Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flebby

moja historia. romantyczna z dramatem

Polecane posty

Gość flebby

Może część z Was mi nie uwierzy ale to zdarzyło się na prawdę. i to w moim życiu. Gimnazjum. Ja nie za bardzo wzorowa uczennica bez polotu. On łobuz za którym latały wszystkie dziewczyny.. ja też. ne był super zbudowany, wręcz przeciwnie, był nawet niski ale buzie miał baardzo śliczną. przez pierwsze dwa lata gimn. przechodził obok mnie w ogóle mnie nie zauważając , cóż ja też nie pokazywałam, że mi się podoba. połowa 3kl gim. dostałam sms. jak bardzo mu się podobam i , że chce się spotkać. i tak też się stało. zostaliśmy parą. robił mi niespodzianki, kolację przy świecach w pizzeri, romantyczne wyjazdy, szaleństwa gdzie tylko się dało. jedym słowem: braliśmy życie garściami. nasz pierwszy raz, w parku :) było cudownie i niebezpiecznie. było warto. rodzice go polubili niestety jego rodzina nie za bardzo. poza siostrą... zabierali mnie na wycieczki, biwaki ale sympatią mnie nie darzyli. Mijały miesiące, nasza druga rocznica. spędziliśmy ją na polanie przy dobrym winie i muzyce z samochodu. było pięknie do czasu..zaczął mnie unikać, coraz rzadziej przyjeżzał. co było powodem? narkotyki.. najpierw trawka, białe. spotkaliśmy się. powiedział, że mne kocha ma dla mnie niespodziankę tylko mam dać mu tylko tydzień żeby się ogarnął . Zgodziłam się. zgodziłabym się na wszystko. przecież go kochałam. dwa dni później wleciała do mnie jego siostra , cała roztrzęsiona i zapłakana. pamięta tylko słowa " Krystian zmarł. przedawkował" nie pamiętam co działo się później. niespodzianką było to, że wytatuował sobie moje inicjały na ramieniu. Dzisiaj mijają dwa lata jak go ze mną nie ma. mamy śliczną córeczkę która nigdy nie pozna swojego taty i mimo wszystko nie zobaczy jakim był dobrym człowiekiem. tylko życie go zgubiło. tak bardzo tęsknię, i nadal kocham. z dnia nadzień coraz mocniej i głębiej. Brakuje mi go. Dziękuję , że ktoś to w ogóle przeczytał. nie mam z kim o tym porozmawiać i powiedzieć co czuję . Dziękuję

prosze, a teraz wylacz kompa i idz umyj raczki bo niedlugo obiad

Gość ejjj nooo
takie rzeczy niestety się zdarzają. to przykre ale masz córkę która daje ci siły. masz dla kogo żyć

Gość fiuuuufiuuuu
podobny przypadek miała moja ciocia. tylko, że nie zaszła w ciążę

podobny przypadek miała moja ciocia. tylko, że nie zaszła w ciążę tez brala w parku zycie garsciami z gimnazjalista?

Gość fiuuuufiuuuu
połowa 3gim. z opisu wynika, że byli ze sobą ponad dwalata wiec skad wiesz kidy był ich pierwszy raz ? !!!

Gość flebby
dla zaspokojenia ciekawosci po 1.5roku .

Gość fiuuuufiuuuu
czizas - sama widzisz niektóre bzykają się już na pierwszej randce.

Gość dziecko z narkomanem
ale głupia cipa

dla zaspokojenia ciekawosci po 1.5roku . dzieki, drzalam w oczekiwaniu na ten news

Gość flebby
gdy zaszłam w ciąże nie był narkomanem a jak zaczął brać to jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży.

Gość eeeeevv
czizas- jesteś s**ą :) sama penie dajesz nawet nie na randce tylko na jakiejs tam imprezie :D hahahahahaha

Gość flebby
tak . dowiedziałam się 3tyg po jego śmierci. zrobiłam test ciążowy.