Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie zastanawiam...

pytanie glownie do nastolatek

Polecane posty

Gość dwudziestoipollatjka
mam kolezanke, 22 lata, jest z facetem 32letnim, zarabia wlasnie okolo 10 tys/msc i jest z nim tylko z tego powodu, a zaj**iscie podoba jej sie 21latek i co na to powiesz autorze? prosze, odnies sie do tego :D

Gość pannnnna nikt
autorze, a co ty sobą reprezentujesz żeby zainteresować tym nastolatkę? Zarabiasz choć 10 tys miesięcznie? Ćwiczysz? Czytasz coś poza kafeterią? Hobby? Proszę bardzo słonko:)

taaaa, bo mam kolege ktora pokoj oblepiony ma plakatami salmy hayek, starej doopy oczywiscie :D

pannaaaaa nikt ale zeby zainteresowac nastolatke to wystarczyloby zeby zarabial 2 tys, mial stare bmw i mieszkanie :) ale zdaje mi sie, ze on nawet tyle nie osiagnal co na faceta w jego wieku to kompletna porazka :)

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz mi sie podobaja starsi faceci ale na tacy co sa przystojni, inteligentni, maja klase :) Tobie do tego dalekoooo wiec o mnie możesz jedynie pomarzyc :)

Gość sie zastanawiam ....
panno nikt :-D :-D rozwaliłaś mnie :-D nic nie mam i mimi tego potrafiłem wyrwać niejedną laskę w wieku 19-24 lata i wcale nie jakiegoś pustostana tylko normalne dziewczyny z normalnych domów z zainteresowaniami,po studiach lub w trakcie ,ale ty musisz mieć zajebiste myślenie skoro wydaje ci się ,ze facet lat np 38 musi miec kase lub wyróżniac sie dajmy na to jakimś nietypowym hoobby czy zainteresowaniami zeby wyrwać panienkę 15 lat młodszą,widocznie oceniasz to po sobie ,czyliw jakiej sytuacji ty mogłabyś coś takiego uczynić ,no ale to kafe więc czego mozna sie spodziewac

tak, facet w tym wieku powinien juz cos posiadac. jesli nie posiada, znaczy ze jest nieudacznikiem. i ty jestes, udowodniles to calym swoim topikiem.

co z tego ze wyrwałes skoro zadnej nie zatrzymałes na dłuzej :) po blizszym poznaniu Ciebie laski uciekaja gdzie pieprz rosnie, wyrwac to nie sukces :) sorry ale dla mnie jesli 38 latek jest sam, nie ma własnego mieszkania, porzadnej pracy to cos z nim nie tak

Gość pannnnna nikt
Autorze jaki żal:) ja w wieku 24 lat mam oszczędności, niewielkie ale coś tam odkłada się na koncie, nie żyję z dnia na dzień:D w twoim wieku na pewno coś będę mieć jaki żaaaaalllllllllllllllllll

to nie facet, to cipa :) ja w wieku 20 lat mysle nad tym jak osiagnac sukces i zaczynam dzialac w tym kierunku a ty nie masz nic. jestes zalosny, nie splunelabym na ciebie :)

Gość pannnnna nikt
haha nawet moi koledzy rówieśnicy już czegoś tam dorobili się, nawet głupiego samochodu:D nie no padłam:D współlokatorka zerka na mnie ze swojego laptopa bo ciągle śmiechem wybucham:p

:-D :-D:-D DZIEWCZYNY PLUJECIE JADEM :-D :-D spokojnie bo wam zyłka pęknie ,jeszcze się przekonacie ,ze dobra materialne to nie wszystko moje panny, pozostaje mi tylko zyczyć tobie panno nikt i tobie dwudziestko abyście otzrymały od zycia takich partnerów na jakich zasługujecie ,a tobie nineczko no cóż chyba tylko tego ,zeby twoja znajomość własnego małzonka nie okazała się tylko wiedzą teoretyczną :-)

Mam prawie siedemnaście lat i jeśli patrzę na starszych facetów, to tylko dlatego, że są w stanie wykrzesać z siebie coś więcej, niż patrzenie na mnie wyłącznie jako maszynka do ruchania/robienia lodów, potrafią zainteresować rozmową, potraktować poważniej, gdy pokażę, że wyrażenie "młoda dziewczyna" nie zawsze idzie w parze z obrazem rozchichotanej idiotki, jeśli chcą porozmawiać o polityce, to o wiele subtelniej od moich rówieśników, w większości pseudo-narodowcy, którzy swoją jedyną i najlepszą "prawdę" muszą przeforsowywać wrzaskiem i bitką z innymi "młodymi gniewnymi". :O

:-D:-D:-D a to polska własnie :-D :-D dziewczyny poplujcie jeszce trochę :-D

Gość pannnnna nikt
zgoda mój drogi, dobra materialne to nie wszystko, ale ty skarbuś nic więcej nie masz, nawet kasy, sam napisałeś, że żadnych ciekawych zainteresowań czy szczególnego hobby:D:D coś ci powiem... moi rodzice w wieku 38 lat mieli już: kupione mieszkanie, samochód, a do tego dwoje dzieci i własne pasje, zwł. ojciec;) I co? jesteś nieudacznikiem...przykro mi

autorze wiedze teoretyczna o mezu mogłabym miec gdyby znała go np tylko przez internet :D a ja z nim zyje kazdego dnia od 17 lat wiec znam go doskonale, znam jego wady i zalety :) ale co Ty mozesz wiedziec mieszkajac pewnie nadal z mamusia i tatusiem :D A to że dobra materialne nie sa najwazniejsze to myslałam tak maja lat 17 :) majac lat 36 wiem ze sa najwazniejsze bo bez kasy jestem nikim i taka jest prawda i wiedza to juz nastolatkowie, a jesli prawie 40 latek twierdzi ze kasa nie jest najwazniejsza to znaczy ze jest wielkim zyciowym nieudacznikiem :)

a tobie pozostaje zyczyc choc krzty rozumu :D

Gość pannnnna nikt
Normalni 40latkowie maja własnie rodziny pozakładane i swój własny kąt, tudzież zainteresowania, którym oddają się w wolnym czasie. Ty masz całe gówno i zostało ci patrzenie na młode dziewczyny na ulicy:)

i nikt tu nie pluje jadem, po prostu Ty nie przyjmujesz rzeczywistosci :) zyjesz w jakimś świecie fantazji w którym piekna ksiezniczka poslubia starego, biednego zyciowego nieudacznika :)

no i sobie odpowiedziałaś :-Di niech tak zostanie

czekaj dalej na ta ksiezniczke :) moze za jakies 20 lat sie znajdzie :) powodzenia :)

Gość pannnnna nikt
A teraz autorze udaj się na obiadek do mamusi bo pora najwyższa a potem do galerii na cotygodniowe zakupy of course z mamusią, niech osłodą ci będzie widok młodych panienek:D:D

autorze a czy Ty w ogóle choc pracujesz??? masz stała prace???

:-D nina ty chyba faktycznie lecisz na mnie skoro sie tak przejmujesz

A po co, mam zasiłek:)

no nietety nawet tego nie mam

o matko :) tego sie obawiałam, 38 lat i na garnuszku rodziców, to teraz wiadomo czemu nie masz rodziny no i młodych dupach do bzykania mozesz pomarzyc :)

pokaz fote a powiem Ci czy na Ciebie lece, bo poki co nie, pierwsze wrazenie nie jest dobre ;)

dobra dzieczyny ,fajnie sie pisze ,ale trzeba iść pocwiczyć ,bo małolaty lubia wysportowanych kolesi ok 40,a wy ......moze uzupełnijcie zapas jadu i napiszcie coś wieczorem to sie posmiejemy:-)