Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamaria19

Wykiwano nas, płakać mi sie chce, pomocy ;-(

Polecane posty

Gość annamaria19

Mialam jechac z do do anglii- polecała kolezanka taty, ale babka dziś to odwołała! ;- ( mniejsza o to, teraz przede mną wizja spędzenia całych wakacji w domu (jestem maturzystką). Mieszkam na wsi i tu pracy nie ma. Na złożenie podania o staż chyba juz za pozno :-/ pomocy, co robic, nie wyobrażam sobie siedziec na tej wsi 4 miesiace przeciez sie zanudzę.... Niech mnie ktoś pocieszy! ;-(

Gość dvodes
szukaj gdzie indziej

Gość Grzmiący zad
pójdziesz zbierać truskawki i maliny :)

Gość dvodes
poza tym ludzie maja o wiele wielsze problemy

Szukaj pracy w najbliższym mieście.

Gość annamaria19
Ale do sezonu na owoce zostal jeszcze conajmniej poltora miesiąca... A do tego czasu lipa

Gość darunia933
a ile miałabys zarabiac w angli??

Gość annamaria19
Do najbliższego miasta mam 70km. Chodząc do technikum mieszkałam w budynku obok szkoly a teraz skończyłam i musialam sie wynieść.

Gość annamaria19
Praca przy taśmie - na polskie okolo 3,5 tys

Gość darunia933
ja tez myslałam ze cos strasznego sie stało ! a nie mozesz pojechac do jakiegos miasteczka turystycznego np.władysławowo. na kilka miesiecy do pracy na sezon zarobki ok. 3tyś zł. Jestem z Władysławowa:)

Gość annamaria19
stanę na drodze i będę przez 4 miesiące bawić się w panią lekkich obyczajów :) lubię to :P

Gość annamaria19
Tez o tym myslalam ale praca w miasteczkach turystycznych w Polsce ma bardzo złą sławę. Szczerze to sprzątanie albo bycie kelnerka bardzo by mi odpowiadało ale po tym ile złego slyszalam o nieuczciwości strach jechac samej w nieznane...

Gość annamaria19
mogłabym być kelnerką i rozkładać nogi przy każdym stoliku, wpadłoby kilka dodatkowych groszy

Jestes maturzystka ze wsi? mam zle wiesci ja jestem z malego miasta i zero pracy przez dwa lata! prepadlo moja droga przepadlo

Gość darunia933
nieee to jakies bajki oczywiście nie zaprzeczam sa oszusci jak wszędzie!! alee ja sie jeszcze z tym nie spotkałam a pracuje sezonowo juz 6 rok.Mieszkam we Władysławowie.pracuje w budce z lodami mam 3tyś na miesiąc :) i powiem ci ze jest ciezko duzo godzin i ogolnie duzo wysiłku..praca nie dla kazdego ale uwazam ze warto sie troszke pomeczyc by zarobic te kilka tysięcy:)

Gość annamaria19
Podszywie- dzieki za poprawienie humoru ;-)

Gość annamaria19
ale pracując przy drodze mogłabym mieć nawet 5 tys. miesięcznie.... muszę to przemyśleć.

Gość annamaria19
Hm jakas dobra okazja Ci sie trafiła bo z tego co wiem przeciętne zarobki to góra 2 tys bo jest duzo osob chętnych do pracy

Gość darunia933
moge ci napisac jakie sa mniej wiecej jakie sa zarobki budki z lodami,budki z kebabem - (2800zł-3500zł) kelnerka-(1500zł-3000zł) sprzątnie-(1500-2000zł) jesli chodzi o budki to dostajesz duzo kasy ale tez musisz sie straasznie napracowac jak w sumie w kazdej pracy sezonowej :P praca od 9 do 23 mniej wiecej

Gość Annamaria19
Strasznie duzo napracować tzn? Chodzi Ci o te 14 godzin tak? Bo chyba robienie lodów trudne nie jest ;) :D mam wprawe

Gość darunia933
to podszyw? tak to ciezka praca dlatego tak płatna trzeba stac kilkanascie gogdzin.czesto nie masz nawet czasu usiasc na chwilke by zjesc spokojnie posiłek.kolejki od rana do wieczora bez przerwy.taki nawał ludzi.jestes sama z 1 dziewczyna i w sumie wszystko na waszej głowie .robic ciasto na gofry potem je na bierzaco pieczesz.musisz zrobic mase do lodów..czesto maszyny szwankuja a jest np. kolejka sama musisz kombinowac... ale mimo wszystko polecam ludziom ogarnietym wytrzymałym bo dobra kaska jest :) praca sezonowa nie jest dla ludzi leniwych i flegmatycznych to tyle :P

Gość ale masz
wez ja mam 21 lat zadnej pracy od czasu szkoly bo niby gdzie? mieszkam na wsi nie studiuje bo brak kasy. jakos wytrzymuje. mam troche pracy w gospodarstwie i tak z dnia na dzien... moze i Ty czyms sie zajmij w domu

Gość Annamaria19
Tak to tez byl podszyw.... A nie nudzi Cie ta monotomia? 2-3 lata w domu siedziec? Ja bym chyba nie wytrzymała. Nie masz tak ze masz dosc życia, nudy itd?

Gość śmigła
idż do biura pracy tam ci wytłumaczą jak się starć o staż.