Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie zastanawiam...

pytanie glownie do nastolatek

Polecane posty

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to miłego dnia wszystkim :) ja juz tu raczej nie zajrze bo watek nudnyyyyyyyyyyyyyyy

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cwiczenia :D dobre lepiej powiedz ze mamusia woła na obiad , w to uwierze ;)

Gość pannnnna nikt
no jasne ćwiczenia, ręka na fiut powędruje, to też przeciez cwiczenie rozwiajace miesnie rąk:classic_cool:

Ok, osobiscie mam 18 lat i tydzen temu rozpadl sie moj zwiazek z 41 letnim facetem. Nie byl najprzystojniejszy- widac bylo juz po nim wiek z uwagi na to ze facet 'po przejsciach' i bardzo ciezko pracujacy. Nie jakos bardzo wysoki, ale cialo mial do pozazdroszczenia. Kasa tez nie sral, zyl na dobrym poziomie ale bez szalenstw. Takze co moglo przyciagnac mnie kiedy mialam tylko 17 lat? Przede wszystkim jego pewnosc siebie i poczucie humoru. I to, ze moglam z nim rozmawiac godzinami, o wszystkim. On historyk z wyksztalcenia- ja historyk z zamilowania. Oboje lubimy te sama muzyke, te same filmy, te same gry, mamy takie same poglady polityczne. Oboje wysmiewalismy Amerykanow niewybrednymi zartami. Do tego on byl bardzo dominujacy, co jeszcze bardziej mnie do niego przyciagnelo. Malo tego. Swietny w kuchni- niesamowicie gotowal, i w lozku. W zyciu nie przezylam czegos takiego z zadnym 20to paro latkiem. W pewnej chwili zdalam sobie sprawe z tego, ze zakochalam sie w nim. Jego wiek mi nie przeszkadzal, w sumie az mnie ciezko za nim bylo nadazyc. Chcialam byc tylko dla niego, robilam wszystko co moglam zeby byl szczesliwy... Az jego mamusia dowiedziala sie o mnie i chuj w bombke strzelil.

Gość BeyonceKnowlessssss
no nie wszystkie ale 90%

Gość BeyonceKnowlessssss
zabawny watek :) dlatego ja wychowuje synów na facetów a nie na cipy które beda przy rodzicach do usranej smierci ;)

Gość ciekawe podejscie
HazyShadeOfWinter@tlen.pl