Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zulus

Może któraś poflirtuje?:)

Polecane posty

Gość dyskutujecie ...
juz ktory dzien i nadal w miejscu stoicie ?? cus malo kreatywni jestescie niestety :/

jestem:D. Jakąś zazdrosna żona naciera na mojego maila... Masakra.:) chyba głosu za ściany. . Psychiczny koles spławic go nie mogę.

Gość głos zza ściany prawdziwy
ja sobie wypraszam, nigdy nie pisałem do ciebie, jeśli ktokolwiek twierdzi, że on to ja, to kłamie i to podle!

przysięgam na wszystko co święte, że ktoś się pode mnie podszywa i zniesławia moje dobre (skądinąd) imię. nie mam Twojego adresu, nigdy do Ciebie nie pisałem, nie wysyłałem nic, a nic i czuję się tym wszystkim srodze oburzony.

czarny nick powstał przez przejęcie mojego pomarańczowego, co nie jest takie trudne, wystarczy go po prostu zahasłować. ja się posługiwałem pomarańczowym głosem zza ściany. komuś się spodobał i go przywłaszczył.

nie jestem żadnym podszywem, to, że ktoś sobie przejął nick, to mi wisi, ale jeśli jakiś podstarzały psychol - impotent stalkuje kogoś posługując się wymyślonym przeze mnie aliasem, to sytuacja taka wymaga drobnego chociaż wyjaśnienia

halo! czy ja piszę po polsku czy w sanskrycie? napisałem wyraźnie, że nicka ktoś przejął, prawda? drukowanymi mam to napisać?

głosie pomarańczowy ale my mamy na myśli z malinką własnie tego czarnego głosa;)

sorella, serio jesteś taka ... niekumata? malina napisała, że głos zza ściany ją stalkuje, ja odpisałem, że nigdy do niej nie pisałem i że ten nick był oryginalnie mój. co w tym jest tak trudnego, że nie dociera do ciebie?

Skoro napisałam że chodzi o kogoś posługującego się czarnym nickiem to chyba jasne że nie Ty! Nie ma się co bulwersowąc skoro są dwie różne osoby pod tym nickiem. Mi chodzi konkretnie o ta pod czarnym.

Malinka - Jak mu wysłałaś fotke w ''sznurkach'' to sie nie dziwie, że chłopak tak szaleje :D