Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sie zastanawiam...

pytanie glownie do nastolatek

Polecane posty

Go艣膰 Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to mi艂ego dnia wszystkim :) ja juz tu raczej nie zajrze bo watek nudnyyyyyyyyyyyyyyy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cwiczenia :D dobre lepiej powiedz ze mamusia wo艂a na obiad , w to uwierze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pannnnna nikt
no jasne 膰wiczenia, r臋ka na fiut pow臋druje, to te偶 przeciez cwiczenie rozwiajace miesnie r膮k:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Ok, osobiscie mam 18 lat i tydzen temu rozpadl sie moj zwiazek z 41 letnim facetem. Nie byl najprzystojniejszy- widac bylo juz po nim wiek z uwagi na to ze facet 'po przejsciach' i bardzo ciezko pracujacy. Nie jakos bardzo wysoki, ale cialo mial do pozazdroszczenia. Kasa tez nie sral, zyl na dobrym poziomie ale bez szalenstw. Takze co moglo przyciagnac mnie kiedy mialam tylko 17 lat? Przede wszystkim jego pewnosc siebie i poczucie humoru. I to, ze moglam z nim rozmawiac godzinami, o wszystkim. On historyk z wyksztalcenia- ja historyk z zamilowania. Oboje lubimy te sama muzyke, te same filmy, te same gry, mamy takie same poglady polityczne. Oboje wysmiewalismy Amerykanow niewybrednymi zartami. Do tego on byl bardzo dominujacy, co jeszcze bardziej mnie do niego przyciagnelo. Malo tego. Swietny w kuchni- niesamowicie gotowal, i w lozku. W zyciu nie przezylam czegos takiego z zadnym 20to paro latkiem. W pewnej chwili zdalam sobie sprawe z tego, ze zakochalam sie w nim. Jego wiek mi nie przeszkadzal, w sumie az mnie ciezko za nim bylo nadazyc. Chcialam byc tylko dla niego, robilam wszystko co moglam zeby byl szczesliwy... Az jego mamusia dowiedziala sie o mnie i chuj w bombke strzelil.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BeyonceKnowlessssss
no nie wszystkie ale 90%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BeyonceKnowlessssss
zabawny watek :) dlatego ja wychowuje syn贸w na facet贸w a nie na cipy kt贸re beda przy rodzicach do usranej smierci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe podejscie
HazyShadeOfWinter@tlen.pl

Udost臋pnij ten post