

na to też są metody,ale generalnie mówie o normalnej sytacjji,niestety taka jest prawda ,kobieta po trzydziestce to już jest stara dupa i dusze by diabłu sprzedała za diesięć lat do tyłu ,moze być zgrabna ,ładna itp.ale jest juz stara dupą i tego zmienić sie nie da