mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 17, 2012 niedowiarkom przypominam ze olt express tez przewidzialam problemy to sa tylko pstrzezenia tego co bedzie sie dzialo niebawem. Samoloty beda leciec w dol jak muchy = pamietajcie o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurtg Napisano Maj 17, 2012 chyba jak kamien? muchy dobrze lataja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assa tadarassa assa Napisano Maj 17, 2012 A ja się pytałam, czy mój chrześniak zda maturę z matmy. I nawet nie odpisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facetjakiśtam Napisano Maj 17, 2012 Jeśli jesteś jasnowidzką, to powiedz czy jestem zdrowy a jeśli nie to co mniejwjęcej mi dolega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 17, 2012 postanowilam nie odpuisywac indywidualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facetjakiśtam Napisano Maj 17, 2012 To tylko napisz to oco się Ciebie zapytałem, dasz świadectwo tego że jesteś jasnowidzką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facetjakiśtam Napisano Maj 17, 2012 Powiem Ci że mam coś chorego w swoim ciele że tak się wyraże, napisz jakiego organu to dotyczy, a jeśli zgadniesz to będe Cię wysławiał na kafe że naprawde masz dar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facetjakiśtam Napisano Maj 17, 2012 I co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marrrrika Napisano Maj 17, 2012 może napiszesz co teraz pije i jakiej marki wielka znawczynio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 17, 2012 mowilam ze beda spadac kolejny juz spadl w monachium a to niekoniec na dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pitulinka Napisano Maj 17, 2012 nie spadl, tylko mial awaryjne ladowanie!!!! Takie przepowiednie to i ja moge przepowiadac. Co z tym twoim weekendem majowym??? Cos nie bardzo sie sprawdzilo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 17, 2012 dzisiaj spadnie jeszcze jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pitulinka Napisano Maj 17, 2012 no ale ten nie spadl!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weqweqweq Napisano Maj 17, 2012 spadnie... ale ciśnienie w gaciach... :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 17, 2012 zaprawde powiadam wam biada idzie na nasz naród- samoloty beda spadac jak muchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pitulinka Napisano Maj 17, 2012 taaa....zobacz lepiej na grekow.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przestań już pić kobieto Napisano Maj 17, 2012 samoloty spadają i będą spadać- to tylko maszyny. Nie trzeba do tego jasnowidza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przestań już pić kobieto Napisano Maj 17, 2012 jak mucha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anioł_Stróż 0 Napisano Maj 17, 2012 nie rozbil sie tylko awaryjnie wyladowal mieszkam niedaleko.lotniska to slyszalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 17, 2012 a ja wam powiadam - nie latajcie liniami olt express oni maja samoloty stare non stop latajace zdarzy sie tragedia juz wkrótce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 17, 2012 nasprzedawali biletow na 2 lata do przodu - zdarzy sie katastrofa i firma zniknie z rynku zobaczycie to jeden wielki przekret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 17, 2012 nasprzedawali biletow na 2 lata do przodu - zdarzy sie katastrofa i firma zniknie z rynku zobaczycie to jeden wielki przekret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach