Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flumarka

Do gwiazdki schudnąć 30 kg- Zapraszam!

Polecane posty

Gość flumarka

Witam wszystkich odchudzających się racjonalnie! Po ciąży przybyło mi sporo kg, które zamierzam zrzucić, w ciągu ostatnich 5 miesięcy schudłam już 15 kg, redząc racjonalnie i pozwalając sobie od czasu do czasu na małe grzeszki:), do gwiazdki zamierzam schudnąć 30 kg,obecnie waże 85 kg, :) zapraszam wszystkich do wspolnej walki i wspolnego wspierania sie!

Gość almia21
witaj a jaki masz wzrost i jaki masz plan diety?

Gość głodóweczkamajóweczka
podziwiam Cię! ja mam do zrzucenia 6 kg , 5 już schudłam a i tak mi ciężko a tu takie liczby! Zyczę Ci powodzenia , na prawdę podziwiam! Pozdrawiam :)

Gość flumarka
mam 170 cm wzrostu. Plan diety mam ŻP czyli jem połowe tego co jadłam, oraz zamieniłam kilka rzeczy, cukier- słodzikiem, śmietane-mlekiem, sole potrawy już ugotowane zaoszczędzając przy tym urzywanie soli w ciagu dnia, ok 1,5 litra wody dziennie + kawa z mlekiem 1,5 % staram się jeść racjonalnie bez głodówek, wszystko dziele na pół.

Gość almia21
no plan dobry, tez podziwiam cie za takie podejscie - na pewno ci sie uda bede cie dopingowac :)

Gość flumarka
nie sztuką jest schudnąć a utrzymać wage:), ile czasu waga mi przybywala to teraz musze poswięcić ileś czasu na pozbycie się kg:)

Gość flumarka
dziękuje za wsparcie i zachęcam wszystkich do wspolnej walki z kg:) po co zabierac się za odchudzanie miesiac przed sylwestrem i swiętami jak można duzo wczesniej i miec gwarancja pieknej sylwetki:)

Wkońcu jakaś racjonalna kobieta co nie chce schudnać 30kg w miesiąc... :) W takim czasie to dasz rade :)

Gość flumarka
:))Wasze słowa dodają mi tylko wiecej mobilizacji:), mam nadzieje ze uda mi się zrealizować mój cel!;)